anonim_4396
| Anonim întreabă:

Există vreun colecționar de arme pe aici care să mă ajute?
Aș dori să întreb dacă în România poți deține legal ca colecționar revolvere cu glonț, moderne (după 1945).
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Din cate stiu eu se poate, ai nevoie doar de un atestat de colectionar de arme, care poate fi eliberat de politie si cate o autorizatie la fiecare achizitie care se elibereaza tot de acolo.

E posibil sa te loveasca si cu ceva cerinte te depozitare a armelor ca sa nu ajunga pe mana cui nu trebuie deci pe langa costul armelor mai adauga si treburi de genu.

10 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Citeste legea si apoi poti pune intrebari: http://bit.ly/2PaIlYI
In principiu pentru a detine arme de razboi acestea trebuie sa fie sectionate pentru a nu se poate trage cu ele. Trebuie sa faci diferite acte si sa le ai puse la loc sigur.

| Anonim explică (pentru Salontanul):

Nu o lua personal, dar daca aveam intenția şi timpul sã citesc 20 de pagini pentru a-mi satisface o curiozitate, well, aş fi fãcut-o deja.
Aşa cã da, pot pune întrebãri şi fãrã sã citesc legea. Pentru asta e site-ul ãsta. Mi se pare greşitã atitudinea asta cu:,, Întrebi de criteriile de diagnostic ale depresiei? Pãi ai citit mãcar un articol ştiințific ori criteriile din ICD 10? Nu? Pãi atunci la ce mai pui întrebãri?"

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Generatia care nu mai citeste. Asta e! O sa se alaega praful de tot.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii ce mi se pare ciudat la generatiile voastre? Faptul ca vedeti numai raul si partea buna nu. Pe langa lege eu ti-am dat si explicatii. Nici o vorba despre asta. Stiti doar sa sariti la gatul omului din orice vi se pare ciudat, stiti doar sa sariti la bataie din orice. Va este lene sa faceti ceva. Ati vrea sa va faca altul, totul. Lipsa cititului va face mai rai. Si, da. Site-ul este pentru intrebari dar intrebarile se pun atunci cand n-ai inteles ceva. In final poti sa pui orice intrebare dar mi se pare ilogic sa pui una inutila. Vai si amar!

| Anonim explică (pentru Salontanul):

Eu îți zic,, nu o lua personal", tu zici cã îți sare lumea să te strângă de gât rolling on the floor))))
Nu, nu m-ai lăsat fără răspuns. În răspunsul pe care NU l-ai dat jos chiar specific că nu vrea nimeni să te bată. Spune multe despre tine faptul că ai raportat deși nu e acolo nicio jignire, nicio tentativă de amenințare fizică, așa cum afirmi fără jenă. Tot fără jenă jignești o generație întreagă, spunând că e plină de bătăuși, de oameni fără carte și plină de leneși. În contextul în care NIMENI nu a sărit la tine cu nimic.
Dar vii să te lauzi la mesaje în privat că ai dat jos răspunsul, iată că nu l-ai dat jos. Ai apelat la comportamente de tipul:,, hai să scriu aici de amenințări fizice și chestii de genul ăsta că poate am șanse să fie citit doar asta și îi șterge lui răspunsul''. Ghinion big grin
Răspunsul pe care nu l-ai dat jos:

{Omule, ai comentat doar ca să te afli în treabă, cam asta e problema. Vorbești de citit, dar tu ai răspuns la o întrebare fiind complet paralel cu subiectul, lucru care reiese din faptul ca ai spus că armele de colecție trebuie să devină nefuncționale pentru a putea fi colecționate.
Nimeni nu sare la acuzații și la bătaie. Iar legat de citit... păi nu ai habar cât și ce am citit eu (unu la mână) și doi la mână, se pare că știu mai multe ca tine...cititule.
Dacă ai fi venit și ai fi oferit un răspuns de tipul:,, Răspunsul la întrebarea ta este X, pentru că în legea Y, articolul B avem punctul Z'' nimeni nu îți spunea nimic. Tu în schimb ai scris,, legea armelor'' pe Google, ai dat un copy-paste la un link cu 30 de pagini care-mi vorbește de la arme albe la arme de semnalizare, l-ai trântit aici și ai venit cu atitudinea de,, știu eu că nu ai citit tu suficient''.}

Îți scriu negru pe alb :,, Nimeni nu sare la acuzații'', apoi vii în privat să-mi scrii,, ai grijă la limbaj'', lol rolling on the floor)))))
Mai raportează, că îl postez de 10000 de ori dacă e nevoie happy

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Apropo! Faptul ca "a sari la gatul omului" este o figura de stil trebuie explicat? Sau credeai ca ma poti bate pe internet? Eu am explicat in acea figura de stil una din caracteristicile generatiilor actuale: rautatea.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Si inca un apropo! Un articol care se potriveste majoritatii tinerilor din generatia actuala. https://bit.ly/3CsS4ik

| Anonim explică (pentru Salontanul):

Recapitulare:
1 Ai venit cu atitudinea că tu știi că nu am citit nimic din lege, fără să ai habar despre ce vorbești ori ce am citit eu. Ai spus informații false și ai trântit un link cu zeci de pagini în care nu știai ce scrie.
2. Ți-am vorbit frumos:,, Nu o lua personal, dar daca aveam intenția şi timpul sã citesc 20 de pagini pentru a-mi satisface o curiozitate, well, aş fi fãcut-o deja''
3. Ai creat o poveste despre abuzul și răutatea altora.
4. Ai criticat generația numind-o de leneși, răi și proști și bătăuși.
5. Ți-am demonstrat că ai împrăștiat informații false și că nu ai habar despre ce vorbești, fără să te numesc rău, prost, bătăuș sau leneș ori să-ți jignesc generația.
6. Te-ai comportat ca un copil și mi-ai dat mesaje în privat privind povestea ruptă de realitate că ești abuzat și că ești o victimă susținând că tu ai dreptul să vorbești cum ai tu chef, eu să am grijă la limbaj.
7. Ai votat întrebarea cu 1 la care ai răspuns doar de dragul de a răspunde, fără să ai habar despre ce e vorba în propoziție.
8 Te-ai comportat ca un copil și ai început să cauți răspunsuri de acum zece ani la care să dai rating negativ rolling on the floor)) lol
9. Continui ca un copil să raportezi răspunsuri fără jigniri, menținând povestea ruptă de realitate că ești o victimă și jignind (cum că generația de tineri e plină de oameni proști și răi).

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Se pare ca nu intelegi, ca ti-e greu in lumea asta. Asta este. Eu refuz sa discut cu cineva care este recalcitrant si care nu intelege ca raspunsurile sunt date cu bunavointa si nu din rautate, ca tine. De asta nu voi continua discutia ca n-am cu cine. Punct!

| Anonim explică (pentru Salontanul):

Ești primul om cu atât de puțin respect față de tine cât și față de alții încât să dea un articol cum că fac parte dintr-o generație de oameni proști și răi, iar peste două minute să vorbească de faptul că e pentru bunăvoință și nu pentru răutate rolling on the floor)))))))))))))
,, Eu refuz sa discut cu cineva care este recalcitrant si care nu intelege ca raspunsurile sunt date cu bunavointa si nu din rautate''
Omule, realizezi că acea persoană ești tu? Realizezi că ți-am spus,, Nu o lua personal, dar daca aveam intenția şi timpul sã citesc 20 de pagini pentru a-mi satisface o curiozitate, well, aş fi fãcut-o deja'' și ai început să spui că răspunsurile sunt date din răutate? Pricepi că te-ai descris aici cu subiect și predicat? Dovada:,, Lipsa cititului va face mai rai''.
Efectiv TU te-ai DESCRIS! Ți le puna una lângă alta, poate așa pricepi (și administratorii care stau degeaba și iau banu) :,, Eu refuz sa discut cu cineva care este recalcitrant si care nu intelege ca raspunsurile sunt date cu bunavointa si nu din rautate'' +,, Lipsa cititului va face mai rai''
rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))))) rolling on the floor)))))))))))) rolling on the floor))))))))))))) rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))