| StefanDrg1996 a întrebat:

La muncă șefii se iau de mine ca nu fac target-ul (norma) dar in contract nu e trecut nicun fel de Target. In contract e trecut 8 ore pe zi /40 ore pe săptămână. Ei ce pot să-mi facă daca eu nu pot face acel Target? Funda!

Răspuns Câştigător
| XeNo1999 a răspuns:

Odată ce ai un contract pe perioada nedeterminata, nu au ce să îți facă atâta timp cât ești prezent la muncă și nu ai întârzieri. Și eu la fel am avuta fel un șef care mă amenința că mă dă afară dacă nu fac un target de 30 de paleți (ca Order picker). Nu îi lăsa să te intimideze deoarece ai un contract valabil unde nu spune ce target trebuie să ai zilnic. Am avut niște colegi la locul de muncăcare și în ziua de azi mai lucrează acolo, care nici 15 Target-uri nu făceau pe zi. Dacă te dă afară pe motivul acesta, tu poți să te duci la avocatul tău și să îi dai în judecată în cel mai bun caz.

Așa este peste tot, nu uita că trăim într-o societate unde noi oameni trebuie să facem lucrurile pe placul altora (în cazul ăsta, șefi)

Sper că te-am putut ajuta. Îți doresc o zii bună

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si ti se pare ca poti fi platit doar pentru prezenta la slujba?
In CIM nu pot fi trecute tot ce trebuie sa faci in functia/meseria pe care esti angajat, de aceea exista fisa postului ori alte acte similare sau norma de munca.
Daca nu faci norma de munca sau nu executi cele prevazute in fisa postului atunci poti fi concediat.

| sierra1 a răspuns:

Probabil la prima restructurare/disponibilizare vei fi primul

| Mirel4412 a răspuns:

Nu pot sa ti faca mai nimic, astea sunt doar amenintari, conform legii nu au voie sa iti faca nimic

| Eisenheim a răspuns:

Simplu,asta e și ideea,ei știu că nu poți mai mult,dar e un motiv să îți reducă salarul,și o vor face in mod cert, așa se face peste tot stai liniștit happy bineînțeles dacă faci și figuri te da afara. rudele, prietenii, pe scurt,, pilele" sânt alta poveste lor le creste leafa, nu au target happy

| BlackPixel a răspuns:

Bineinteles ca, asa cum a zis si Mirel4412, conform legii nu iti pot face nimic. Dar daca ei chiar isi pun ambitia, pot gasi tot felul' de alte motive pentru care sa iti micsoreze salariu, etc.