| AlexDorinel a întrebat:

De ce stranii sunt așa reci? Pe strazi in Germania/Anglia e liniște mare, la noi e nebunie pe străzi,țipete,înjurături, chestii.

Acolo e prea monoton totul, nu știu cum pot sa trăiască oamenii acolo. Omul e făcut să socializeze nu sa se respingă unul pe altul cum fac chitrele alea.

Acolo nimeni nu vorbește cu altul pe strada, numa bătrâni pe strazi, tinerii stau numai în casa nu fac nimic.

Mereu strainii au tendința de a te da la o parte, nu se ajută unu pe altul, au tendinta de a se discrimina unul pe altul.

Sunt foarte materialiști, le pasa prea mult ce au in buzunar, nu au prieteni, vai de capu lor. Sa vina in Romania sa vadă ce înseamnă viață adevărată nu ce au ei acolo.

Marea majoritate dintre noi românii nu rezistam acolo, intram în depresie.


Pe scurt : străinii =niște ființe care consuma oxigenul degeaba pe planeta.

28 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Daca compari viata calitativa a nemtilor cu a romanilor, atunci vei vedea ca ei sunt de 100 de ori mai bine, decat romanii.
In Germania se munceste serios, nu se rezeama coturile blocurilor si strazilor, tinerii nu stau pe spinarea parintilor sau a bunicilor,, mancandu-le pensiile, toti merg la munca si nu au timp sa socializeze cum fac putorile din Romanica, de aceea nu-i vezi pe strazi.
Pacat ca esti limitat in vederi si probabil prea mic sa intelegi, ca-i gresit ce fac romanii, nu strainii.

| AlexDorinel explică (pentru Jassmina):

Hai că se muncește, in Romania se muncește cel mai mult ca și ore de lucru pe an.

Tinerii cred s mai rău acolo. Niciunu nu ies pe stradă, toti in casa.

| Eliora a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu știu cât stai in casă dar la 16 ani deja au în loc de muncă cu toții

| AlexDorinel explică (pentru Eliora):

))))in Germania? ești sigur?

Poate in China.

Daca ai noștrii sunt leneși, aia s și mai leneși clar. In Germania e democratie de când există ea și ei nu știu să profite de ea. Trece viața pe lângă ei și nici nu și dau seama și după se plâng că intra in depresie la 30 de ani.

| Eliora a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu m-ai știu dacă în Germania sau în Austria, tata s-a dus să monteze uși la o pensiune cu un grup de cunoștințe și neamuri. Acolo a văzut că muncea mulți tineri de la 16 ani. Băieții erau în construcții și fetele erau cele care adunau mizeria făcută de echipa tatalui. Erau angajate recent cred ca fete de serviciu. Mi-a zis că eu nu pot să spăl geamurile așa repede cum spălau ele, le lauda că sunt harnice și rapide în munca lor.

| AlexDorinel explică (pentru Eliora):

Degeaba,statisticile spun ca Romanul muncește cel mai mult fata de restul Europei.

| Jassmina a răspuns (pentru AlexDorinel):

Se munceste in romanica doar in imaginatia ta!
Atunci de ce sunt milioane de tineri care stau acasa pe spinarea parintilor, sau iau ajutor social, daca se munceste asa cum spui tu?

| Zuzu1991 a răspuns:

In Italia, Spania, Franta ai incercat?!?
dar in America Latina?!?
inainte sa faci TOTI strainii reci tongue

| Ilikebounty a răspuns:

Da, dar la noi îți iei bătaie sora cu moartea de la țigani sau cocalari și de multe ori scapa nepedepsiți.

| Ilikebounty a răspuns (pentru Ilikebounty):

Și mulți își fac nevoile pe unde apuca, scuipa, fluiera pe străzi, râgâie. Romanii și Țiganii sunt cioflangari, nu compara țiganimea cu oamenii aia, nici aia nu sunt apa de biserica dar la noi e prea de tot.

| AlexDorinel explică (pentru Ilikebounty):

Pai trebuie sa te și descurci și oricum șansele să te bata cineva așa ca vrea el sunt mici că apare la TV imediat.

| Ilikebounty a răspuns (pentru AlexDorinel):

Dacă are pile te bate și politia tot pe tine te arde daca nu ai martori și dovezi, și de multe ori nimeni nu se oferă de frica ca martor.
Am văzut mulți nebuni și erau Romani care umblau beți cu cuțitele și înjura pe cine apuca și soția încerca să îl potolească, daca te luai de ala îți făcea buzunar la gat, dar se lua el nu trebuia sa o faci tu.
Odată un tovarăș de al meu la călcat pe picior pe unul din greșeală și o scos cuțitul daca unul din noi comentam nu se știe unde eram. Stai cuminte ca avem mulți nebuni. Du-te prin gări singur, îmbrăcat bine sa vezi cum ești luat de Țigani în vizor.
Mulți Romani și Rromi asculta muzica prin tramvaie, pe străzi, peste tot, noi nu o sa ajungem niciodată ca nemții.
Am văzut cum un tip o ieșit dintr-o mașina scumpa și s-o dus sa își facă nevoile fiziologice, sunt ogramada de primate de astea și Romani și Tigani.

| AlexDorinel explică (pentru Ilikebounty):

Și pile crezi ca nu exista prin alte tari?

