Dupa parerea mea este o decizie gresita.
Totusi Nicusor Dan este mai bun decat George Simion, chiar daca nu esti de acord cu el, desi nu stiu ce ii reprosezi.
De ce crezi tu ca unu este mai bun ca celalat?
Sunt multe motive, dar astazi este interzis sa le prezint.
De altfel te puteai lamuri foarte simplu, s-au publicat atatea materiale pe internet.
La fel as putea spune si eu despre nenea ala de la primarie, dar cel mai bine lasa mizeriile astea de campanie/politica aici cred ca e cel mai bine.
Sint de parere ca bine faci votul tau oricum nu conteaa, de fapt nu conteaza cine va fi presedinte. Poate sa fie presedinte si dracu ca tot nimic nu se va intampla.
Romanii sau cei care comenteaza pe aici, ca voteaza, ca ar conta ceva, habar nu au pe ce plante stau, sau habar nu au in ce tara locuiesc, ce este si mai grav.
Ptresedintele nu conduce nimic, nu ia decizii, asa ca nu se intampla nimic indiferrnt cine va fi presedinte.De preferat ar fi un presedinte care sa nu iasa mai pe nicaeri, ar economisi banii tarii, deci sa stea in birou, si atit, sa nu iasa nici pe afara prea mult ca trebuie sal pazeasca careva, trebuie sa consume benzina cu masina deci RO are nevoie daca tot vor oamenii presedinte de un soarece de bucatarie, birou si acasa, aia e tot, sa nu mearga nicawri in vizite, nici in alte tari, unde cheltuiala e si mai mare.
Este opțiunea ta. Dar dacă totuși te duci votează cu capul - pentru că în ultimul an românii au votat de regulă cu picioarele.
În condițiile astea, poți bine mersi cu aceeași mentalitate să-ți părăsești soția/iubita, și țara. A nu fi de acord cu cineva și totuși să găsești solutia optimă face omul înțelept matur și deschis la minte.
Tu in raspunsuri la aceasta intrebare, dai doua motive pentru care nu vei vota. 1. Nu vrei sa votezi raul cel mai mic. Dar Nicusor nu e raul cel mai mic, el a facut treaba oriunde a fost, faptul ca schimba reteaua de termoficare a Bucurestiului, dupa 35 de ani de carpeli, este esential, de asemenea a scos Bucurestiul din insolventa; nu oricine ar fi putut sa faca asta. Este un om articulat, doctor in matematica al unei universitati prestigioase, nu vad cum ar putea fi considerat un rau, fie si mic. 2. Tu zici ca nu esti de nici o parte, in conditiile in care singura posibilitate de a iesi ND presedinte consta in prezenta mare la vot; asta inseamna ca il sustii pe Simion in practica, dar te dezgusta prea mult ca sa si pui stampila pe el. Si ce este cu ideea asta ca nu votezi, pentru ca oricum pleci din tara? Doar ramai in Uniunea Europeana. Vrei sa vina extrema dreapta dupa tine, acolo unde te duci; sa o aduci la putere in tara care te va primi? Frumos cadou le faci! Nu votezi ND, il ajuti pe Simion, pe Calin, AUR si ajuti AfD, RN al lui Le Pen, partidul neofascist al lui Melloni, partide care de abia asteapta sa te discrimineze in tarile lor si sa te trimita din nou acasa, in bratele lui Simion. Deja te dezici de tara ta, inainte de a te fi primit alta. Frumos.
"Voi ce părere aveți?"
Toata lumea ti-a spus sa mergi dracului la vot. si sa alegi raul cel mai mic, chiar daca nu e idealul tau. Tu spui ca oricum nu mergi. Atunci, de ce dracului mai pui intrebati?
Nu ar trebui sa urati o persoana pentru ca nu merge la vot, inseamna ca nu e de nicio parte
Cine nu e de nicio parte, inseamna ca nu-si cunoaste interesul. Intotdeauna o parte e mai buna ca alta.
Să nu mergi la vot în situația de față este cea mai mare imbecilitate posibilă.
Este ca și cum ai avea de ales între o răceală și cancer și ai spune "nu aleg niciuna pentru că ambele sunt boli".
Pai și de ce ma rog? Din 2000 încoace romanii votează raul mai mic! Eu m-am saturat de circul ăsta
Totuși dacă te duci la vot ai dreptul să-i înjuri după.
Tocmai am explicat "de ce". Pentru că de data asta diferența dintre răul "mai mic" și răul "mai mare" este enormă. Avem de ales între două direcții diametral opuse, una care duce către Europa și democrație, alta care duce către Rusia și dictatură.
