Nu, din pacate nu ai sanse, fiindca la evaluarea psihologica trebuie sa nu ai nici un fel de tulburari, boli ori simptome psihice.
Daca nu te primesc cu tulburari de personalitate nu ai ce sa faci. Poti sa te inscrii numai prin frauda. Am tot respectul si afectiunea pentru cei ce isi trateaza si combat tulburarile de personalitate, si care sunt doar o mica parte din cei ce sufera de asa ceva. Totusi, nu inteleg ceva. Cu adica iei tratament? Faci psihoterapie, OK. Dar ce medicamente poti lua contra personalitatii tale?
Iau antidepresive. Tulburările de personalitate borderline deseori sunt acompaniate de depresie severă sau anxietate.
De anxietate am scăpat acum 3 ani. Unii spun că tulburările de personalitate se vindecă alții spun că nu. Deși la ultimul psihiatru unde am fost mi-a zis că e pe jumătate vindecată iar cel unde merg regulat a spus că nu se vindecă niciodată...
Da, ma, sigur, pentru depresie si anxietate trebuie sa iei. Eu as zice ca testul psihologic e decisiv, daca la testul psihologic reiese ca ai profilulpsihologic adecvat, asta conteaza. Mai ramane problema ca nu poti spune ca nu esti sau ai fost sub tratament psihiatric; nu stiu daca te intreaba asta. Poate sa apara ca: ''nu este cunoscut cu boli psihice''.
Da, poti sa ceri un alt diagnostic, daca ar fi vorba de episoade depresive insotite de anxietate, poate te-ai incadra. Dar nu cred ca dianosticheaza nimeni cu usurinta o tulburare de personalitate. In ce priveste cazurile de atacuri, nu sunt motivate de agresivitate; persoanele simt disperare, ca viata lor e distrusa, chestii de genul asta.
Te întreabă. Nedeclararea îți anulează din start aplicația.
Atunci nu ce sa faci. Si te da afara oricad te prinde.
Mda, știi cum e cu "declar pe proprie răspundere că...". Este fals în declarații și se merge mai departe, așa că mai bine ești onest.
Absolut
Salut. Îți respectam visul, dar exista niste criterii. Nu poți fi sub antidepresive cu o armă la șold așa cum nu știi când un factor extern îți poate declanșa o criza (de furie, anxietate etc) având în mână o armă automată cu glonț pe țeavă. Nu ai cerut tu sa fii așa. Asta e viața, cu bune și rele. Ne adaptăm din mers. Și nu este o condiție "vindecabila", aici sunt implicați mai mulți factori (anomalii ale substanțelor chimice din creier, niveluri neobișnuite de activitate în anumite părți ale creierului și/sau unele zone mai puțin dezvoltate). Diferitele terapii ajută, părerile sunt împărțite privind medicația (deoarece nu au fost rezultate notabile). Succes pe mai departe.
Asa este. Si, mai ales, asta e personalitatea persoanei. Nu poti sa scapi de propria personalitate. Personalitate dizarmonica de tip borderline. Poti sa procedezi adesea altfel decat iti cere personalitatea ta, in mod constient, dar atat.