anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce oamenii sunt rasisti?

Nu toată lumea este rasistă, dar cu toții avem prejudecăți (chiar dacă nu vrem să recunoaștem). Adesea, nici măcar nu suntem conștienți de prejudecățile noastre, așa cum arată numeroase studii.
Într-adevăr, putem să le recunoaștem și să le controlăm, dar asta nu răspunde la întrebarea: De ce oamenii devin rasisti? Ce îi face pe oameni să simtă atât de multă ură împotriva străinilor? Niciun copil din lume nu se naște cu prejudecăți. În ce moment și cum obținem aceste stereotipuri și prejudecăți îndoctrinate?

50 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depinde ce inseamna rasism, eu consider ca fiecare om sa stea in tara lui, daca locuiesti in alta tara sa te comporti civilizat, acele preconcepti sunt reale multe, exista popoare superiore si infrioare primitive, cu cat un popor sa indepartat de africa cu atat e mai evoluat

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

Deci tu crezi ca Romania si Bulgaria sunt mai evoluate decat Grecia, Italia, Spania?

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Italieni si spanioli, romani, bulgari sunt natiuni primitive

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

De ce sunt spaniolii si talienii primitivi si nu ai mentionat grecii, ei cum sunt?

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Toate popoarele sunt inferioare popoarelor germanice, ca inteligenta, cultura, nivel de civilizatie, economie

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Popoarele germanice sunt clasificate, în funcție de limbă și origine astfel:

Germanicii de nord (scandinavii), urmașii vikingilor (normanzi, varegi):
Suedezii;
Norvegienii;
Danezii;
Islandezii;
Feroezii.
Germanicii de vest (apuseni):
Germanii
Olandezii
Englezii
Austriecii
Alemani (dispăruți)
Saxoni (dispăruți)
Angli (dispăruți)
Iuți (dispăruți)
Franci (dispăruți)
Turingieni (dispăruți) etc.
Germanici de est (răsăriteni), grup dispărut:
Goți:
Ostrogoți (dispăruți în secolul VI);
Vizigoți (dispăruți în secolul VIII);
Goții din Crimeea (goții crimeeni), au trăit în Peninsula Crimeea și au dispărut abia în secolul XVIII.
Vasali (dispăruți în secolul VI).

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Top 10 Countries with the Highest Intelligence Capital Index - 2017:
United States - 74.88 (A+)
United Kingdom - 64.19 (A)
Germany - 64.18 (A)
Australia - 63.96 (A)
Singapore - 63.60 (A)
Sweden - 61.58 (A)
Switzerland - 61.57 (A)
Canada - 61.15 (A)
Finland - 60.45 (A)
Denmark - 60.25 (A)

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Inclusiv in Romania se vede clar impactul germanilor, ardealul si banatul vs oltenia, Bucuresti, moldova, comparale, nu rasism e realism

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Dar asta nu înseamnă că ai voie sa extermini continente întregi,englezi au exterminat nativi din Australia,America de nord,sute mii de sclavi,plus câți au omorât în india,China, nu așa arăți tu că ești superior mai veneau și cu religia iubiri, vezi chinezi acum cat de bine fac Africii, ei prin iubire și pace îți arată superioritatea, greci au fost inteligenți până sa instaurat creștinismul

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Germani au exterminat 6 milioane de evrei și 40 de milioane de estici, ăla nu e popor civilizat care face asta

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

Stiu de popoarele germanice, in antichitate popoarele germanice erau mai primitive decat imperiul roman, Grecia antica, persia, etc.
Polul de putere s-a schimbat cu timpul si o sa se schimbe in continuare.

"Top 10 Smartest Countries by IQ - Ulster Institute 2019:*"
1. Japan - 106.49
2.Taiwan - 106.47
3.Singapore - 105.89
4.Hong Kong (China) - 105.37
5.China - 104.10
6.South Korea - 102.35
7.Belarus - 101.60
8.Finland - 101.20
9.Liechtenstein - 101.07
10.Netherlands & Germany (tie) - 100.74

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

"Top 10 Smartest Countries Based on Reading, Math and Science - OECD PISA 2018:"
1.China - 555, 591, 590
2.Singapore - 549, 569, 551
3.Macau (China) - 525, 558, 544
4.Hong Kong (China) - 524, 551, 517
5.Estonia - 523, 523, 530
6.Canada - 520, 512, 518
7.Finland - 520, 507, 522
8.Ireland - 518, 500, 496
9. Korea - 514, 526, 519
10. Poland - 512, 516, 511

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/smartest-countries

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Sumerieni,egipteni,greci,romani,cu adevărat au fost glorioase la timpul lor, Grecia ar fi inventat multe fara nu intervenea creștinismul, nu uita de evul mediu

| relian a răspuns:

Cum de ajungi sa fii rasist? De ce copiii nu au astfel de ginduri? Pff citesti destule, dar se pare nu prea stai sa le analizezi laughing sa le rumegi.

Copii nu au astfel de ginduri, pentru ca atunci cand se nasc, au creierul gol laughing sau doar informatiile alea inconstiente, care tine organismul in viata.
De ce mai tirziu ajungi rasist? Pt ca ai experienta cu viata, simplu.Vezi cum sunt oamenii, vezi ce fac uni, ce fac altii, cum sunt, etc.
Nu e vorba doara de rasism, este mai degraba observatii facute.Eu de exemplu merg pe chestia, rasa alba este mai superioara, asta este si adevarul indiferent cine ce ar spune.
Asta ma face rasist? Nus rasist, doar am facut ceva observatii sa ajung aici.
Albii au cucerit lumea, albii au facut si au dres, restul raselor daca au miscat ceva, a fost pentru ca traiesc in comunitati de albi, sau pentru ca au trait acolo, au vazut etc, au furat bla bla.
Cei care devin rasisti in adevartul sens al cuvintului, fac asta pentru ca atit ii sduce mintea laughing daca atit pot, ati fac, deci este chestie de inteligenta.

| ReddY25 a răspuns:

Lumea a luat-o în jos rău

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim explică:

Nu este adevarat, Romania nu este rasista. Poate pana in anii 2000 era rasismul o problema. Ce este drept generatiile mai vechi sunt rasiste. Misandria este o problema la nivel national si in toata europa, dar mai ales in sua. Misandria este predata din scoli si este promovata pe social media.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Unde am precizat că este vorba exclusiv despre România?

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

"Romania nu este rasista"
--- bună glumă ))

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Scz, am inteles gresit!

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Chiar nu este! Avem turci, lipoveni, bulgari, ucrainieni, sarbi, tigani etc. Tiganii si-au facut singuri un renume prost. Daia lumea se uita urat pe ei. Cu siguranta ca exista si tigani buni si muncitori.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce înseamnă misandria

| Anonim explică (pentru DomnulPoliticos):

Femei care urasc barbatii. Femei care considera ca barbatii sunt inferiori din orice punct de vedere. Ele pot spune orice despre noi, ca suntem grasi, pitici, faliti, fara ambitie, fraieri etc. Dar noi nu avem voie sa zicem nimic si nu avem voie sa avem standarde.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista astfel de persoane? crying

| Anonim explică (pentru DomnulPoliticos):

Lol,bine inteles ca da! Ieri am fost facut tomberon si misogin infect pentru ca am spus ca pe femei le atrag doar aspectul fizic si banii, na, asta-i parerea mea. Nu am jignit pe nimeni. Insa eu am fost jignit. Cum ti-am spus, doar femeile au dreptul la preferinte si pareri. Barbatii trebuie doar sa taca si sa fie de acord cu orice. Asta-i misandrielaughing

| 4evergentleman a răspuns:

Probabil așa este scris în codul nostru genetic sa fim unii răi, rasiști, sau așa au fost unii "educați" sau au avut preluat tiparul gândirii al părinților, anturajului, sau au avut experiențe neplăcute cu acele nații. Societatea ii face rasiști

| TornadoIDS a răspuns:

Eu sunt rasist (selectiv), recunosc asta și nu mă feresc.
Să explic de ce.

În primul rând, am lucrat cam zece ani cu indieni și cu africani. Ceea ce urmează sunt srict concluziile mele bazate pe experiența respectivă.

Nu cred că există rasă mai spurcată pe lumea asta decât indienii - și îmi asum ceea ce spun (dacă vrea careva să facă plângere la CNCD, îi stau la dispoziție).
Nu doar că sunt mizerabili ca fizic, dar au o gândire ce frizează demența, și să te ferească Dumnezeu și dracu' să te simtă că ești slab sau că ai ezitări, pentru că în secunda doi îți sar la beregată cu toți dinții. Sunt răi dincolo de imaginație, sunt mereu cu ochii pe pradă, sunt înfiorător de parșivi, nu poți avea încredere în ei nici măcar cu o bucată de hârtie igienică folosită pe-o parte.
Au o ură instinctivă pentru caucazieni, și, repet, dacă ți-ai lăsa viața în mâna unui din ăștia (din nou, e vorba de propria experiență) mai bine îți mănânci țeava armei și termini rapid, pentru că te vor trăda la prima oportunitate.
Să fie limpede, discutăm statistic aici. Am întâlnit vreo trei-patru care erau chiar oameni OK, dar aveau educația făcută în Vest, nu la ei. Asta spune ceva, zic eu.

Africanii. Cred că sunt cei mai loiali oameni din câți am întâlnit, odată ce îi înțelegi și găsești acel punct comun care să vă apropie.
Nu fac apologia imbecililor din BLM și nici a jivinelor din Antifa, să fie clar, însă africanii sunt, cum spunem noi, băeți dă băeți, loiali, sinceri, deschiși, oameni pe care te poți baza chiar și atunci când viața ta depinde de asta. Din nou, REPET, tot ceea ce spun e bazat pe experiența proprie, deci are un oarecare (mare) grad de subiectivism.

Da, introducerea e lungă, pentru că am vrut să se vadă clar cam ce programe recesive rulez prin cortex vizavi de asta.

Să revenim la subiectul întrebării.
În primul rând, românii nu sunt rasiști. Nu sunt nici rasiști, nu sunt nici conștienți de faptul că non-rasismul ăsta manifest îi va distruge, pe ei și familiile lor, în timp. Se numește prostie, și-am să explic de ce.
România s-a umplut de indieni, care mai de care mai maroniu, care lucrează ca livratori sau prin supermarket-uri pe jumătate din cât ar lua un român. Bineînțeles, patronului îi convine, fără să realizeze, cretinul, că banii ăia pleacă afară din țară, pentru întreținerea tribului de prin Bagladesh sau Sri Lanka sau de unde-or mai fi ăia. Faptul că angajezi străini pe bani puțini poate te ajută pe termen scurt, ca firmă, dar pe termen lung e catastrofic pentru economie, dar patronii sunt, îndeobște, mult prea limitați intelectual pentru a ajunge până acolo. Românii, la rândul lor, îi tolerează pe brownies ăștia, fără să realizeze că fiecare pizza livrată sau fiecare ladă pusă pe raft înseamnă MINUS în GDP, ergo MINUS în economie. Dar, din păcate, prea puțini bat până acolo: ei sunt fericiți că un întunecat din ăsta le-aduce pizza la ușă, fără să se gândească la faptul că distrug viitorul copiilor lor prin asta. Din nou, însă, nu poți pretinde oricui, orice.

Rasismul are două elemente constitutive principale: cel național și cel economic. Bineînțeles, religia constituie unul din elemente, însă aș integra-o în cel național. Sau naționalist? Hmm... în zilele noastre, naționalismul este etichetat ca ceva periculos, aproape de terorism, dintr-un motiv foarte simplu: fără naționalism, nu există identitate națională, fără identitate națională, nu există O ȚARĂ pentru care să te lupți, deci nu există perspectivă. Ca atare, Lumea a ajuns un soi de steag fluturând în vânt, cu curcubeul pe el, să fim înțeleși. happy

Nenorocirea e că aici intervine subiectivismul. Mă-nțeleg foarte bine cu africanii care lucrează pe la noi, n-am nimic cu ei, pentru că mi-au demonstrat, ei, ca rasă, că sunt oameni pe care te poți baza.
Când văd, însă, maronii care, la ei acasă, se spală o dată pe lună, în Gange, printre cadavre putrezite, toate impulsurile reprimate demult revin la suprafață și mi-e foarte greu să mă abțin să nu le iau capul de pe umeri ca la muscă.

Țiganii.
Românii n-au o problemă cu țiganii, ci cu porcăriile pe care fac aceștia.
Țiganii pot fi oameni foarte OK. Țiganii sunt de-ai noștri.

Nu, românii nu sunt deloc rasiști, deși ar trebui să înceapă să învețe să fie. Să acepți ca niște spălători de cadavre să muncească la tine-n țară, în timp ce rata șomajului s-a ridicat prin stratosferă, asta deja se numește tâmpenie, iertată fie-mi expresia.

De ce sunt oamenii rasiști?
Din considerente economice, din considerente ideologice, din considerente religioase. O lume în care toți sunt toleranți până la prostie e o lume abulică, apatică, inutilă, exact așa cum își doresc unii să ajungă.
Nu pot fi cu toții egali, pentru că ar dispărea competiția, iar fără competiție, rasa umană va degenera până la decerebrare totală, pierzându-și propria justificare de a exista.
Rasismul este real, este util, este acel „kick in the butt" care te determină să faci ceea ce trebuie pentru ca tu și ai tăi să fiți bine, la voi Acasă.
Lumea are nevoie de rasism, așa cum are nevoie de competitivitate și de separare netă a claselor socio-profesionale, pentru că doar așa se poate ajunge la progres.
Fără luptă, fără competiție, Lumea Omului va înceta să existe.

Pixy dragă, văd că bagi subiecte de-astea grele. Ce-ar fi să încerci cu „Ce s-ar întâmpla cu specia umană dacă toți ar fi egali ca venituri"? Știi că neo-marxiștii spre asta tind, spre venitul unic minim, în cadrul căruia fiecare are o porție cântărită, ce poate fi tăiată dacă respectivul dă din gură prea tare.
Și uite așa, conceptul „mane, tekel, fares" își găsește locul în epoca așa-zis modernă...

| Anonim explică (pentru TornadoIDS):

Si eu am muncit 3 ani, afara intre indieni. Pot sa confirm ca unii dintre ei aveau probleme grave cu igena. Si toti, dar absolut toti si toate, nu stiau sa manance. Plescaiau de-i auzeai de la 5 m. Odata o tipa manca japati din ala, isi baga ghearele in sosul ala si ma intreba daca vreau si eu, am refuzat politicos. laughing

| Anonim explică (pentru TornadoIDS):

Nici eu nu prea imi dau seama, ce vrea sa faca op. Este clar ca are o cultura peste medie, si cred ca pune in mod deliberat intrebari de genul pe TPU, pentru ca aici lumea este mai simpla si mai modesta. Ca altfel nu imi explic de ce nu punea intrebari de genul pe reddit, unde doar r/casual este de 3 x mai mare in useri decat TPU.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Eu nu încerc să aflu răspunsurile, aș dori să înțeleg mai profund întrebările.
Părerile, posibil ipocrite, ale altora mă ajută să aprofundez (ieșind din zona mea de confort și privind dintr-o altă perspectivă) anumite subiecte tabu dar și să descopăr complexitatea psihicului uman.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Pura curiozitate! De ce nu o faci pe reddit?! Pt ca este o comunitate mult mai mare. Iar aici majoritatea suntem oameni simpli.

| relian a răspuns (pentru TornadoIDS):

Nu stiu cit de jegosi is indiennii, eu cred ca is cam la fel de jegosi ca oricare alta natie.Probabil tu ai avut dea face doar cu oameni de astia mai de la munca de jos, dar nu trebuie sa generalizezi.

Nu prea imi plac dintr-un singur motiv, folosesc mirodenii din alea atomice, bombe galactice laughing ai intrat la ei in casa cand fac mincare, deja esti terminat laughing mori sufocat, asa ceva nu am mai vazut la nici o alta natie.
Toata casa, toate lucrurile, pereti totu pute de te trazneste a condimentele alea ce le folosesc.

Cum zic pot folosi alea pe post de bombe fara probleme laughing

Negrii din Africa or fi cum spui, dar au un miros specific laughing adica au miros corpul lor. nu stiu daca stii despre ce vorbesc, albii de exemplu nu au miros, dar negrii au, miros specific. la fel au miros asa mai putin, dar au si latinii, sau hispanicii cum le mai zice.

