| celmaitare a întrebat:

Cum ajung din romana la cismigiu? cu ce masina ratb? ca asa e mult de mers

2 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cu RATB-ul iti ia o viata la ce trafic infernal e acolo. Ia metroul pana la Universitate si, de acolo, du-te pe jos, ca nu-i asa departe.
Mai ales ca nu e nicio statie RATB intre Universitate si Kogalniceanu, iar Cismigiul e cam la jumatatea distantei intre astea doua.

| Laura a răspuns:

Nu e absolut de loc mult de mers. În cinci minute ajungi. Cu RATB-ul e prea complicat. Uite cum o iau eu de obicei ca să ajung în cișmigiu: Să zicem că ești în fată la McDonalds. Traversezi strada, și e o stradă mică se numește Tache Ionescu (sau Take). Mergi drept înainte, o să treci pe lângă o poștă, apoi pe lângă niște magazine, pe lângă o shaormerie. Mai mergi putin în fată până dai de o stradă (o să treci pe lângă o farmacie). După ce ajungi pe strada aia, fă dreapta, și o să vezi că e o biserică, iar pe lângă biserică o parcare în pantă. Mergi pe la parcarea aia și fă stânga. O să treci pe lânga niște tufișuri. Mergi în fată până vezi o trecere de pietoni în partea dreapta. Traversează pe acolo. Fă dreapta, o să treci pe lângă un magazin Candy Cat și o florărie, apoi fă stânga și o să vezi multe mașini parcate. Ia-o pe acolo, o să vezi în mijloc un fel de statuie, și ia-o prin dreapta ei. Și ai ajuns în cișmigiu.