| SPECTOGRAFIE a întrebat:

Ce părere aveți despre închiderea lui Liviu Dragnea? O priviți ca un nou inceput al României?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Condamnarea unei persoane, fie si Liviu Dragnea, n-are cum sa fie un nou inceput, deocamdata suntem aproape ca si cu el. Un nou inceput va fi cand o sa inceapa a se abroga unele acte normative ce pun piedici justitiei si o sa avem un Parlament si Guvern bun.

| Nevermore a răspuns:

Da, o reîntoarcere la obiceiurile bune
Au apărut autostrăzile ca ciupercile după ploaie

| Plato a răspuns:

E gresit sa credem ca daca am scapat de dragnea s-a terminat cu raul. Dragnea era doar un simptom al bolii.
Ca si cand esti bolnav, iar pe langa altele, se manifesta si prin faptul ca vomezi. Liviu Dragnea era voma Romaniei, de care am scapat. Insa nu am scapat de boala in sine.
PSD trebuie efectiv sa dispara, sa se desfiinteze, sa nu mai existe ciuma rosie si apucaturile bolsevicilor.
Am castigat o batalie, nu razboiul.

Trebuie sa dam de pamant cu ei la toate alegerile, sa votam pentru Romania Europeana, adica pentru Alianta 2020 USR+plus si PNL.winking

#farapenali #rezist #insist #exist

| AC4S4 a răspuns:

Important este ca PSD-ALDE sa aiba cat mai putini parlamentari, sau deloc daca se poate.
Inchiderea lui Liviu Dragnea a cauzat o criza in PSD-ALDE. Venind chiar dupa dezastrul de la alegeri, e surprinzator ca se poarta ca si cum e totul normal.
Un lucru sa fie clar, daca se rupe coalitia PSD-ALDE, partidul ALDE nu va mai fi in viitorul parlament national.

Daca Dragnea nu ar fi fost inchis, s-ar fi format o tabara in interiorul PSD care l-ar fi dat jos de la conducerea partidului. Ar fi fost pur si simplu inlocuit, cum s-a intamplat la fiecare dezastru (a pierdut Nastase, a venit Geoana; a pierdut Geoana, a venit Ponta; a pierdut Ponta, a venit Dragnea).
Insa, Dragnea fiind inchis nu s-a mai dat sansa formarii unei astfel de tabere. La conducere (interimar) e acum Viorica Dancila, daca ramane tot dansa pana la urmatoarele alegeri parlamentare, PSD ar lua sub 20%. Dancila e, pana acum, singurul candidat pentru functia de presedinte al partidului. Spunea ca nu vrea sa candideze la presedintia Romaniei, stie, probabil, ca daca pierde va fi data jos si sunt sanse mari sa piarda.
Totul depinde si de motiunea de cenzura.
Daca nu trece, Dancila va fi presedintele partidului, iar partidul va obtine un scor slab la viitoarele alegeri.
Daca trece, vine probabil un guvern interimar care va organiza alegeri anticipate.

Deci, inchiderea lui Liviu Dragnea a schimbat tipicul scenariu in care liderul e dat jos de la putere si vine altul care e cam la fel, doar ca nu are un nume rau.

| StrongHeart a răspuns:

Nu neaparat, sunt multe lichele ajunse acolo sus care strica tara, chiar daca nu primesc atata atentie media ca Dragnea sau Dancila, astia sunt doar niste marionete, niste nimicuri.

| Iulian890 a răspuns:

Nu ca nu i. a confiscat averea. Acuma sa vedem cu motiunea aia de cenzura