|

Ce pot pati daca pacalesc baieti ca daca imi cumpara de exemplu GTA V ma duc sa ma intalnesc cu ei in realitate sau ca ne vom pune impreuna etc si ei mi-l cumpara si eu nu mai vorbesc apoi cu ei? Puscarie cumva pentru inselaciune?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu am inteles absolut nimic din întrebarea ta

| a răspuns:

Dacă ești minor cel mai probabil nimic, dar dacă persoanele respective sunt din același oraș/localitate cu tine s-ar putea să ai probleme mari cu ele.

| a răspuns:

Cam cati anisori ai tu, puisor?
GTA?
Cred ca si baietii aia au cam aceeasi varsta si nu au, oricum, fondurile necesare ca sa-ti cumpere tie jocuri.
Nu, mai bine, iti vezi tu de scoala? Ca acusi-acusi vin evaluarile la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a.

| a răspuns:

Nu o să faci pușcărie, ci ți se va întâmpla ceva mai rău: vei dobândi un caracter degradant. Iar peste vreo 5 ani o să vii din nou aici cu o întrebare de felul: "Ce să fac ca oamenii să poată să aibă încredere în mine și să nu mă mai simt respins de ei? Ce să fac să mă accepte oamenii?"
Și noi nu vom avea niciun răspuns pentru tine. Pentru că nu există vreun răspuns pentru acela care s-a educat să învețe să mintă și să înșele.
Trebuie să depui efort acum ca să fi cinstit cu oamenii, chiar dacă ieși pe pierdere; sau poate că nu o să te poți juca niciodată gtaV sau altceva. Dar dacă îți pierzi cinstea, atunci ai pierdut totul.

| a răspuns:

"daca imi cumpara de exemplu GTA V ma duc sa ma intalnesc cu ei"

adică ești băiat și ești gay?

| a răspuns:

Înainte sa faci o măgărie, adu-ți aminte în primul rand ca bătaia doare...

| a răspuns:

Daca ai peste 18 ani si ai savarsit infractiunea de inselaciune atunci poti fi condamnat penal, conform Codului penal, citez:
„ART.244. Înşelăciunea
(1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
(2)Înşelăciunea săvârşită prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.
(3) Împăcarea înlătură răspunderea penală."
Daca esti minor de peste 14 ani atunci se poate lua impotriva ta o masura educativa, de regula neprivativa de libertate.

| explică (pentru suntserios):

Sunt fata. Si ma refer ca ii pacalesc ca daca imi cumpara ceva anume, ne vedem la o cafea, iar dupa ce imi cumpara block si pa. Ce pot patii in legatura cu legea?