|

Când vine vorba de spectrul politic ce alegeți stânga sau dreapta?

Argumentați-vă alegerea!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine arunc un enola gay peste ei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stanga si Dreapta sunt cele doua mari culturi politice, in care s-a scindat cultura politica in timpul Revolutiei Franceze. Dar cultura politica a unei persoane, nu este asa de vaga incat sa cuprinda toata Dreapta, sau toata Stanga, de fapt nici nu este pur de Dreapta sau de Stanga. Asa ca nu ai cum sa alegi intre ele; daca ai alege sa zic stanga, ai alege Anarhism, Socialism, Comunism, Liberalism, si altele, nu poti sa le impartasesti pe toate odata. Iar la Dreapta, crezi ca e cineva Liberal-Conservator, Consevator, Popular, Fascist si National-Socialist, in acelasi timp? Nu are cum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oare de ce e votul secret? Inaintand in varsta, realizezi ca nu e necesar sa explici lumii anumite alegeri facute precum religia, genul sexual, spectrul politic, veniturile incasate, etc. Sunt chestii personale ce nu trebuie explicate lumii. Mai mult te enervezi incercand sa-i explici unui om astfel de lucruri. Si-n plus, nu sunt aspecte care sa il priveasca pe celalalt, ci numai pe tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru laSoledad):

Frate e o întrebare pe un site în care oricine poate să pună întrebări despre orice, nu te obligă nimeni să răspunzi, dacă vrei o faci, dacă nu nu! E atât de simplu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim14653876):

Frate, nu vorbeam despre mine, nici despre tine, vorbeam la general. E o lectie pe care o realizezi in timp.
Ce e-n ziua de azi cu tinerii de nu mai pot intelege un text de cateva randuri? Totul il iau prea personal si ca o insulta.
Bafta la dezbateri. Insa sunt in van.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează