|

Nu prea înțeleg de ce la intrare pe toate drumurile forestiere este un indicator cu denumirea drumului forestier, apoi scrie că "circulația publică interzisă". Și pe drumul vechi pentru Poiana Brașov este un astfel de indicator care ar interzice circulația publică. Dar totuși sunt oameni care merg pe acolo. Și eu am fost cu bicicleta pe drumul vechi, iar ieri am fost cu bicicleta pe un alt drum forestier și la intrare am văzut același mesaj. Dar oameni ( probabil localnici) treceau cu căruțe și cu mașini.La ce se referă acel mesaj cu circulația publică interzisă?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Circulatia este interzisa dar nu se respecta de catre unii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se referă la faptul că e interzisă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

IN PRIMUL SI PRIMUL RAND! este proprietate privata!
daca tu intrii incalci propritatea privata, poate fi chiar caz penal

apoi, cei care intra oricum, ori sunt localnici la mica intelegere, sau care altfel nu pot ajunge pe proprietatea lor (in cazul asta legea le da dreptul sa treaca peste proprietatea ta), ori sunt idioti care se gandesc, ca proprietarul nu o sa se lege la cap cu politia si dat in judecata, ca a trecut el cu masina 2 minute pana a ajuns in partea cealalta

in alta ordine de idei, NU e drum public!
asta inseamna ca, regulile de circulatie nu se aplica (poti sa conduci beat, fara permis, chiar fara numar de inmatriculare)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fix la ce scrie se refera. Ca e interzisa circulatia. Drumurile forestiere se afla de obicei pe fonduri de padure detinute de privați.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează