Nu cred ca are ceva special, afara de faptul ca nu a performat nici la justitie si nici la interne.
Si cum foarte multi au ceva cu cele doua domenii nici ministrul nu putea fi deosebit.
Pnl are vina că a fost aliatul psd, complicele care a tăcut la toată corupția PSD. Predoiu alături de psd a susținut niște legi care au dus la un control mai mare al justiției.Cu siguranță știa de problemele din sistem și a tăcut, însă nu el e vinovatul pentru marea corupție pe care psdul a făcut-o. Pe de o parte înțeleg că PNL nu a putut face mare lucru în toți acești ani pentru că era singur împotriva unui psd care controla tot. Acum cu venirea lui ND și Usr, lucurile încep să iasă la suprafață și PNL nu mai e singur împotriva PSD. Partea din Pnl care îl susține pe Bolojan e cea care într-adevăr vrea să se lupte cu corupții, dar oamenii nu uită pe cei că Predoiu care au fost alături de PSD.
Dar e amuzant cum auriștii acum țin partea corupților după ce Simion și Ancuța spun că nu e domne' problemă în justiție, doar minciunile recorder. Ei cer să plece Bolojan, Nicușor și Usr, adică fix cei care vor să lupte cu corupții.
Ție nu îți spune ceva faptul ca susținătorii AUR, SOS, POT sunt foștii votanti PRM și ai lui Dancila, Ponta și Geoana? Sau ca majoritatea urasc persoanele lgbt cu toată ființa lor și femeile care nu vor sa facă copii, ci sa se ocupe de cariera, nu le place Occidentul și zic ca e,, imperalist " dar majoritatea se ingheiuse la pupat de moaște și lins de icoane? Îți spune ce a asta?
Că sunt foștii votanți psd și că aur e PSD2, asta se știe. A spus până și Claudiu Târziu și e public câți membrii Aur sunt foști membrii PSD sau care au lucrat pentru PSD.
Mai îmi spune că majoritatea nu au
12 clase, dar iarăși ăsta e un lucru știut care se vede din felul în care scriu și din statisticile care au arătat că vreo 70% dintre votanții Aur nu au bacul.
Și acum e vizibil pentru toată lumea cum singurii care apără judecătorii corupți și nu vor reformă în justiție sunt PSD și Aur.
Majoritatea sunt îndoctrinați religios ceea ce e și mai grav decât sa fi cu PSD sau cu PRM-ul lui Vadim Tudor! Nu știu decât sa pupe moaște și icoane și sa urască comunitatea lgbt și femeile! Deci este clar ca religioși sunt cei mai înclinați la a vota AUR SOS și POT
Eu zic că e mai grav faptul că susțin niște oameni care au furat miliarde de euro pentru care plătim noi taxe și impozite mai mari ca să compensăm deficitul creat de PSD. Să pupe câte icoane vor că nu mă afectează pe mine, corupția mă afectează că eu o plătesc prin taxe.Iar prin ură împotriva Lgbt, avort, imigranți etc.ei susțin îngrădirea unor drepturi, la fel cum au făcut și extremiștii din toate timpurile și astea sunt tot motive pentru care sunt numiți extremiști.
Și dacă mă mai întreabă cineva de ce sunt ăștia extremiști, nu doar eu spun asta, ci publicații de renume din toate țările, nu doar din UE, ci și din UK, SUA, Canada, Japonia etc.
PSD e un cancer dar măcar e pro-european! SOS, AUR, POT sunt niște partide care susțin o aberație numita religie! Votantii PSD sunt majoritatea bătrâni dar nu sunt atât de îndoctrinați religios ca SOS, AUR și POT ai căror votanti detesta ateii și agnosticii! Faptul ca intobitocesc o țară prin intocrinarea religioasa după părerea mea este mai grav decât PSD care fura sau PNL care nu face față
Aur e PSD2, iar PSD a furat de 35 de ani, când vă treziți și voi nu știu.Sunt toate dovezile în fața voastră dar nu vreți să le credeți.
PSD e pro-ue doar pe jumate, că jumate se întâlnește cu Putin ca Dăncilă și Năstase, în plus majoritatea sunt împotriva Lgbt sau "woke" cum le zicea Ciolacu. Religia nu are ce să caute în politică, există separația puterilor în stat și ar trebui niște legi care să interzică folosirea religiei în doctrine de partid. Dar în rest, psd și aur sunt aceeași mizerie, cu diferența că aur e și extremist, ceea ce nu e atât de departe de PSD având în vederea afinitățile pe care unii psdiști le au. Uităm cum psdiștii îl plângeau pe Iliescu, tot un extremist și ăsta, fost membru al Partidului Comunist. Ei sunt pro-ue doar ca să primească fondurile UE și să le fure, n-ai văzut la recorder cum fac? Trec din pix că le trebuie bani să cumpere nu stiu ce și de fapt nu cumpără nici un sfert din alea, restul le intră în buzunar. De aia nu s-au făcut multe în țara asta, sunt sate unde nu există nici canalizare sau străzi asfaltate. Cum e posibil că în 35 de ani să nu poți măcar să asfaltezi o stradă?
Nu mai bine decât niște îndobitociti religios anti femei și homfobi ca AUR, POT SOS care ar vrea sa fim ca intr-o țară de lumea a treia, mai bine PSD? Știu ca fura și e un cancer, dar măcar nu sunt misogini, homofobi, anti-stiinta și anti-digitalizare mai bine PSD! Și PNL e la fel! Dacă ar fi sa aleg între PSD și gunoaiele de la SOS, AUR și POT, eu aleg PSD
Mai bine Usr. Sau măcar Pnl.Voi psdiștii sunteți cam la fel ca suveraniștii mai ales acum când se apără pe față unii pe alții.
Eu dacă ar fi să aleg între Psd și Aur nici nu m-aș mai duce la vot.Sau m-aș duce să îl anulez cu ceva înjurături. Dacă mai alege lumea iar Psd și Aur pe primele locuri la parlamentare cred că înnebunesc. Înțeleg că unii sunt spălați pe creier rău și nu văd că aur e tot psd și cred că așa scapă de psd, dar să votezi psd când mai sunt și alte partide, cred că trebuie să fii mai spălat pe creier ca auriștii.
AUR e un partid de pupători de moaște și de intodoctrinati religios la fel ca SOS și POT! Da sunt de acord ca PSD e o ciuma dar măcar nu sunt extremiști care urăsc femeile, rromi, persoanele lgbt! Sunt de acord ca trebuie sa dispară PSD dar decât mizerii ca POT, AUR și SOS! PNL este același lucru ca PSD cu câteva diferențe! Era bun pana în 2020! Apropo eu și toți prietenii mei am susținut mereu USR
Nu esti informat! Protestele din Piata Victoriei sunt in pricipal pentru demiterea Liei Savonea sustinuta de PSD
Da? Inseamnă ca toata Romania a visat atunci cand usl a existat. Dar desigur, usr e vinovat ca a iesit de la guvernare pentru ca nu a vrut sa isi pateze numele pentru mizeriile facute de tatucul pnl ului, pesedeul.
USR nu a iesit de la guvernare! De unde ai avuzit tu asta?