|

Dupa ce iti schimbi CI pe o adresa noua, in cat timp trebuie sa anunti furnizorii de utilitati (sau pe unde mai ai diverse contracte)faptul ca CI vechi nu mai este valabila si sa trimiti copie dupa noua CI?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dupa schimbarea domiciliului si preschimbarea CI pe acest motiv este necesar sa inchei noi contracte cu furnizorii de utilitati.
De asemenea este necesar sa renunti la vechile contracte, aceasta cat se poate de repede, bineinteles daca ai instrainat vechea locuinta.
Este bine sa faci aceasta chiar in luna in care ti-ai schimbat domiciliul, imediat dupa preschimbarea CI.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioandelasal):

Eu sunt proprietarul locuintei, am contracte deja pe numele meu pentru acest loc de consum, am cumparat recent locuinta, iar acum mi am schimbat CI pe aceasta adresa.Deci acum coincide adresa de domiciliu cu cea a locului de consum din contracte. Trebuie si in acest caz sa fac alte contracte sau pot sa le cer doar sa imi modifice adresa de domiciliu in baza lor de date?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alexalexandrusincerul):

Nu trebuie sa faci alte contracte, daca le ai deja, doar sa le comunici schimbarile din cartea de identitate (domiciliu, seria si numarul CI si data emiterii, daca toate acestea figureaza in contracte).

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioandelasal):

Bine.Multumesc mult.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează