anonim_4396
| Anonim întreabă:

Este imoral să vizionezi conținut explicit ca și cadru didactic/profesor?

Există vreun cadru legal pentru sancționarea acestor comportamente (în mediul privat/personal) în profesia de profesor?

Răspuns Câştigător
| Bubico2022 a răspuns:

Fiind vorba de profesor, intr-adevar oamenii tind sa il ostracizeze chiar daca nu e vinovat (adica nu din cauza lui s-a aflat, ci alte conditii, de gen fosta a vrut sa se razbune, samd)
iar asta se intampla pentru ca un profesor are practic copii altora pe mana si majoritatea parintilor sunt protectivi cu copii lor

55 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E imoral și dacă nu e cadru didactic...
Și meseria e una, viața privata e alta. Daca viața lui privata nu interferează cu a altora, facind probleme, nu poate fi sancționat/condamnat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cui ii pasa de ceea ce faci tu in propria casa in propriul tau timp liber?

| mi25 a răspuns (pentru suntserios):

Mai sunt si din astia, care s-ar uita si pe gaura cheii, numai sa poata barfi.

| Anonim explică (pentru suntserios):

Părinților, dacă te prind. happy

Evident că nu contează nimic din spațiul privat al unui profesor pentru nimeni, dar totuși avem și o conștiință laughing deși recunosc că nici a mea nu funcționează la cote maxime. laughing

Încă mă ține captivă în imoralitate. Eu una am pretenții de la mine, ori sunt profă, ori nu mai sunt. happy Dar mna, aștept să treacă și perioada cu hormoni și gata. happy

Oricum mi-am făcut și rugile la God, în cazul în care aduc în casa mea niște copii străini și chiar și pentru elevii mei, dacă vreodată mă prinde și pe mine năpasta și devin pedofilă sau mă uit la copiii mei cu alți ochi decât cei de mamă/profă în secunda 2 să-mi tragă glonțul în cap.

Chiar nu suport pedofilia și tot ce i se face unui copil, deși se spune că nu trebuie să-l judeci pe God, eu una pentru copii îl judec chiar și pe God, adică din tot ce există în Univers copilăria mi se pare cea mai pură și curată perioadă și zonă a vieții, pe care nu aș dori să o pervertească nimeni. Bă, dar nimeni. happy Și pe God îl rog, să-i judece pe toți, să facă ce vrea El, să pedepsească pe cine vrea, cum crede de cuviință, dar la copii, nu, la copii să nu se bage cu răzbunări și revanșe, oricâte ar fi făcut părinții unora. happy

| doctorandus a răspuns:

Imoral, da, conform moralei crestine. Deci daca predau la un liceu de teologie, catolic, baptist, adventist, etc. pot fi sanctionati pentru asta. Altfel nu, Romania e o tara libera.

| mi25 a răspuns (pentru doctorandus):

De ce este imoral?

| doctorandus a răspuns (pentru mi25):

Pentru ca asa zic religiile ortodoxa, catolica, baptista, adventista, etc. Alt motiv ca "asa zic ei" nu exista. Bine, trebuie specificat ca astea sunt dogmele oficiale si in cadrul acestor biserici exista o pluralitate de opinii.

| mi25 a răspuns (pentru doctorandus):

Am inteles acum. Credeam ca din punct de vedere al profesiei.
Dar stii ce cred eu despre reigii? Ce a zis Eminescu!

| Anonim explică (pentru doctorandus):

Da, păi pentru teologi, chiar e imoral.

Eu în schimb predau la copii de primară. Dar oare nu e imoral și aici? Adică tu interacționezi cu copii, pui mâna pe ei, ajutându-i să scrie happy
Clar nu sunt pedofilă și nu simt nicio atracție de altfel față de copii, ba chiar urăsc cel mai mult pedofilii. Dar mă tot întrebam asta. happy

| Anonim explică (pentru mi25):

Și ce a spus Eminescu? happy

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Religia - o frază de dânşii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

| sabin89 a răspuns:

Vezi că acum, cu tehnologia asta sofisticată nu mai e nimic privat sau personal. SRI-ul știe orice. Și n-ar fi exclus să împărtășească cele știute cu direcția școlii.

| CoRoDa08 a răspuns:

Fiecare face ce vrea in mediul lui privat. Nu ti se pare exagerat sa ti se interzica sa faci ceva in viata ta privata?

| DjSannan a răspuns:

În ceea ce privește moralitatea, depinde de convingerile și valorile fiecărei persoane. Unii ar putea considera că vizionarea conținutului explicit este o formă de relaxare sau de explorare a sexualității, în timp ce alții ar putea considera că este o formă de imoralitate sau de perversiune.

În ceea ce privește cadrul legal, nu am găsit nicio lege care să interzică sau să sancționeze expres vizionarea conținutului explicit ca și cadru didactic/profesor. Totuși, există anumite reglementări care se referă la răspunderea juridică a platformelor online pentru conținut ilegal, la contractele de furnizare de conținut digital și de servicii digitale și la combaterea anumitor forme și expresii ale rasismului și xenofobiei prin intermediul sistemelor informatice. Aceste reglementări ar putea fi aplicabile în funcție de tipul, sursa și scopul conținutului vizionat.

Vizionarea conținutului explicit ca și cadru didactic/profesor ar putea avea însă consecințe negative asupra reputației profesionale sau personale, dacă această activitate devine publică sau afectează calitatea procesului educațional. De aceea, este recomandabil să se manifeste prudență și discreție în acest sens.

| Drimmero a răspuns:

Crezi ca profesorii nu fac sex sau nu se uita la filme p,, o,, r,, n,, o? Sunt oameni si ei. In fond e treaba fiecaruia ce face in spatiul privat atat timp cat nu comit ilegalitati.

| Anonim explică (pentru Drimmero):

Păi aia era întrebarea mea laughing
Dacă fac s*x în cuplu și cu intenția cea mai apropiată de Biblie, adică să se înmulțească și să fie gen Adam și Eva, da, mă gândesc că nu e imoral, dar eu întrebam pentru cei care au chiar fantezii, pentru cei care vizionează conținut explicit și nu privesc s*xul doar ca pe o înmulțire. laughing

Dar da, cred că toți fac în ziua de azi, deci nu mai știu, ce e imoral și ce nu. happy
Aștept să se reschimbe până și legea moralității. laughing

| Mosotti a răspuns:

Da ce ma...profu nu e si el om?! Nu e imoral deloc.
Ce, daca esti femeie, esti femeie si nu profesor. La baza esti om si femeie, si cum vor sa se uite altii vrei si tu.
Ca nu zice creieru "aaaa stai ba ca asta e profa, nuuuu nu ne atrage aia si aia", ce naiba.

Imoral este doar daca faci rau altora, atat si nimic mai mult.

In viata privata faci ce vrei, doar nu afle aia de la scoala si copiii, dar nu au cum sa afle ce faci tu in casa.
Cum sa sanctioneze ceva ce nu se stie?! Ca in mediu privat/personal nu au cum sa afle ce faci.

Asa ca baga tare! Doar sa nu stai pe telefon acolo la scoala sa te uiti la din astea sa rada colegii de tine (desi si ei fac la fel).

| Anonim explică (pentru Mosotti):

God! Îți dai seama că nu aș sta pe telefon la școală cu așa ceva laughing deși cum sunt pe același cont de google, îmi e teamă uneori când pun video-proiectorul să nu apară ceva din ce nu mi-aș dori laughing aia ar fi rușinea vieții mele laughing în fond sunt o domnișoară chiar stimabilă și de casă rolling on the floor))) deci chiar ar fi penibil și nu aș vrea să-mi pierd acest statut laughing)

