|

Cum pot sa schimb un martor? Cineva m-a pus martor fara sa vreau...si vreau sa schimb martorul!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Martorul il poti schimba doar daca ai fi parte in proces (reclamant, parat, inculpat, etc) si este un martor propus de tine. Nu poti refuza sa depui ca martor decat daca ai motive intemeiate, cel care te-a propus renunta ori partea adversa cere recuzarea ta, pe motive intemeiate. Vorbeste cu cel care te-a propus de martor si acesta poate cere inlocuirea ta. De asemenea ai putea scapa de a depune ca martor daca esti in dusmanie cu partea adversa ori esti ruda apropiata cu cel care te-a propus. Numai bine!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

MArtor la Ofiterul Starii Civile sau la Tribunal ca nu e clar!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai bre ca nu te pricep ai fost pus cu japca pe post de martor? daca este vorba de o infractiune este logic sa spui ce ai vazut si doar atit. Poate dai si tu amanunte sa te ajutam cu ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

D-l Ioandelasal este avocat si ti-a spus adevarul.Mai exista o solutie sa scapi de marturie, dar trebuie sa ajungi musai la prima infatisare.
Poti nega ca ai cunostiinta de cele ce te intreaba la proces.Dar te sfatuiesc sa nu minti ca poti fi invinuit de marturie mincinoasa.Depinde de ce este vorba in proces.Numai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am fost pus martor...dar eu nu vreau sa fiu martor(cam cu forta) si vreau ca eu sa fiu inlocuit de altcineva(nu vreau sa ma bag), martor la tribunal

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am fost pus martor de un vecin fara acordul meu pentru. ca a divortat, si sotia vrea sa ii faca evacuare pe calea Ordonantei Prezidentiale.Eu sunt prieten cu amandoi si nu vreau sa ma bag in familia lor chiar daca as spune adevarul.Consider ca este mai bine sa stau deoparte, deoarece este posibil ca ei sa se impace si eu sa le devin dusman! Multumesc pentru sfaturi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează