| Aurel100009 a întrebat:

Ce parere aveti despre Donald Trump? Ca persoana nu prea imi place de el, ii cam arogant, nu il votam niciodata ca presedinte

23 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit ca nu-ti va fi tie presedinte niciodata, asa ca nu-i nevoie sa-l inghiti sau sa-ti faci probleme din caza asta.

| Aurel100009 explică (pentru Violleta2022):

Ziceam ca fapt divers

| Violleta2022 a răspuns (pentru Aurel100009):

Intreaba si tu ceva relevant pentru tine, nu chestii care nu intereseaza pe nimeni din romanica...

Tu pe ce lume traiesti? In Ucraina este razboi s-a intalnit Putin cu Trump si au discutat in legatura cu oprirea razboiului si nu s-a rezolvat nimic

Acel razboi ne poate afecta si pe noi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un personaj pe care îl interesează doar propriul orgoliu și atât

| GamingSoloInRetea a răspuns:

Nu înțeleg de ce uraste Ucraina!

| Aurel100009 explică (pentru GamingSoloInRetea):

Nu e vorba ca uraste, Ucraina este o tara bogata, are resurse de petrol, minereuri, terenuri, de asta a atacat Ucraina ca sa se imbogateasca el

| gabicoo a răspuns:

Nici eu nu l-aș fi votat dacă aș fi fost cetățean american.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Nu uraste Ucraina, doar se iubeste pe el prea mult

| sabin89 a răspuns:

Pare om cumsecade, potolit, la locul lui.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Aurel100009):

Vestile le citesc si eu asa cum le citesti si tu, dar prefer sa ma focusez pe lucuri importante din viata mea, nu pe chestii total irelevante pentru mine.
De ce nu iesi afara sa faci un sport, sa-ti faci prieteni, sa faci ceva cu viata ta, ca-i vara si prea frumos sa stai incuiat in casa la anii astia?
La mine-i iarna si frig, de aia aleg sa stau la gura sobei si pe computer...

| relian a răspuns (pentru sabin89):

Exact, ai ochi si minte buna, multi romani is de fapt indoctrinati, li se arata sa vada doar ce vor romanii si europenii sa vada, nu adevarul.
Trebuie sa vezi oamenii si lucrurile prin ochii tai si cu mintea ta, nu ce ti se arata sau ce ti se spune, sa accepti ca un robot.

Sintem mintiti nu doar la nivel national dar si la nivel mondial. Trump cand vrea sa arate ceva, imediat sar pe el cei care conduc lumea, adica leprele, e nebun, e mai stiu si eu cum, este nebun ca spune adevarul.

Eu, tu, daca spunem ceva despre, nu ne baga nimeni in seama, dar cand unu de talia asta vine si arata si spune, deja este periculos, trebuie imediat acoperit, hulit, pus la zid, facut ceva rapid, ca nu cumva sa se mai trezeasca si altii.

Ca tot discutam de chestii de astea, de mizerii, ai citit despre Antarctica? Ce ni se spune la socala, ce ni s-a spus la scoala tot timpul si ce sloganuri se repeta tot timpul?

Antarctica bloc de gheata, temperaturi extreme etc, de ce? Numai minciuni.Antarctica are suprafete foarte mari fara zapada, fara gheata, cu temperaturi pozitive, dar de cand se stiu aceste chestii, s-a facut propaganda mare ca ar fi un continent martian laughing ca este o zona inghetata cu nimic bun, sau nimic de vazut, de stiut.

Si acum cand s-a aflat cate ceva, inca se mai pastreaza acele sloganuri sau fraze, Antarctica bloc de gheata, temperaturi extreme si etc.inca se folosesc aceste fraze, cred ca in mintea oamenilor are ecou, face ceva.

| relian a răspuns:

Deci in mintea ta Trump a atacat Ucraina? laughing nene Iliescule inca mai traiesti frate, nu ai plecat.
Cum spune Violeta mergi si fa ceva sport, la anii tai ai nevoie, lasa politica si razboaiele, nu-s de tine.
Este arogant, l-ai cunoscut tu personal, sau cum de stii cum este? Aroganta se foloseste atunci cand trebuie si pe cine trebuie, uneori asa facem toti, sau cei care o fac bine, stiu ei de ce o fac, dar el este un om la locul lui, este un om corect, doar ca asa sunt vazuti aia mai buni, ori prosti, ori nebuni, in special de tilharii care conduc lumea si vor sa fie stapani nu slujbasi.