Tigani sunt mai mulți, acolo s toate națiile de oameni, de la turci la mexicani

| Ilikebounty a răspuns (pentru AlexDorinel):

Exista dar la noi gaborii sunt foarte corupți, pana și judecătorii, de politicieni nici nu mai zic.
Tu nu ști repet ca tu nu ieși seara afara din casa.
De multe ori în fata unei biserici se comiteau crime și jafuri, bătăi extreme, sânge pe jos cât cuprinde, acum s-au mai liniștit unii, dar seara daca umbli singur în zone rău famate ai șanse mari sa vi nu mai zic cum ca sunt și copii pe aici.
Realitatea e tulburătoare man.
Dacă nu ai prieteni, ești singur și nu ai cunoștințe ești 0 în România.
De fapt peste tot esti 0.
Nu ai fost pe dincolo sa vezi care fac ai noștri ca îți faci crucea 24 din 24.

| Emma30555 a răspuns (pentru Ilikebounty):

Sa ști ca dacă umbli noaptea prin centru vechi, prin parcuri, restaurante zone luminate și pline de oameni la orice ora sau zone mai bune nu se întâmplă nimic rău. E și politie și lume destul de multa. Ce povestești probabil ca e valabil prin locuri mai rău famate dar nu trebuie sa băgăm frica în oameni. Noaptea de regula se umbla cu taxiul pana la destinație și înapoi iar locurile sunt destul de animate etc. Probabil ca și tu ai văzut multe și sunt convinsa ca în anumite zone poate fi periculos dar eu zic sa nu generalizam, periculos poate fi și ziua în anumite zone dar în mare lucrurile sunt destul de echilibrate după părerea mea

| Ilikebounty a răspuns (pentru Emma30555):

Nu am generalizat, doar am spus ce am văzut, am și menționat ca acum oamenii s-au liniștit.

| Ilikebounty a răspuns:

Poate o sa te angajezi în producție (fabrica) o sa vezi cum înjura unii și nimeni nu zice nimic.
Tu nu ai cum sa știi ca stai numai în casa.
Ai problene daxa ție îți plac urletele și înjurăturile.

| Ilikebounty a răspuns:

Copile tu ai autism crede-mă, eu la vârsta ta aveam gagici, eram fotbalist nu stăteam ca tine pe net și puneam aceleași întrebări.
Tu nu vezi ca ai început de alzheimer? Pui aceleași întrebări omule, Calmează-te, ca pe unde am umblat eu nu o sa ajungi tu prea curând.
Tu daca o sa îți iei bătaie tu nu mai ieși câțiva ani din casa fac pariu.
Eu măcar ies din casa nu stau ca tine sa pun întrebări penibile pe TPU despre trecut.

| aumih16 a răspuns:

Pentru ca la straini, nu e ca la noi!

| NumaPompiliusAkaHeraclit a răspuns:

Deci zici ca străinii trebuie sa moara? Mori tu cu întrebările tale cretinetice!

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......i-toti-in/

https://www.tpu.ro/......-noi-sunt/
Omul este făcut să socializeze,însă față în față nu aici pe TPU. Tinerii au ajuns să stea numai în casă la fel cum procedezi și tu. Când te plictisești găsește-ți o pasiune,o activitate,fă ceva ce ție îți place, ieși în natură, ieși să iei aer, ai nevoie să te oxigenezi, fiindcă ai uitat că ai m-ai adresat încă două întrebări asemănătoare.

| AlexDorinel explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Si tot nu mi ai răspuns la întrebare

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru AlexDorinel):

Ce îți pasă ție de ceea ce se întâmplă la ei în țară, din moment ce tu trăiești în România? Fiecare țară e precum o familie, iar cum ție nu îți place să-și bage alții nasul și să se amestece în treburile tale, la fel nici lor.

| Eliora a răspuns:

Putere statului au o influență diferită față de ei, noi românii suntem conduși diferit. Pe lângă asta, avem obiceiuri diferite, păreri diferite de viață. La fel cum și tradițiile sunt diferite. În Germania de exemplu, am înțeles din partea unui membru de familie că, sunt conduși mecanic. Ei primesc salarii mari dar se asigură că îi vor primi înapoi. Copii din acea țară sunt influențați de școala puternic. Ei ar avea ideala asta: dacă ne-am chinuit să te educăm, acum lucrează pentru noi în domeniul ales de noi. Nu știu exact dacă chiar așa era dar ceva asemănător, sunt că niște roboți, trăiesc să scoată venit pentru țară, cu iluzia democrației.

| SimonaBubu a răspuns:

Ce vorbești acolo? Acolo e prea multa seriozitate din cauza ca ei muncesc nu fura, nu se bat etc.Normal ca ei nu au timp sa socializeze din cauza muncii pe care o produc căci banii nu cad din cer sau se ocupa cu chestii aiurea cum facem noi românașii gen prostituție, sa vândă droguri, crime și alte faze de ***. Aici în Rromania este prea multa sărăcie de te cuprinde și prostie cat se poate, nu poate omul sa aibă o situație financiara mai buna ca alții ca se lipesc ca puricii de el, sunt unii în stare să-l omoare numai sa îl vedeți la "pământ" sa fie egali cu voi de oameni de nimic ce sunteți.

| ImJack a răspuns:

Nu ai cum sa spui de niște oameni ca consuma oxigen degeaba, Germania e o țară civilizata și nu o sa vezi niciodată la colt de bloc un borfaș cu maceta în haina care mănâncă semințe, Germania ca tara e foarte calma și liniștită, totuși nu știu ce ai vrea tu sa auzi cand mergi pe strada, eu unul cred ca străinii sunt mult mai iubitori decât români acum ca ei au o părerea nasoala de noi...

| AlexDorinel explică (pentru ImJack):

Sunt pe naiba sa ii ia, ne fura oamenii, ne fura tot. Profita de noi că suntem romani fraieri și ne fura.
Prea și au luat o in cap

Întrebări similare