|

De ce nu se elimina pensiile speciale in aceste momente critice? Economia va fi daca nu este si acum la pamant, salariile unora ajung sa fie reduse la 75%, dar pensiile speciale raman neatinse. Unde va ajunge Romania?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru ca lumea inca nu-i judeca pentru asta atat de aspru cum ar fi trebuit. Cand lumea n-o sa mai pun stampila pe PNL si PSD, sau orice partid care ofera pensii speciale, atunci vor lua si ei atitudine. Trebuie sa aducem in mentalul colectiv idei, cum ar fi:
- salariul minim trebuie sa fie egal cu cosul minim de consum
- trebuie sa existe ajutor social, ci nu pensii speciale pentru toti prostii
- trebuie sa existe educatie de calitate in scolile romanesti. Scolile nu tin pasul cu era digitala, nu calculatoare performante, ce sa mai zic ca nici toalete nu au unii
Asta-i democratia, noi decidem, dar pana cand nu vom avea votanti cu o pregatire superioara, pana cand nu va deveni democratia un stil de viata, nu se va schimba nimic. Ramanem la mana prostilor, fie ei politicieni, fie alegatori.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ele au fost date cu o lege. Cei ce le au, nu vor să schimbe legea. Țara va ajunge unde trebuie.

| a răspuns:

Nu se elimina pensiile speciale decat daca PSD si satelitii (ProRomania, ALDE, UDMR) doresc asta. Au inca majoritate in parlament si au relatii bune cu CCR si Avocatul Poporului.

| a răspuns:

Pensionarii au alte temeri acum. Nu cumva să se anuleze mărirea pensiilor din toamnă că dacă ar fi așa, se va întrista bunică-miu ce are 1900 și tot spune că n-are bani.

| a răspuns:

Politicienii sa-si elimine singuri propriile pensii speciale? Ma indoiesc. S-a mai incercat asta si in trecut si a fost un esec.

| a răspuns:

Pentru ca ar fi culmea ca cei care dau legile sa isi taie singuri din bani... Tu sa fii in locul lor ai renunta la bani in astfel de momente? Coruptia e mare.