|

Credeți că sanatatea și serviciile medicale ar fi trebuit să fie total gratuite? Sănătatea nu are pret și nu ar trebui sa coste la fel ca și serviciile divine (religioase).Am făcut din spitale, clinici și biserici niste SRL-uri când ar trebui sa fie doar pentru a ajuta oamenii. Asta e scopul medicinei și al religiei,sa ajute omul să trăiasca și să salveze vieți (medicul moral, preotul, pastorul, spiritual.Ar trebui că pacientul, omul care beneficiază de servicii de sănătate și religioase sa nu plătească niciun ban și doar statul să plătească tot, e in slujba lui sa protejeze și sa ajute și să își susțină oamenii mai ales în domeniul sănătății.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu pricep. Sistemul de sanatate din Romania e chiar gratis. De aia si merge cum merge ca statul nu poate finanta toate nevoile.

| a răspuns:

Da, eu cred că ar trebui să fie gratuite niște servicii, doar unele.
Eu sunt angajată și anual trebuie să fac analize, pe care le plătesc. De ce? Sunt asigurată, nu? Și atunci, de ce plătesc? Pentru că nu sunt fonduri și etc.

Să plătească cei ce vor la privat. Așa ar trebui.

Bine, noi ne plângem pentru că am plătit niște analize sau altceva.
Ce zici de copii grav bolnavi care cumpără, sau trebuie să cumpere, tratamentul cu sute de mii de euro, pe an? De unde bani? Strâng oamenii. Ei trebuie ajutați.

Și cum zici tu "statul să plătească tot"....chiar e aiurea. Tu cât beneficiezi la stat, de ai așa pretenții mari? Câteva sute de lei pe lună și vrei servicii de mii de euro.
No, când dai și tu 600 euro pe lună la sănătate, ca în Germania, atunci o să ai și condiții.