| UnchiulRamiz a întrebat:

Dan Sucu a declarat la stiri ca Romania o duce cel mai bine laughing Poate el si alti bogatasi, nu oamenii de rand? La asa scumpiri si o sa fie mult mai rau dupa desemnarea noului presedinte. Cum dracu sa declari ca o duci mai bine ca alte tari din UE? Eu cred ca individul se pricepe la politica ca si la fotbal.

Răspuns Câştigător
| Arthurrrr a răspuns:

Cred că suntem pe ultimele locuri în Europa la ce salarii avem, poate se referă la el că o duce bine, sau la alții parlamentarii care au 1 salariu pe lună cât au vreo 15, 16 românii la un loc, cu 1 salariu de puțin peste 2000 de lei pe care îl urcă odată la câțiva ani cu vreo 100 lei net, și niște prețuri enorme care cresc tot mai rapid aproape zilnic în loc să scadă, sigur nu o ducem prea bine, dacă vrei să îți umpli un căruț cu lucruri mărunte la supermarket nu îți ajunge 500 de lei, îți trebuie vreo 700, 800 de lei, a ajuns 1 lapte mai bun să coste peste 10 lei, era o reclamă la Profi acum vreo 2 zile, care spunea că Profi are prețuri mici, mici, mici, și a spus că un lapte
este 10 lei și ceva, o doză de cola costă 5 lei și ceva până la 7 lei cât o sticlă la jumătate de cola, o pungă de snacks 10 lei până la 12 lei, de anul trecut aproape că s-au dublat prețurile la toate, dacă ai 2 copil mic și stai în chirie ajungi să trăiești mai mult din împrumuturi, deoarece nu îți ajunge salariul

| MihaitzaItza a răspuns (pentru Arthurrrr):

Total realist ca un cos de cumparaturi mai serioase te duce la 500 lei, dar ar trebui sa te tina vreo 15 zile. Asta bineinteles daca nu iti pui in cosul ala sticla de cola si snacks uri.

Si totusi o sticla de lapte Zuzu de 1litru = 6 lei.
Si totusi salariul minim s-a dublat... efectiv dublat in ultimii 4 ani

| Arthurrrr a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Poate la tine în zonă, la mine în zonă zonă Zuzu depăseste 6 lei

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

A zis el așa? Fix așa?
Da și mie un link.

| UnchiulRamiz explică (pentru suntserios):

A aparut la PROTV la stirile orei 19

| suntserios a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Off. Nu ai inteles nimic din ce a zis omul. Si asta nu e bine, pentru ca unite asa inteleg oamenii doar ce vor.

Omul a zis destul de clar si raspicat ca Romania o duce cel mai bine din istoria ei. Omul a zis ca e o poveste economica frumoasa in UE din cauza cresterii economice pe care am avut-o pana acum.

Apoi tu vii si zici ca a zis ca Romania o duce cel mai bine din UE. Asa iti iei informatiile?

| gabicoo a răspuns:

De trăit s-a trăit bine până acum. După șocul alegerilor și demisia guvernului am început să ne ducem în cap.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Acum 4 ani in Germania: https://www.dw.com/......a-57635183
E atat de grav, incat unii nemti fac naveta 2 ore, pentru ca nu-si mai permit sa locuiasca la oras (nu doar in Berlin).
Acelasi trend l-am remarcat si in alte tari nordice. E mai bine acum cu munca de la distanta, oamenii vin la birou, dar mai rar.

Deci situatia e grava de ceva vreme in tarile dezvoltate.

| Cipi1212 a răspuns:

Fiecare om o duce mai bine sau mai rău în funcție de câți bani are.