Anul trecut Nicusor Dan a castigat cu 48%. Cred ca marea majoritate a votantilor lui se vor duce catre Drula.
Ai întrebat dacă știu cine iese la alegerile locale din București.
Ți-am răspuns că nu știu. \m/
Probabil vreunu' nasol, ca un destept nu ar lua pe numele lui un oras de rahat, in care nu poti schimba nimic cu un mandat.
Vreo Firea 2.
Din păcate Baluță sau Ciucu! Dacă oamenii nu mai merg la vot! Drula ar trebui sa iasă dacă s-ar mobiliza bucureștenii
Nu am întâlnit pana acum pe nimeni în București care spun ca o voteaza pe mincinoasa de la Realitatea
Nici eu nu credeam ca sunt atat de multi nevaccinati inculti printre noi, pana am vazut turul 1 de la prezidentiale 2024...
Ciuca s-a retras din politica la inceputul anului. Daca s-au mobilizat anul trecut, probabil o vor face si acum.
Atunci trebuia să treci peste întrebare, nu îţi era adresată ţie. Sorry, raportat. Şi am întrebat cine CREZI că vă ieşi, nu cine va ieşi. Citeşte data următoare întrebarea.
Bro la angel6lust a spus ca nu stie ca nu îi din Bucuresti si la fel iai spus ca apoi de ce ai mai întrebat na apoi tu daca nu esti din Bucuresti de ce ai mai întrebat?
Conform unor surse de la votare psd are 35% urmata de urmasa securistilor aur cu 15% si restul sub 10%
Eu îți spun cu cine am vorbit eu! Nici nu vor sa audă de Anca Alexandrescu
Numai din cauza croitoresei ăleia care face propaganda de dimineață până seara la PSD! Cred ca bucureștenilor le e dor de epoca Firea