|

Buna ziua.

Astăzi au venit la tata unii de la Telekom cu o oferta...

Mai exact, îi da un telefon cu abonament + 2 ani prelungirea contractului existen.

Am analizat și eu și am ajuns las concluzia că nu merita, aproape că și-au bătut joc de tata, el nefiind la curent asa de mult cu tehnologie.Adica sa mărești abonamentul cu 20euro pentru amarat de Huawei y5 și nu mai știu cum (preț la liber nu sare de 500 lei ).

Telefonul urmează din câte am înțeles sa vina prin curier

Credeți că aș putea să renunț la aceasta oferta? fara a fii penalizat? Daca da, dați -mi va rog niste sfaturi. Sper că s-a înțeles cât de cât ce am vrut sa spun.Multumesc

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi la un sediu Telekom, te lamuresc acolo daca poti anula. Daca tot te apuci, mai bine inchide abonamentele la ei, astia jecmanesc lumea.

| a răspuns:

Nu ridici telefonul de la curier si ai termen 15 zile sa renunti la contractul semnat.Trebuie sa le trimita tatal tau o recomandata in care cere anularea contractului.

| a răspuns:

Exista sanse, ca sa inchizi un contrat inainte de termen trebuie sa platesti jumatate din cat ar fi trebuit sa platesti pe durata ramasa din contract, cu toate astea, la telekom am avut si eu o problema similara, si am inchis contractul fara sa le mai platesc nimic, au trecut deja 3 ani de atunci si nu s-a intamplat nimic. Telekom e un gunoi de companie nu ar trebui sa te complici cu ei.

| explică (pentru Feitan):

Pai da, Telekom este un gunoi.N-am fost eu acasă că nu se întâmplă asta.

| a răspuns:

Este posibil să reușești să anulezi contractul. Dar ar trebui să te grăbești