Și da, majoritatea sunt chiar căsătoriți chiar și cu copii, deci probabil or făcut multe. laughing) Eu cam îs singura specimen de pe acolo, dar mna, deși ei mă cred o tipă neexperimentată, nu știu ce știu eu laughing)) Bine asta cred eu, că ei cred despre mine, pentru că știu că nu-s căsătorită, dar de fapt eu nu știu ce cred ei în fond despre mine laughing) poate să creadă și că de fapt îs o bit*h care nu vrea doar pe unul, dar eu oi avea experiență, mna, nu vorbim totuși despre subiecte chiar așa, dar m-ou întrebat colegele la început de an, dacă am ceva și ba chiar o profă face "Hai, măi, chiar vreți să rămâneți fete bătrâne!" God, Lol, să leșin. laughing) Și eu care credeam că profii vorbesc în cancelarie doar de evaluări, comportamente și educație. laughing) Dar e un feeling fain oricum ar fi, să sari pârleazul și să vezi ce e de fapt de partea cealaltă a baricadei, când tu, elev fiind, credeai că profii sunt Dumnezeu. laughing)

Însă recunosc că am niște fantezii cu băile școlare și cu spațiul public. rolling on the floor)

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar nu esti cu capu` sa... apara pe proiector alea! Fa ceva ca odata gresesti.
Nu ca o fata stimabila de casa nu e stimabila si daca se uita la din astea (ca doar nu dai in cap, nu faci ceva rau), dar nu trebuie sa se afle.

A avea fantezii este ceva normal, toti avem, doar ca unii recunosc, altii nu, atat timp cat nu faci rau altora e normal orice.

Nu cont ce cred ei, acolo esti sa iti faci treaba, nu toti trebuie sa se casatoreasca, e democratie, poti sa o faci sau nu, e normal in ambele feluri.
Si asa femeile de dupa 50 ani regreta ca s-au maritat pentru ca stiu ca, casatoria era un butoi de rahat cu doar un strat subtire de miere deasupra, asa ca n-ai pierdut nimic.
Ei or sa te invidieze pe tine ca nu te-ai maritat dupa un timp.

Si nu scrie nicaieri ca daca ai vrea diversitate sa vrei mai multi, este rau. Si paralel cu asta se plang ca nu se mai atrag unu pe altul, pai uneori mai trebuie si diversitate, zic la general.
Ce-ti trebuie unu sa-i suporti toanele, sa stai la cherem pentru sex cand vrea el, sa-i faci menaju si sa fie si nemultumit si nesimtit cum sunt f multi.
Ca de unde vii, ca de ce ai stat atata...o prostie pana la urma, mai rar oameni okey.

Uitasem dincolo, am facut info si psihologia facultate la una particulara unde pe una a cautat-o si in par asistentul sa nu aiba sisteme de copiat, dar nu toti profii veneau cu asistenti.
Exista si profi rai care fac rau fara sa le faci nimic, aia is jale.

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Asta cu invidia știu ce zici. happy
Știți că se vehicula mult poza aia pe Facebook cu cele două cupluri, unul sărac și altul bogat, ăia bogați visau la iubirea ălora doi săraci, ăia săraci visau la banii ălora bogați sau cam așa era postarea la un moment dat laughing)
Ei cam așa și cu solitarii/căsătoriții, noi ăștia singur visăm la ăia care se țin de mână, că uhhh, ia uite ce faină îi viața când te ține unul/una de mână și te duci peste tot cu ăla/aia, iar ăia visează la ce avem noi, adică independență oarecum și că la orice oră am vrea, noi ieșim cum vrem, când vrem, fără să depindem de ăla/aia care ne ține de mână, că oricât de sănătos ai fi acum ca și cuplu, e știută și chiar studiată treaba că în cuplu și până la urmă în relații interumane, faci compromisuri, CLAR, mai renunți la niște chestii, chiar gărgăuni de-ai tăi din cap ca să-i mulțumești sau măcar liniștești pe cei ai celorlați, pe când noi ăștia solitari, ei acum sincer, cam dăm frâu liber prea multor gărgăuni personali rolling on the floor)))
Cam îi ascultăm pe prea mulți laughing))) fiind singuri rolling on the floor)))

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai si aia saraci si aia bogati traiau cu un dezechilibru, am mai zis trebuie un mix din ambele, altfel nu merge.
Eu nici nu ma cuplez daca nu am echilibru ala, nu mai ajung sa visez partea care dezechilibreaza balanta, cum sa stau in asa relatie?

Pai te invidiaza ca de fapt tu o duci mai bine asa! Si zice "vaaai nu te mariti draga? Ce frumos e", dar de unde, ei stiu ca nu e.
Singuri facem ce vrem si cand vrem.

Ce fac ei e frumos la inceput, apoi pe la 55 ani ia intreaba-i, majoritatea regreta si barbati si femei.
Si dovada ca nu e asa doar parerea mea, dovade e vorba cu butoiul, ca daca nu era generalizata treaba, nu iesea vorba aia.

Ca si barbatii, au o vorba de generatii:
"Femeia e buna in pat si cand moare, ca scapi de ea".
Deci iti dai seama...
Nu am zis ca toti gandesc asa, dar majoritatea.
Adica vrea sa spuna ca nu are mai nimic in comun cu ea, si ca le mananca sufletu de fapt.
Multi zic asa "ea vrea sa faci ce vrea ea acum, daca nu faci acum cand vrea ea e jale, sa nu faca nimic, sa faci tu tot daca se poate, macane in prostie..., cand face copil uita de barbat, nu se ingrijeste, se ingrasa".

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Ai dreptate! Cam ăștia-s bărbățeii, dar mna, nu toți, am cazuri pe viu de bărbați cărora chiar le-a murit nevasta și God, au stat la capul lor până la ultima suflare. Ăla era chiar un unchi de-al meu, ăla sincer, jos pălăria, bărbat. Și sunt cazuri și cazuri. Dar da, cred că mai ales generația asta a cam uitat de iubire și dăruire, mai ales acum de când și moda că femeia s-a emancipat, unii chiar simt că nu mai pot fi bărbați ce-i drept, deoarece cumva din ADN li s-a format ideea că bărbatul trebuie să-și protejeze femela, chiar și la animale se observă asta și ei învață de mici la bio asta, însă când văd femei prea emancipate/independente, oare cum să se mai simtă ei, ceea ce le dicta ADN-ul?

Ar mai fi ideea că femeia poate naște, deci ea are grijă și de copil și ia și job, chiar dacă totuși contribuie încă și sămânța lui, femeia acum poate naște aproape singură, iar asta e iar un impediment și un complex pentru bărbat, el uneori simțindu-se aproape inutil în viața actuală. Nu spun că toți, dar totuși acolo inconștient se creează un complex al bărbatului prin puterea pe care a reușit să o dobândească femeia. Se dezechilibrează iar balanța, cum în trecut bărbatul era forța, vigoarea, puterea, totul.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu am zis ca majoritatea barbatilor gandesc asa, n-am zis ca toti.

Trebuie sa ne mai si adaptam cu ADN ala.
Barbatilor nu le convine nu ca le zice ADN nu stiu ce, nu le convine ca nu le mai domina ei si nu mai fac ce vor cu ele cum faceau inainte.

Barbatii prosti se simt inutili, barbatii rai, ca unu destept isi pune problema sa se placa cu femeia aia si chiar e mandru ca femeia lui e capabila si independenta financiar.
Amandoi trebuie sa fie forta.
Ce forta? Cand face accident de masina si el si ea raman ologi, morti, etc, forta pe dracu. Barbatu are asa ceva mai multa forta fizica, cam atat.
Se echilibreaza balanta, amandoi sa fie egali.
Era un dezechilibru sa fie femeia inferioara barbatului, ca era la mana lui.

Avea grija pe draci de ea! O batea, isi batea joc de ea, aia nu putea face nimic ca nici nu lucra.
Asta e complexu` barbatilor.
Dar sigur, nu toti sunt asa insa foarte multi.

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Păi crezi că femeia era bătută și în trecut, dacă ea făcea mai mult ce spunea el? happy
Eu credeam că ea e bătută mai mult acum tocmai din cauza complexului bărbatului și da, și a ce spui tu cu dominarea pe care nu o mai au. happy

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu stiai?! Majoritatea stiu ca in trecut era sluga barbatului in 80 % din cazuri, le batea, ea nu lucra, in general statea acasa, asta inainte de comunism dar si in comunism unele. In comunism lucrau si ele, insa tot erau subjugate de barbati ca asa era educatia.

Acuma le bate mai putin ca pleaca ele repede, nu mai stau ca atunci.

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Păi sincer, credeam că doar exagereaza în filmele de epocă laughing dar credeam că în trecut totuși bărbățeii nu le băteau pe femeile lor. sad
Înseamnă că generația mea totuși îi privilegiată. happy Poate ar trebui să nu fug chiar așa de bărbăței, dacă zici că în trecut le bătea pe neveste. happy Acum s-a mai schimbat lumea și bărbățeii. laughing Și eu care credeam că acum bărbățeii îs răi. rolling on the floor)

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Le batea de le rupea multi din barbatei inainte. Mai bat si acum destui, damite atunci.
Pai rai si au fost mereu si sunt barbateii, doar ca nu le prea mai merge asa mult ca pana acum.

Si culmea f multe femei din astia rai vor, dar tot ele se plang apoi.
Aia ca vor pe ala linistit si bun e minciuna.

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Ahhh, taci, tu iar faci psihologie pe noi? rolling on the floor)
Citești cumva și gânduri? laughing) Să mint și să spun că pe mine nu m-ar atrage unul rău? Aș minți, ai dreptate. Dar mna, nu vreau nici să mă bată. laughing Dar și prea liniștit, e prea liniștit și atât. happy Deci ai dreptate iar. laughing Dar nu înțeleg ce ne atrage așa de rău la brute în final? Suntem masochiste sau ce, că și eu mă întreb de multe ori laughing)

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai dar eu am fost pasionat de psihologie, mai stiu ce gandeste omul, imi place sa invat mereu dar si stiu cam cum functioneaza omul, insa asta deja 50 % nu mai tine de psihologie ci de evolutionism.

Nu am zis neaparat sa te bata, am zis ca aia rau automat pot avea si agresivitate fizica.

Pai iti explic eu ce te atrage le brute:
Barbatii masculini agresivi, cu figura si atitudine agresiva chiar daca nu va bate, aia aparau familia in trecutul indepartat de intrusi care vroiau sa va ia teritoriul si resursele.
Asa ca voi femeile ati fost programate ca sa va atraga astia.
Degeaba societatea a evoluat, pe legile atractiei si pe instincte deloc.

Nu ca sunteti masochiste.
Cu unu pampalau cuminte veneau altii si va luau tot.
De aia multe femei zic "aaa, asta e pampalau, prea face ce zic eu", e chemarea naturii, nu le place! Ptr ca nu emite masculinitate, nu ar fi bun pentru perpetuare cum ar veni dupa legile vechi care le avem in inconstient.

Ptr ca in mod normal cui nu ii place ca cineva sa faca ce vrea celalalt?! Nu ai conflicte, etc.
Dar uite ca nu e asa.

De aia barbatii mai masculini sunt mai nesufletisti, mai nesimtiti, inseala pe rupte, ca astia erau barbatii adevarati in trecut care reuseau sa duca genele mai departe.

Femeile teoretic nu stiu ce vor, vor afla mai in colo stand cu un cumintel. Constient vor unu cuminte ca asa pare logic.

Cred ca ai inteles acum. Nu poti rupe psihologia de natura umana, ca si psihologia vine tot de acolo.
Majoritatea psihologilor rupe psihologia de cealalta din pacate.

Uite de ex negarea, mecanismul ala de aparare (listat in lista mecanismelor de aparare) psihologic adica zici ca nu s-a intamplat aia in ciuda evidentelor de unde vine? Din natura umana.
Ca sa protejeze omu de colaps adica de pericolul disparitiei, inconstientul se apara ca sa poata trece peste, deci tot la supravietuire se rezuma.

Cand stie ca omul ala rezista, mecanismul nu mai apare pentru ca nu mai este necesar.
Psihologii spun pana la ca sa nu intri in colaps, dar nu zice de unde vine, de ce se evita colapsul de catre inconstient, adica ce-l intereseaza ca intri tu in colaps.
Pai pe natura o int sa nu dispari.

Evident ca si in atractie pot apare deviatii din cauze psihologice care nu au treaba cu natura, dar tocmai ce se abate de la ce am zis, e defectiune.

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Unde naiba era TPU și domnul Mosotti acum vreo 7 ani, când eram eu la facultate? happy
Dacă întâlneam mai demult TPU, acum sigur eram licențiată în psihologie laughing)
Explici psihologia foarte bine happy Deci răspunsul ăsta mi se pare cel mai bun big grin

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum 7 ani eram pe softpedia dar nu stiam de TPU.
Explic si eu cum pot, ca vrem multi sa ajungem pe marte, invatam atata carte (degeaba uneori), dar nu ne cunoastem pe noi insine.
Si rezultatul? Ne tot miram de multe si ne miram pana murim.

Ca si aia, de ce suntem rai, ca de ce inseala partenerii, ca de ce barbatu are mintea jos, peste tot daca cauti nu se prea explica.

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Deci degeaba mi-aș fi făcut cont laughing)
Nu dădeam de tine pe aici, acum 7 ani. laughing)
Ehhh, poate ne mai explici unele dileme existențiale și psihologice, măcar de acum înainte. laughing)
Și ai dreptate! Unii încercăm prea mult să înțelegem totul, dar nu cunoaștem esența, așa cum spui și tu, pe noi laughing)
Și da, aia cu miratul, iar mă descrii pe mine laughing) eu mă mir mereu că viața e așa ori oamenii așa. laughing)

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu dadeai de mine acum 7 ani, am intrat pe 12 sept 2019 aici.

Pai intreaba si incerc sa-ti raspund la ce dilema vrei tu.
Si incerc sa te fac sa simti tu notiunea, nu sa zici "aa zice ala, asa o fi sau nu o fi?". De aia explic mecanismele.
Dar trebuie sa ai logica sa faci legaturile dupa ce pun pe tava tot si cu explicatii.

Ptr ca intelegand cum merge, stii si cum sa actionezi in viata, stii ce se intampla, si doar ca stii, si tot ai alta stare cand se intampla ceva, ca miratul asta nu face bine, sa tot stai cu intrebari in minte, si cand intrebi, sa ti se spune orice altceva decat adevarul nu (inclusiv psihologii si chiar medicii, ca si aia fac carte, psihologie, dar natura umana kuku, nu cunosc cum merge calculatorul biologic numit om).

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Aia cu logica, nu prea merge la mine big grin
Eu pur și simplu, nu prea am logică. rolling on the floor))

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

E n-ai, cum sa n-ai, daca nu aveai nu luai bacu la mate.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca nu o faci in clasa, lol. E viata ta, treaba ta ce faci in privat.
Desigur ca nu. La naiba, e VIATA TA. PRIVATA. De aia se cheama PRIVATA!

| Hammurabi a răspuns:

În mediul privat ești liberă să faci orice. Dar chiar absolut orice ai chef.
Dar nu trebuie să se afle.
Pentru că, dacă se află, înseamnă că informația a ieșit din mediul privat și a ajuns publică.
Iar atunci se schimbă total povestea.

| Anonim explică (pentru Hammurabi):

Ok! Deci bine de știut, privat, super privat. La ce părinți avem în ziua de azi, nu m-ar mira să savureze o astfel de veste și să vrea să o transforme într-o știre. happy

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact. Dacă s-a aflat, nu mai e privat, e public.
Și e altceva.

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate parintii tai, ca sunt lipsiti de educatie civica. Nu baga parintii altora alaturi de ai tai.

| Anonim explică (pentru mi25):

Sincer, cam toți sau majoritatea sunt așa în ziua de azi. happy Abia așteaptă să prindă profesorul cu ceva ca să-l bălăcărească prin media. Lupta de putere și bălăceala a devnit trendul lor. happy

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Au ajuns ca elevii sa conduca invatamantul.

| Dismally a răspuns:

Doar daca il vizionezi la scoala, acasa te poti uita la ce vrei tu happy Sa te uiti, nu sa postezi, daca postezi astfel de continut e posibil sa ai probleme big grin

| Anonim explică (pentru Dismally):

Păi nu aș avea ce să postez oricum laughing nici nu am cum să filmez nimic și nici nu prea mi-ar permite fizicul să fac asta happy

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Eii, la fizic nu-i problema, se cauta orice big grin

| mi25 a răspuns:

Nu suntem pe timpul inchizitiei! Si Elena Ceausescu se uita la filme deochiate.

| Anonim explică (pentru mi25):

Crezi? laughing Pe atunci totuși nu exista por*ografia. laughing

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ohoo! Pornografie este din cele mai vechi timpuri, inclusiv pe papirus.
Cat priveste pe Elena Ceausescu, ea asculta si cum fac dragoste unele personalitati.

| Anonim explică (pentru mi25):

Glumești, nu? happy

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

La ce te referi cand intrebi daca glumesc?

| Anonim explică (pentru mi25):

Păi că Elena se uita la așa ceva și că por*ografia exista din vechi timpuri.

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am cum sa te dumiresc, dar anturajul (personalul ce o deservea) asta a sustinut.

| redwarrior27 a răspuns:

Acasă la tine sau oriunde în privat faci ce vrei, cum vrei și când vrei. Ești liber să te desfășorihappy

| Bubico2022 a răspuns:

Aha, aha... DECI, tu PRACTIC intrebi daca profesorii nu sunt oameni si nu fac, copii, ca doar ca sa faca asta trebuie sa faca ceva explicit... NU?!?

pe vremea lu' Ceasca erau interzise "perversiunile" oriunde (sex non vaginal, samd) insa acum, in spatele usilor inchise, atat timp cat e liber consimtit si nimeni nu e ranit, NU CONTEAZA ce face cineva

| Anonim explică (pentru Bubico2022):

Cam ai dreptate! laughing Copii toți fac, doar că probabil ăștia căsătoriți, profesori, fac copii și atât.

Eu întrebam mai mult de oamenii singuri și care vizionează conținut explicit, dar așa cum ați spus toți, dacă e în privat e ok, dar eu întrebam în sensul și dacă s-ar afla, dar și dacă e ok ca și moralitate.

Ideea e că, în cuplu e permis orice, dar nu știu cum ai fi privit ca profesor alone care vizionează conținut explicit și face orice dorește să facă. happy

Și da, totuși încă mă întreb de moralitate? E moral să pui mâna pe elev și pe altceva?
E moral să vizionezi conținut de genul și apoi să te duci în fața elevului să-i vorbești despre educație? Ce-i drept acum știu până și elevii ăștia, chiar și cei mai mici laughing dar mintea mea tot se întreabă. Dar evident că tot nu mă las, orice mi-aș spune, dar mai mă mustră conștiința uneori de treaba asta. laughing