Esti afectat de razboiul de acolo? Este afectata RO de acest razboi? Ro trebuia sa isi vada de treaba ei, de cetatenii ei, sa-i ajute pe ei, nu niste straini care niciodata nu neau dat nimic, sau nu neau ajutat cu nimic.
RO nu se afla in pozitia sa ajute pe careva, odata ce cetatenii ei o duc prost, dupa mine este pur si simplu bataie de joc, este o sfidare la adresa populatiie tarii, conducatorii romani sfideaza propria populatie, ajutind pe altii, exact asa au facut mereu Romanii, numai pe dos, asta pentru ca mai mereu a avut suport din partea unor oameni, asa cum esti si tu de exemplu.

Tu esti o persoana foarte usor de manevrat, te duc aia pe unde vor ei, iti arata si iti cinta cum vor ei si tu aprobi, deci esti oaie, nici nu trebuie tilharii sa isi bata capu cu tine, esti al lor deja.

| NicuPiticu a răspuns:

Dracu' să-l ia!

| angel6lust a răspuns:

Este un om rău și prost. Vrea doar să aibă buzunarul adânc, dar nu are treabă cu politica!

| Aurel100009 explică (pentru relian):

Du-te ba dracului, esti aerian cu totul nici nu stii pe ce lume traiesti, asa de prost te-ai nascut? Eu citesc ce carti vreau eu, ma uit la ce emisiuni vreau eu, multi ziceau ca era mult mai bine in Romania inainte de 1989, pentru ca atunci erau locuri de munca si oamenii erau mai buni, erau toti egali intre ei, se ajutau intre ei reciproc, dar acum in ziua de azi, oamenii sunt foarte rai, invidiosi, dusmanosi, daca tu vezi omul la televizor cum vorbeste cum se comporta, iti cam dai seama ce fel de om este, nu trebuie sa il cunosti personal, cat despre manevrat cine naiba te manevreaza ma ratatule? Care talhari? Aia intra peste tine in casa si te omoara, te omoara si pe strada, cat sport am facut eu si cati km am mers pe jos nu ai mers de cand te-ai nascut tu, si intr-adevar in ziua de azi Romania este o tara de tot rahatul, toti care sunt in parlament sunt niste gunoaie de oameni, sunt escroci, corupti, mincinosi, hoti, sarlatani, multe s-au distrus in Romania, fabrici, uzine, toti care au plecat din Romania s-au realizat in viata, au gasit locuri de munca in afara Romaniei

In Romania multe sunt importate din alte tari, rosiile, cartofii, sfecla, uleiul, zaharul, nu sunt produse in Romania deci tot de la straini sunt

Tu nu ai vazut ce a fost la inceputul anului? Cand Zelenski s-a dus la Donald Trump la Casa Alba si Donald Trump si-a batut joc de el si ala JD Vance si-au batut joc de Zelenski, cum sunt oameni corecti daca isi bat joc de altii?

| Cipi1212 a răspuns:

Un dictator.

| acelceva a răspuns:

Mai capabil decat ar fi dost duo biden/kamala

| relian a răspuns (pentru Aurel100009):

Amice, vrei sa stai pe aici sa discuti? Atunci discuta civilizat, vorbeste frumos. Tu esti cel care a intrebat corect? Daca tu intrebi ceva, te astepti ca toti sa te perie, sa spuna ca tine?
Atunci pune intrebarea si spune, sa raspunda doar cei care spun, sau care sunt de acord cu tine. Invata sa te porti, apoi vina pe aici sa discuti cu oamenii.
Esti jalnic, du-te si fa ceva, vorba lui Violeta fa un dus rece poate iti trece, fa sex, poate ca esti ne...tut de aia iti versi ofu pe aici, jignesti fara motive.
Pe aici nu avem nevoie de specimene ca tine, ori stai si discuti normal, ori mergi la stina, ori unde te accepta cei ca tine, cauta unia ca si tine, poate acolo ai mai mult succes.

Da, bine, discut civilizat, doar ca mie uneori nu imi place sa fiu contrazis, daca postez o intrebare aici unul ori ma ia la misto, ma ia la impins vagoane, ma contrazice si nu prea imi place