Dacă nu ți se pare că alegerea este clară, atunci meriți să trăiești în dictatură.
Iar faptul că tu te-ai săturat de circ nu înseamnă că și circul s-a săturat de tine. De circ tot vei avea parte, indiferent că votezi sau nu. Dar depinde de tine dacă va fi un circ în care un magician îți scoate o monedă de după ureche sau un circ în care ești mâncat de lei.
Nu. Eu nu vreau sa intru in acest joc pe care îl jucați voi cu raul mai mic! Nu ma reprezinta nimic, de fapt nici nu prea îmi pasa de ce va fi cu România pentru ca o voi părăsi!
Și atunci ce dracu mai pui întrebări aici... Nu mai bine pleci în liniște?
Cred ca i se pare un cult sa convingi oamenii sa voteze intr-un anumit fel!
Nu e adevărat! Doar ca oamenii sunt deja înjurați și urati pentru orice votează și eu nu vreau asta
Dar de ce nu ai votat în primul tur ca acum sa fi mulțumit de candidati
Daca vrei sa o parasesti, voteaza atunci ND! Nu de alta, dar daca iese GS s-ar putea sa nu prea te mai primeasca nimeni... sau sa nu te lase ai nostri sa pleci!
Nu vreau sa fiu implicat în nimic! Și unii și alții sunt disperați intr-un fel sa ma convinga
Pai esti prin pasivitate. Daca tot ai pus intrebarea aici, e fiindca ai mai mult de un neuron functional. Cum am stabilit ca nu esti cretin, mai ramane sa dai dovada si ca esti inteligent. Chestia cu polarizarea celor doua tabere aka modul extrem in care vor sa te convinga unii sau altii e ca unii au fost terorizati si trepanati la maxim prin TikToace si tembeliziuni ca ne maninca vestul salbatic cu gay si atei si satanisti si globalisti, avand impresia ca aur/pot sau gs si cg nu ar avea treaba cu sistemul, iar ceilalti sunt terorizati de faptul ca ne-am putea intoarce cu 40 de ani in urma. Ba chiar mai mult, s-ar putea ajunge la o situatie in care sa disparem efectiv de pe harta (Ucraina pica, Ungaria si Serbia deja au semnat o alianta militara, Bulgaria o dau si ei pe rusofilie puternic, iar noi vom fi impartiti intre vecini, urmind ca Grecia si Turcia sa ramina izolate de restul Europei/NATO). E dreptul tau sa nu votezi sau sa pui stampila intre ei/cate 3 stampile pe fiecare, dar e si posibilitatea ca orice faci sa ti se sparga in cap. Nasol va fi si cu ND presedinte, nu asteapta nimeni sa curga miere si bere la robinet, dar e o mica-mare diferenta intre nasol/foarte nasol si catastrofal.
Nu zic voteaza ND, zic ca ar trebui sa mai pui o intrebare care sa sune "De ce sa votez cu x sau y?" si sa acorzi atentie raspunsurilor argumentate, nu celor care te iau de prost, gen "ND e cu Soros" sau "ND e evreu/GS e tig4n" si altele care nu au legatura cu nimic cu adevarat esential in speta de fata.
Sau lasa intrebarile si urmareste dezbaterea de la Euronews cu cei doi, apoi zi-ne cum ti s-a parut si mai ales cit ai rezistat.
Oricum ma vor injura pentru ce aleg!
Cine te va injura? Fanii GS, desigur. Ei sunt imuni la logica si bun-simt. Daca imi aduci niste argumente logice, nu am de ce sa te injur. Daca zici "votez GS ca asa vreau eu" e alegerea ta, imi va fi mila de viitorul tau cand vei mai face alte alegeri similare. Diferenta intre votantii GS si noi e ca ei ar fi in stare sa se apuce sa ne vineze pe astia din tabara adversa in viata reala, deja se fac tone de amenintari in sensul asta, pe cand noi vom spera sa deschida ochii si sa realizeze singuri ce era sa ne faca tuturor, fara sa ii reeducam in vreun fel sau sa ii violentam. Eu detest manelele, dar sustin dreptul manelistilor de a le asculta. Asta nu pot concepe multi dintre extremisti. Iar apropos de alegeri si logica, uite un articol care a facut ca site-ul respectiv sa fie atacat in mod repetat dupa publicare si ore intregi nu a fost disponibil - de ce oare? - https://epochtimes-romania.com/......i---371125
Păi atunci spune așa, că nu te interesează România pentru că o vei părăsi.
Și acum vine o altă întrebare. Unde vei pleca, și cum crezi că vei fi primit acolo dacă România devine un satelit al Rusiei? Sau ai de gând să emigrezi în Rusia?
Din Belarus si Serbia se poate pleca! Oricum pana sa iasa Romania din UE mai e cale lunga, pot pleca pana atunci! Nu ma intereseaza ce se va intampla aici
Și atunci ce dorești de la noi?
Iar acum este singurul caz în care nu e vorba de răul cel mai mic. Știm, in schimb, care e cel mai mare.
Sa nu mai fie toata lumea atat de oripilata de persoanele care nu voteaza, oamenii au facut deja o obsesie in asta
Eu nu vreau sa fiu de nicio parte iar apoi sa fiu urat de toata lumea
Pentru că tu spui acum că este ok sa hotărască altcineva pentru tine. Apoi spui că te supăra ce a fost până acum și alte chestii de genul. Păi dacă ai lăsat pe alții să hotărască pentru tine, de ce te plângi?!
Oricum, votul se poate anula (vot de protest) daca nu ești de acord cu niciunul. Va fi luat în considerare la numărătoarea finala și poate reduce marja de victorie
@GabiDumitrescu cred că vrea atenție, cum am spus din prima.
Succes în Belarus! Sper să-ți placă!
Spuneam ca pana sa ne transforme in Belarus mai e cale lunga, eu voi pleca din tara pana atunci
Călătorie sprâncenată! Sunt convins că vei avea succes oriunde vei ajunge.
Alooooo, aprinde becul că te zbați in întuneric. Calea garantata in care or sa te urască toți e fix asta. Sa nu alegi.
Pai nu o sa fii urit de toata lumea, ci doar de aia care voteaza GS daca o sa iasa ND si votezi cu el, sau daca nu votezi deloc si iese ND. Eu nu vreau ca toti sa gindeasca ca mine, dar sa gindeasca macar cit mine, daca nu mai mult si mai bine ca mine.
Eu discut cu el, tu daca ai ceva argumente/contra-argumente, ok. Altfel, parerile tale legate de ce as vrea eu nu imi misca nici macar o molecula.
O zici de parcă vreau eu să-ți mișc molecule. Poți să stai nemișcat liniștit.
Pai ai zis ca vreau atentie. M-am apucat sa sparg geamuri, sa dau foc la calorifere, sa injur lumea pe aici? Cum justifici afirmatia asta?
Nu am zis de tine. Am zis de cel care a pus întrebarea
Ah, scuze. Mai patesc si eu asa uneori sa raspund cuiva cand eu ma gindeam ca raspund de fapt altcuiva. Daca vrea atentie, macar sa inceapa sa gindeasca. Asta e important. E bine cumva ca a deschis discutia.
Nu-i nimic.
Probabil că e de-a lui Simion deja.
Dar nu iti pasa ce va fi nici cu tara in care vei merge, vad. Le dai un aliat extremei drepte din tara care te va primi, ca sa poata sa te trimita din nou in tara, sau in cel mai bun caz sa te discrimineze si sa te acuze toata viata.
Părerea mea este ca ai zero coloana vertebrală.
O molusca. Du-te și înoată pe undeva...
De ce esti rau? E asa de simplu sa simti ca nu contezi si sa faci ceva mai misto in alea 10-20-30-40 de minute necesare votului, incit foarte multi aleg optiunea "ma doare-n p*&a" sau "ma p1sh pe el de vot" si apoi le pare rau. Sau nu le pasa, fara sa realizeze ca de fapt puterea e A LOR. Iti dai seama daca TOTI cei care nu voteaza si-ar alege un candidat al lor, aleator, si ar vota cu el, ala ar ajunge presedinte?
Mie mi se pare ironic că lui îi e frica că o să-l urască toți dacă alege o tabără și nu își dă seama că tocmai faptul că nu își alege o tabără îi garantează faptul că o să-l urască toți.
Cata nesimțire doar pentru ca nu am susținut pe niciunul! Tu bun simț ai?
Ai prins curaj băiețaș?
Dar ție ți se pare de bun simț sa ma jignești așa? Ce educație ai tu?
Zic ca nu-ti pasa de viitorul tau,al familiei si copiilor tai. Si dupa cum te prezinti,se pare ca vrei sa auzi din gura lor, promisiuni miraculoase.
Unul deja le-a oferit,dar s-au demonstrat rapid false si mincinoase.
Aici nu vorbim daca-ti place sau nu dintre cei doi.
Problema e ca ori iesim din *** asta, ori ne afundam de tot.
Si doar unul dintre ei iti ofera solutiile reale care pot restabili echilibrul, economic, social, educational.
Nu-i dificil de ales in baza evidentelor demonstrate de cei doi. E unica sansa pe care o mai avem de la Revoluție incoace.
Mergi la vot cu incredere, vom reuși si cu ajutorul tău.
Cheers
Simion e clar ca bate câmpii alături de tatăl lui zis Mesia, dar serios, ce ii poți reproșa domnului Nicușor Dan, ce nu e in regula in prezentarea dumnealui, fii onest si exprima-te liber.
Cheers
Eu am de mult parerea că nu toată lumea ar trebui să voteze oricum
Ba chiar, dacă o persoană nu e capabila să se informeze, să înțeleaga niște informații (mai ales exact ceea ce votează și ce consecințe pot exista), din punctul meu de vedere chiar are datoria să stea acasă pentru binele comun.
Din păcate nu prea se întâmplă și mai ales cei cărora nu prea le-a plăcut școala merg să "pună și ei o ștampilă".
Legat de opțiunea ta, e dreptul tău să nu mergi la vot, DAR sper că realizezi că nu e în niciun fel vreun protest față de sistem ceea ce faci, iar lipsa votului tău va fi în favoarea celui ales de majoritate. Dacă tu consideri că cei ce vor fi majoritari sunt mai capabili decât tine în a lua decizia corectă, e perfect. Dacă nu, prin faptul ca stai acasă, tot avantajezi pe cineva.
Părerea mea e că trebuie să ne mobilizăm masiv la vot să iasă ND, calea corectă pentru România. Absenteismul și ignoranța ar putea duce la victoria lui GS, mai ales că e prezență mare în Diaspora.
Nu este problema mea! Eu plec din țară
Corect! Nu vreau sa fiu responsabil de nimic
Esti responsabil de rezultat si daca nu mergi!
Nu sunt responsabil! Plec din țară și cu asta basta
Eu stau afara de decenii si am si cetatenia unde stau (UK), si particip la viitorul României deși nu am nici un beneficiu.
Lașitatea in asemenea momente de criza nu este o opțiune. Esti parte din societatea românească si vei plati consecințele si tu. Misca-ti curul si pune stampila pe singura opțiune valabila.
Victoria ii va aparține lui Nicușor Dan.
Cheers
Nu contează dacă eu nu votez atunci! Oricum voi placa din țară! Nu îmi pasa de ce se va intampla cu ea!
Nicușor Dan: Pro Europa UE și NATO
George Simion: Ieșirea din UE NATO și intrarea în balamuc
De unde stii asta? Adica realizezi ca nu este usor sa iesi din ue si nato sau sa iti faci de cap ca presedinte intr-o tara semi-prezidentiala no?
Nici nu e nevoie sa iesi din UE sa pierzi tot banii de la ei.
Plus cred ca uiti ca nu avem premier si presedintele are acum sanse mai mult ca oricand sa duca Romania in alegeri anticipate.
Intr-o tara in care PSD + AUR + SOS + POT au majoritate covirsitoare, nu va fi asa de greu.
Atunci directia este deja scrisa cu sau fara votul poporului daca consideri asta
Nu, fiindca pesedeii se vor misca dupa presedinte si udmr. Presedintele in viitorul apropiat va fi mai important ca niciodata.
Socialiștii sunt pro UE
La ce te referi?
La Partidul Social Democrat. A trebuit să scriu mai lung, erau prea multe majuscule
Mai mult de fatada, ca se fura cam greu din fondurile UE...
Nu e de fațadă. Și în UE socialiștii sunt pro-europa.
Știu ca AUR a fost creat de PSD, știu tot răul pe care l-au făcut, dar știu și că sunt pro-UE.
Ungaria o duce foarte rău. Toate orașele de langa granita cu Ungaria s-au cam umplut de cetățeni unguri. Vin la munca in Ro, pentru că la ei este rău. Li s-au tăiat fondurile europene pentru că sunt pro-rusia. Nu da nimeni miliarde de euro să crească un "bebeluș" rus.
Cum NATO se străduiește să întărească flancul estic, la fel se străduiește și Rusia să îl slăbească. De asta este așa manipulare. Au convins populația că miliardele de la UE sunt rele, chiar și că vaccinul e rău... populația pro Simion este lipsită de rațiune parcă.
Dacă erau pro UE ar fi anunțat că sprijină pe ND. Au dispărut ca măgarii in ceață susținând aur din umbra ca să nu piardă ciolanul, mimând neutralitatea.
