Nu este nici o problema legala, daca exista acordul dintre angajator si angajat.
Și care este problema? Vrei să te țină 8 ore pe zi chiar daca nu ai treabă? Nu ai familie, soț și copii care te așteaptă să vii cât mai repede acasă?
Pai sefa mea m-a intrebat pe mine daca e vreo problema pentru ca ea nu are firma de mult timp si nu stie. Eu nu am gasit nimic pe net
Nu mi se pare program de boier. Nu e ceva secret, lucrez in domeniul medical si programul e in functie de cati pacienti sunt. Dar intelegerea initiala a fost de 3 zile pe saptamana
Nu stiu, la mine in oras nu e asa. De ex matusa mea lucreaza la primarie si in fiecare zi trebuie sa se milogeasca de cineva sa o ia pe fata ei de la scoala pentru ca nu poate lipsi de la serviciu nici 5 min. Adica pana la 16:30 nu pot pleca de acolo si au multa treaba
Pai, eu lucrez in domeniul relații clienți dar sunt si studenta iar la munca merg 2/4 ore pe zi când eu am 40 de ore pe săptămâna in contract dar, 4/6 ore lucrez de acasă(remote) deci, depinde dar, daca angajatorul e de acord, e ok