|

Nu pot să înțeleg ura care au manifestat-o și o manifestă rusii față de românii, de au atâta dușmănie față de noi?

De ce le-a fost frică să ne dezvoltăm și noi câne ei erau ditamai imperiul?

De ce sunt atât de hapsâni în problema cu Basaraia și cu Bucovina, care oricum au aparținut de drept-istoric poporul român, când ei au un teritoriu extrem de mare și țin cu tot dinantinsul pentru ca noi să nu ne unim Basarabia care reprezintă o frimitură de pământ pe lângă ei, ce au atât de mult de câstigat din această problemă? Chiar sunt atât de hapsâni de teritoriu?

De ce ne-au invadat și cucerit de 30 și si-au bătut joc de statul român în halul acesta?

De ce itenționau în perioada interbelică să ne dezbine (citiți și despre răscoala de la Tatarbunar-revoltă-lovitură de stat organizată de ruși și condusă de niște ofițeri sovietici, foametea organizată de către sovietici în Basarabia în timpul ww2, masacrul de Fântâna Albâ etc.)

De ce ne-au amenințat de atâtea ori că ne nimicesc?

De ce atâta atâta ostilitate față de noi, iar noi nu le-am făcut niciun rău nu i-am jefuit niciodată, nu i-am invadat niciodată cu rea-itenție (să nu spuneți și despre ww2 când românii doar s-au apărat față de rusi, vrând să-și recapete teritoriile pierdute, de ce ne tratează ca pe un ghimpe?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta e Rusia. Sa nu crezi ca are ceva persoana cu România. Vezi problemele cu Ucraina și Georgia, astea fiind cele mai recente

| a răspuns:

Deoarece mai demult se spunea ca Rusia incepe de la Carpati in est incluzand si statele slavice din Pen Balcanica
Rusia viseaza ca toate aceste meleaguri sa fie conduse de Moscova, nu accepta compromisuri.
Rusia= uniunea slaviilor