| crina_2867 a întrebat:

cine stie daca pentru bursa de liceu la venitul net se adauga si bonurile de masa... FUNDAbig grin

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se iau in considerare si acestea constituie venituri. Sunt exceptate numai anumite sume, conform HG 1488/2004, citez:
"ART.3.(1) La stabilirea venitului brut lunar pe membru de familie se iau în calcul toate veniturile cu caracter permanent, realizate de membrii familiei în ultimele 3 luni anterioare depunerii cererii, cu excepţia: alocaţiei de stat, alocaţiei suplimentare pentru familiile cu mulţi copii, burselor de studii şi burselor sociale, precum şi a altor ajutoare cu caracter social acordate elevilor.
(2) În sensul prezentei hotãrâri, termenul familie desemneazã soţul şi soţia sau soţul, soţia şi copiii lor necãsãtoriţi, care locuiesc şi gospodãresc împreunã."

2 răspunsuri:
| LucianP a răspuns:

Nu se adauga.

| Wooo a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=1_Uzb1h1l3g

LINK MAGIC >>> http://www.vivasms.ro/h/5f48a30a95

Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!
In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult? Recomanzi prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.
In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.
Sa nu uiti totusi de investitii profitabile >>>
https://uinvest.com.ua/? amigosid=32587