anonim_4396
Întrebare recomandată | Anonim întreabă:

De cateva luni platesc credit suplimentar la abonament desi nu depasesc cu nimic traficul de net sau minutele. Am sunat la operatori ca sa cer explicatii si nu mi-au spus nimic clar. (nu au fost in stare sa ofere o explicatie). Au spus ca am apelat un numar necunoscut de cateva ori, desi este fals. Nu am efectuat niciun apel la numere necunoscute, trimis SMS sau chestii de genul. In aplicatie imi apare intotdeauna ca am cost suplimentar 0, iar in ziua platii ma trezesc incarcat cu cativa euro luna de luna. Daca patesc acelasi lucru si luna asta ce pot face? Credeti ca sunt incarcat intentionat de operatorul de telefonie?

4 răspunsuri:
| OCP a răspuns:

OPC reclamatie directa. Cu dovezi in facturi sa vada ca ai dreptate

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe factura ce scrie?

| Smolbean a răspuns:

Dacă ai iphone s-ar putea ca cei de acolo sa aibă dreptate. Am o prietena care a pățit exact același lucru. A trebuit sa blocheze niște nr de telefon de la service/sau chiar cei de acolo le au blocat, nu mai știu exact. Cere o foaie cu nr de telefon apelate și întreabă acolo ce e de făcut.

| nicunicu3 a răspuns:

Te duci inauntri la digi, Vodafone etc si zici domle i-a zi si mie care e problema aici, daca eu nu am nici un numar in telefon cum se poate asa ceva, ori imi oferiti o oferta noua ori ma plec de la voi.Si ei imediat rezolva si nu mai platesti nimic in plus.Ca sa nu isi piarda clientii.Si daca nu inchideti nr si deschideti altul ca poate cineva ti-a furat nr nu stiu intreaba cel mai bine la ei cum se poate asa ceva daca eu nu formez nr alea.