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing deja ai trecut la linguseli, acu am vazut si eu ce poza are la profil, cred ca multi raspund doar ca vad poza si se baga in sama laughing
Punje in mod deliberat intrebari pe TPU sa ce anume mai exact? Sa vada ce gindesc cei de pe aici sau de ce crezi ca ar face asa ceva?

Pune intrebari pe aici, pentru ca pe aici is in general oameni f slabi, de aia laughing iar pe unde spui tu, cine stie cine o ia la rost laughing
Eu am vrut sa o iau, dar am zis sa nu sariti voi pe mine, sigur ati fi sarit.

De exemplu asta este o intrebare de nivel de gradinita laughing de ce copii nu au ginduri de astea rasiste, ba ne lesi, adica ce ginduri sa aiba copii? In primul rind inainte sa spui asta trebuie sa si mai gindesti nu?

Un copil ce informatii are? Ala nascut acu, are doar informatii de alea inconstiente, neceseare asigurarii vietii, el trebuie sa invete pe parcurs, ca urmare nu am vazut copii nascuti rasisti laughing

De ce devii rasist? Pt ca experimentezi anumite situatii, pentru ca viata tea pus fata in fata cu ceva, tu ai generalizat si deja ai pica pe stiu si eu ce categorie de oameni, asta tine de cit te duce mintea.

Restu is doara observatii, observi apoi iti faci o parere, ajungi la o concluzie, albii is rasa superioara, asta e clar, dar sa spui asta nu te face rasist.
Deci, invatind, trecid prin viata observi, nu te nasti cu asa ceva, de ce copii nu-s rasisti? laughing asta da intrebare tare de tot laughing

| Anonim explică (pentru relian):

1 spune- mi un singur cuvant de linguseala?!
2 chiar pune intrebari bune, ce vrei sa intrebe ca rosalia, ce parere aveti de chad?!
3 iti repet inca o data, arata un singur cuvant de linguseala/simpuiala din partea mea.

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

" Are o cultura peste medie " te citai. De unde stii tu ce cultura de floarea soarelui are omu? poate ca o pus porumb laughing si nu floare nu?

Deja ai facut-o mai desteapta dec it media, ceva genul asta nu? Bine este parerea ta, dar mi s-a parut neobisnuit sa zic asa, doar din cateva fraze sa stii deja ce poate sau cit poate cineva.

Acu de ai facut referire la media de pe TPU, aici ai putea avea dreptate, sigur este peste media de pe aici laughing

Chestia este ca intrebarea suna aproape ca si cele alea lui Rosalia laughing : de ce copii nu gindesc asa, nu-s rasisti " sa fim seriosi acum.
De parca copii se nasc deja invatati, sau poate ca oi fi ramas eu in urma, cine mai stie.

Scuze daca crezi ca am facut o observatie incorecta, dar a fost obserrvatia mea, asa cum a fost si parerea ta laughing
In sf, asta e, poate gresesc, dar pe aiai cu poza nu ma las, de aia sunt si raspunsurile la intrebarile ei, din cauza acelei poze, nu ca ar fi nu stiu ce intrebari wow.
Nus doar eu care a observat asta, am vazut ca si altcineva i-a facut observatie ca baga intrebari, cate 5 pe zi, cel putin, mai la toate se iau oamenii in bete pe aici.

| relian a răspuns (pentru TornadoIDS):

laughing nu mai baga de astea, gata am vazut esti rasist laughing nu suferi indieni, dar pe africani da, magarie pe la spate laughing

Stai nitel, ai spus ca bla bla povesti nemuritoare, ca indienii muncesc in RO si banii se duc la ei, ecnomia scade, patronii habar nu au, doar le pasa de ei acum.

