|

Bunăseara TPU! M-am nascut în Germania în orașul München într-un cartier violent, am fost înjunghiat de la 9 ani de ceilalți băieți, bătăile între noi copii atunci erau săptămânale, după părinții m-au dat la Taekwondo, am facut 6 ani luând centură neagră, am facut Krav Maga, Muay Thai si kick box, am fost violent după cu ceilalți băieți luându-mă si cu grupuri de 7-8 persoane la bataie. La 18 ani tatăl meu a găsit să deschidă o afacere in Romania, Prahova ne-am mutat toți, după 3 ani afacerea nu mai mergea si a dat faliment...

Tatăl si mama mea au încercat să munceasca pe un salariu mic in țară eu terminasem liceul la 21 de ani am lucrat ca și vânzător la Kfc, pliante etc.

În vara lui 2017 un prieten mi-a spus că dacă vreau sa castig ceva bani sa merg cu el la un hotel dezafectat unde se organizează lupte la marginea orașului, mare greșeală...

După ce ca sarisem din lac in put am aflat ca Rahova este plină de scandaluri, camatari.

Pe noapte am ajuns, unde trebuia să dau 500 de lei daca vreau sa particip si fara mănuși sau proteze, a trebuit să merg acasa sa iau banii.

Am asteptat sa imi vina randul cand sa intru m-au băgat cu un rom ' l-am batut după să nu îmi dea bani spunându-mi ca mai trebuie cu încă 2 tipi. Am așteptat, i-am batut pe acei 2 indivizi si am primit 7000 de lei, 70 milioane.

Am ajuns acasă dimineața, alor mei nu le-am spus de suma asta procurată si după masă m-a sunat cu numar ascuns un individ care mi-a spus daca vreau sa ne vedem in oras stia si numele meu, i-am spus de unde imi stii numele, a spus că ma stie de la... adica prietenul meu.

Ne-am văzut în centrul orașului Câmpulung, acolo era prietenul meu si inca 5 indivizi făcuți, mi-au spus ca daca vreau sa particip de 3 ori pe săptămână câștigând bani multi.

Si eu ca, prostu am spus da.

După 2 zile am fost băgat tot cu un rom camatar, i-am scos si 3 dinti ala amenintandu-ma ca ma taie, eu voiam doar banii, in seara aia luasem 15 milioane pentru mine erau de ajuns făcusem aproape 100 de milioane in nici o săptămână.

După am mai participat tot asa luând pe săptămână sume mici, de 40-50 milioane.

În toamna lui 2018 am avut întâlnire cu un camatar cunoscut, nu pot sa-i dau numele care a vrut sa intru in clan...Am acceptat.

Am participat la lupte între clanuri, recuperator de bani cei care s-au împrumutat si nu au dat suma aceea.

Dar problema este ca, pe 6 Decembrie mascatii au prins în flagrant pe cei cate organizau lupte si mai multi membri din clan.

Problema este ca, cei care au fost luati pot sa imi dea numele si unde locuiesc si acum 2 zile au mai fost luati 2 membri.

Ce pedeapsa pot lua pentru bătai ilegale, amenințări, sustragere de bani și pentru vătămare corporală?

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de infractiunile la care te incadreaza si pentru cate infractiuni. Din ce spui ar putea fi amenintare, furt, talharie, lovire si vatamare corporala. Pentru toate acestea ai putea fi condamnat la inchisoare pe mai multi ani, nu putem spune pe cati.
Conform Codului penal, citez:
"Art.193. Lovirea sau alte violenţe  
  (1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
  (2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.  
  ART.194. Vătămarea corporală  
(1) Fapta prevăzută în art. 193, care a cauzat vreuna dintre următoarele consecinţe:  
a) o infirmitate;  
  b) leziuni traumatice sau afectarea sănătăţii unei persoane, care au  necesitat, pentru vindecare, mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale;
c) un prejudiciu estetic grav şi permanent;  
d) avortul;  
e) punerea în primejdie a vieţii persoanei,  
se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
  (2) Când fapta a fost săvârşită în scopul producerii uneia dintre  consecinţele prevăzute în alin. (1) lit. a), lit. b) şi lit. c), pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.
(3) Tentativa la infracţiunea prevăzută în alin. (2) se pedepseşte.
ART.228. Furtul  
  (1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
ART. 233. Tâlhăria  
  Furtul săvârşit prin întrebuinţarea de violenţe sau ameninţări ori prin punerea victimei în stare de inconştienţă sau neputinţa de a se apăra, precum şi furtul urmat de întrebuinţarea unor astfel de mijloace pentru păstrarea bunului furat sau pentru înlăturarea urmelor infracţiunii ori pentru ca făptuitorul să-şi asigure scăparea se pedepsesc cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
ART. 206.Ameninţarea  
  (1) Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.
(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate."

| a răspuns:

Cativa ani buni, amenzi.
Depinde de incadrarea dovedita.

De ce nu mergi sa lucrezi ca bodyguard?
Poti castiga bani frumosi, umblii elegant, ai probleme doar rar, ocazional.

| a răspuns:

Da, cum a spus si Bula, de ce nu iti iei tu catrafusele si te cari in Germania/Austria unde te angajezi ca bodyguard, e tot UE, intr-adevar, dar manadat de arestare international se emite ceva mai greu daca nu ai facut fapte cu adevarat grave

| a răspuns:

Prietene, tu cu ce gandesti, cu fundul? Fiecare om a dat de greu in viata, nu esti singurul, asa ca inceteaza sa te mai plangi. Invata din greseli si pe viitor ai grija ce faci.

| a răspuns:

Uita-te la mai putine filme...
Daca vorbesti de milioane nu esti tocmai tânăr...
Eu nu stiu pedeapsa in Romania pentru vatamare.corporala, dar stiu ca depinde de cat de grava e, daca s-a ajuns la spitalizare si cate zile.
Dar sa fie doar un an, la cati te lauzi c-ai batut, aduni ani buni, pe care daca ii pui peste ai tai, poate pentru buna purtare ai iesi la pensie din penetenciar.
Eu in locul tau m-as uita la mai putine filme de genul asta

| a răspuns:

Eu nu ti-am spus sa mergi din tara.

| a răspuns:

Stiu,unde zici de bătăi mi-a spus tata că, acolo se organizează lupte dar asta era tot asa prin 2017

| a răspuns:

Salut, ai facut o mare greseala ca te-ai bagat in lupte de clanuri...
dar pentru bani inteleg. Daca aia iti zic numele automat esti la inchisoare, dar cautati un avocat bun

| a răspuns:

Ce pot zice, daca ai fost prost și te-ai "vândut" așa de laș in fața familiei și lui Dumnezeu, o meriti pe deplin