|

Ce părere aveți despre scandalul Bookster?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

As vrea sa vad documentul de chemare in judecata prima data. Asa de la stiri suna ca un raboi de facut abni, dar nu stii in baza a caror legi sunt dati in judacata. Daca sunt niste practici neloiale la mijloc mi se pare normal sa fie trasi la raspundere.

| a răspuns:

Editurile nu accepta situatia ca lumea este mereu pe fuga si mereu in cautarea de ''mai simplu si mai ieftin''. Editurile vor monopol pe piata literaturii si nu-i ok.Nemultumiti ca oamenii in special corporatistii imprumuta carti de la Bookster in loc sa le cumpere din librarii. Daca toti am cumpara carti, nici jumatate din oameni nu ar mai citi vreuna.Si asa putini sunt cei care le mai deschid.Si eu sunt corporatist la ora actuala cu un program de la 8 la 5.Crezi ca am timp sa mai merg pe la librariile din oras ca sa cumpar o carte?! Mai bine ma lipsesc. Daca Humanitas si celelalte edituri ar oferi serviciile Bookster altfel ar sta treaba.Dar nu ofera pentru ca ar iesi mult mai putin profit.Este ca si cum tu producator de zarzavaturi care vinzi in piata, ma dai pe mine in judecata care cumpar legume de la tine si de la alti cativa producatori ca le livrez direct la om acasa.

| a răspuns:

Nu prezinta un subiect de interes asa mare, cel putin pentru mine. sunt de parere ca-n Romania oricum abia se mai citesc carti.

| explică (pentru Alexuţ02):

În 2018 au împrumutat 2 milioane de cărți.

| a răspuns (pentru Azazello):

Tocmai de aia am si spus ca pentru mine nu prezinta un subiect de interes, si fac asa o paranteza ca la partea cu, cititul ma refeream la o comparatie intre acum cativa ani si prezent

| a răspuns:

Inca nu am auzit de acest scandal. Dar acum am citit despre Bookster. O afacere tipic romaneasca: Va luam banii ca sa va dam ce altii va dau gratis! Gratis se pot citi de la biblioteca publica (municipala, judeteana, scolara, etc)

| explică (pentru Nonolita):

E gratuit... plătești cel mult transportul. Ideea e că dai comanda dintr-un click, îți vine direct la birou și poți s-o păstrezi 2-3 luni.

| a răspuns (pentru Azazello):

"companiile plătesc un abonament pentru serviciul ăsta de recomandare şi livrare."
https://www.digi24.ro/......er-1084321
"Prețul unui abonament este între 4 și 5 euro pentru un angajat,"
"Primul an cu profit
În acest an firma va obține profit pentru prima dată. Cel mai greu a fost să generăm venituri care să acopere cheltuielile."
https://republica.ro/......ii-marilor