Asa si de ce spui asta doar pentru indieni, pentru africani nu-i valabil? Adica banii africanilor ramin tot in RO muncesc aia moca? Ce mai e clara, esti rasist laughing
Vezi asta inseamna sa fii rasist, cand ambi lucreaza la noi, ambii trimit malai in tarile lor, dar tu te iei numa de indieni, caq ne submineaza aia economia, sau patronii impreuna cu guvernantii carora nu le pasa, doar le place pizza la usa laughing.
La mine indienii se poarta frumos, muncesc ce pot si stiu sa faca, ce am vazut is curati, vorbesc de aia veniti nu nascuti aici.Cum am spus conteaza si civilizatia din tara respectiva laughing

Dar pentru ca aia put laughing chiar cuvintul este f blind as zice, bomba cu neutroni condimente; e alea ce le folosesc ei
Poate or folosi alea sa nu zica lumea ca is jegosi? Uite la asta nu ma gindii laughing pentru ca acele condimemnte, nu cred ca exista alta putoare mai mare, ca urmare daca or fi nespalati, oricum, nu mai stii ce tea. lovit laughing mori sufocat de amalgamu ala de condimente, ce or mai fi.

| Anonim explică (pentru relian):

Esti cu capu! Chiar are o cultura peste medie. Uita-te ce fel de intrebari sa pun pe TPU! daca pana si eu, care sunt considerat misogin pe TPU, am ajuns sa fiu considerat simp...

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma uit la alte intrebari, ma uit la intrebarea de aici, Nus cu capu, spun ce vad, daca tu vezi altceva, este fix problema ta.

Daca tu consideri intrebarea asta ceva nemaipomenit, este parerea ta, dar aia nu inseamna ca e si adevaru, este o intrebare, sincer sa fiu slaba, sa nu zic, desi am spus deja, ceva asemanator cu cele bagate de Rosalia si compania.

Bine ca oamenii intr-adevar nu stiu, de aia si pun acele intrebari, doar ca in cazul de fata, utilizatorul respectiv, vine si spune, "vai, nu pun intrebari sa stiu raspuns, pun asa sa vad ce mai zic oamenii" ne lesi, astea is basme, pune intrebari ca nu stie, de aia intrebi ceva cand intrebi, pentru ca nu stii si vrei sa afli.

Deci mai vine si cu povesti nemuriotoare.Inteleg, nu-i nimeni sa le stie pe toate, e normal sa pui intrebari, eu ce am observat fata de abia nuam cea iesit si ea in lume, vrea sa stie mai multe.

Dar ca idee, ce vrea ea sa stie majoritatea oamenilor is satui laughing ca si rosalia.
Ca vrea sa para altceva decat este, uiote ca pe mine nu m-a dat pe spate laughing ca afiseaza o poza si deacu gata am cazut pe spate laughing deja m-am indragostit de o poza, asa cum fac unia.

Deci ai lingusit, asta e clar, eu asta am vazut, daca tu ai spus ce ai spus fara intentie asta e alta poveste, eu am spus ce am observat si nu vad de ce spui ca eu as fi cu capu laughing

Daca tu crezi ce crezi ca unia au cultura, ce pot sa mai zic, aici pe TPU, cum de ai ajuns la concluzia asta ca cineva ar avea ceva culturi?

Odata ce aici se pun intrebari, apoi se dau raspunsuri peste zile, la fel poti cauta intrebare pe netu asta mare, raspunsuri la fel, cum pot sa spun de cineva ca e destept in ce baza?

Cum am spus sa fi fost chat aici public, am auzit ca fost pana prin 2014, doar ca lau scos ca nu era deloc folosit laughing

Normal ca nu era folosit, pentru ca cine sa raspunda si cui? Treb sa se duca omu sa caute pe net ce sa intrebe, apoi aia care sa raspunda sa cajte pe net, pai asa live, batea vintu laughing

Asa ca omu il vezi F&F sau cand disicuti ceva in direct, atunci poti spune ca e bun.
Mai era tipa aia medic de familie laughing vai ce desteapta era, stia medicina nici c it un vraci laughing unde ai vazut tu medici buni sa stea pe TPU sau pe net?
In sf tu crezi ce vrei, esti liber sa crezi sa ai parerea ta, dar si eu la fel, asa ca nu vavd de ce mai facut cas cu capu laughing eu iti accept parerea, am spus doar ce mi sa paprut, ca am sau nu dreptate nu conteaza.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Pun intrebari pe mai multe chat-uri si platforme (inclusiv reddit), desi tot la discutii face-to-face cu specialisti in domeniu raman.

| TornadoIDS a răspuns (pentru relian):

Exact asta am spus, că sunt subiectiv până la Dumnezeu și-o palmă mai sus. happy
Și da, contează și țara, și specificul, sunt o mie de factori care concură la asta.

| Anonim explică (pentru relian):

Ce persoana pragmatica (ma abtin sa spun altceva) esti.
Sa stii ca nu totul este atat de simplu. Daca nu intelegi unele subiecte și persoane, las-o baltawinking Nu de alta, dar tot tu te faci de cct.

| TornadoIDS a răspuns (pentru relian):

Negrii spun despre noi că mirosim a găină udă. happy
Nu e glumă.
Cât despre mirodeniile folosite de Bollywood ăia, am avut plăcerea. Îți amintești din desene animate cum ieșea câte unul prin perete și lăsa o gaură în forma corpului? Ei, ăla eram eu după ce simțeam mirosurile. laughing

| Anonim explică (pentru relian):

Intrebarile aparent simple, ca asta, au de multe ori raspunsuri complexe.
Asa ca te rog, abtine-te daca nu ai ceva constructiv de spus.

| TornadoIDS a răspuns (pentru anonim_4396):

La ei acasă, un tip care vrea să iasă în evidență și să ardă și el ceva, se spală...
Fiind, încă, împărțiți în caste, au umilința în sânge, dar asta vine la pachet cu atitudinea prostului care, când a ajuns ceva mai sus, se comportă ca o adevărată jivină cu cei pe care-i consideră inferiori, și nu e exagerare deloc. Știi cum îi pui cu botu' pe labe? Fiind mai jivină ca ei, și se potolesc ca niște cățeluși care văd leul.

Aș putea să vorbesc ore despre ei, dar, în final, mi se pare de-a dreptul aiurea că, având o cultură excepțională, o literatură care n-are cum să nu te fascineze, o arhitectură care te lasă mască, ei ca oameni sunt așa cum sunt.
Ceea ce cred însă, e că decăderea lor din punct de vedere al caracterului a început în epoca „modernă", pe la 1800, când britanicii au colonizat India și i-au transformat în slugi oportuniste.
Păcat.

| TornadoIDS a răspuns (pentru relian):

Bă, măgărie da, pe la spate nu. Clar? laughing

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ideea e să citești cărți despre comportamentul uman vs experiențe personale și experiențele altor persoane că sa îți formezi o imagine ipotetică

| TornadoIDS a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasă, frate, că e bine, nu doar că mai saltă nivelu', dar mai învățăm toți câte ceva.
Serios, nu te-ai săturat de întrebări de genul „Mă doare coyu' stâng ce fac cu el?" sau „Iubitu meu nu ma mai vrea a zis cas urita menționes ca eu am 12 ani si el 13 sunt disperata spuneti-mi ce sa fk?"

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

De cct te faci tu, pentru ca in loc sa treci mai departe sau sa multumesti cuiva care raspunde, tu ce faci? Vii sa te iei in bete cu omu, dar de o faci, macar vorbeste altfel, nu ca te faci de cct laughing ce limbaj mai folosesti, mai spui ca nu stiu ce scoala ai facut.

Am vazut ce rahat ai raspuns la cineva pe aici, esti cum zic unia pe aici troll, nu esti femeie, esti baiat, ai dat un raspuns la dragoste si sex, ceva legat de s.ex an-al si foarte urit ce ai spus, scurt si f urit, aia arata ca atit poti, fraze de 2-3 cuvinte si alea de cct asa cum, spui tu.

Nu veni sa imi spui mie chestii, daca ai fi tu ala sfint, dar de regula aia se trezesc sa traga de mina pe altul, pentru ca ei fac asa, hotu striga hotu, cam asa se intampla, este foarte adevarata zicala asta.

Eu am spus ce sa faci, cauta sa analizezi ceva cand nu stii, inainte sa intrebi,. poate afli singura si nu mai este nevoie sa intrebi.
Daca doar aduci subiecte in discutie, aia e alta poveste, dar nu mai este intrebare, insa trebuie sa spui, e o discutie, vreau sa aud parerea oamenilor bla bla.