Nu am zis că sunt nemaipomeniți. Dar sunt pro-UE
Concret, cum?
Au făcut majoritate până acum cu partide pro-UE.
Chiar nu știi?
Până acum. Dar acum? După turul I Ciolacu a zis că ei nu mai susțin pe nimeni, niciun candidat. Iar asta se traduce prin sprijin ascuns către Aur având în vedere originile aur. Chiar si tu ai spus.
PSD e tot ce are Romania mai rău în momentul de față.
Adică dacă sunt pro UE avem un candidat care e 100% pro UE. De ce nu l-au susținut?
Păi tocmai de aia nu s-au exprimat.
Pentru că.
Eu nu mai cred că PSD e pro UE. Cred că sunt pro dacă iese un candidat pro și anti dacă iese un candidat anti. Poate am dreptate, poate nu. Probabil și in interiorul partidului sunt mai multe direcții.
Nu sunt iubiți pe buna dreptate.
Păi da, nu sunt iubiți pe bună dreptate. Dar nici să lași Simionul sa vina la Cotroceni nu poți.
Știu și ei asta.
Pro-UE mai in scirba, asa. Vezi de exemplu judetele alea sinistre gen Teleorman sau Vaslui cum stau cu economia si in ce masura le-au ajutat fondurile UE.
Nu parca, chiar e. Romania, pe primul loc in Europa la decesele cauzate de cancerul de col uterin. Vaccinul HPV fix asta reduce. Ce face aur? Campanie fix impotriva vaccinului asta! Legat de Ungaria, de la ei emigreaza cam acelasi numar de oameni anual ca de la noi, doar ca ei au populatia de vreo 2 ori mai mica. Asta de bine ce o duc de cand au venit suveranistii la putere. Eu de mai multa vreme evit cu orice pret sa mai cumpar produse unguresti. O adunatura de nenorociti. Si sa nu uitam de Hell Energy si cine e in spatele infectiei asteia la cutie...https://evz.ro/......mures.html
Să-ți explic. Daca ar fi Ciolacu vs Simion acum as vota Ciolacu.
Believe it or not...multi ar fi nevoiți să o facă tocmai pentru că este cu UE, chiar și în scârbă.
Dar nu ar câștiga Ciolacu. Știe asta tot PSD-ul și alianța lui peste. Daca era Nicușor Dan din start, in locul lui Antonescu, cum crezi că decurgeau lucrurile?
E infiorator cate voturi au primit Antonescu si Ponta, avand in vedere ce au facut in trecut. Romanii per total au memoria unui peste de acvariu. Acestea fiind spuse, nu m-ar mira sa ne trezim cu GS presedinte si draq sa ma ia daca imi pot imagina ce ar putea urma dupa aia. Nu sunt panicard, dar sunt sigur ca cineva sta sa identifice oamenii care am fost la manifestatia pro-UE saptamana trecuta si apoi am marsaluit un pic prin centru pe baza filmarilor facute de niste mosneguti sinistri de pe margine... Am zero indoieli ca deja erau puse la punct liste cu dusmani ai orinduirii populare de cateva luni, daca nu ani. Ramine doar sa vedem daca vor folosi cuiva sau nu.
E înfiorător câte voturi a primit Simion, de fapt. Eu sunt șocată de cum decurg lucrurile.
Acum voturile lui Antonescu și Ponta merg la Nicușor. Tot e bine.
Psd e ceea ce ne-a tinut vreo 20 de ani pe loc si apoi a frinat progresul. Ca si statul in general. Prosperitatea unor zone/industrii a fost facuta IN CIUDA statului, nu cu ajutor/multumita lui...
Pai nu chiar toate, aici e buba. Important e sa se mai miste nehotaritii. Si dupa, daca iese ND, va fi interesant cum vor reactiona pierzatorii. Turisti rusi prea multi in teritoriu nu avem, deci ar trebui sa fie totul in regula. Desi...
Nu, avem ruși cu cetățenie română demult. Nu mai intra la categoria turiști
Se iese la vot. Nu va ieși Simion. Eu m-am mai liniștit că eram cu pata pusă rău de tot.
Dar pro-europenii trebuie să schimbe rapid fata partidelor, că altfel...
Era vorba de altceva cu VoidEternal. Era răspuns la ale mele. Am șters din conținutul răspunsurilor.
Nu e bai, nu sunt mii de rusi-rusi cu cetatenie romana. Agenti infiltrati sunt destui cu siguranta cit sa cauzeze ceva probleme in caz de ciomageala majora, dar sa o puna de o noua rebelutie sau sa dea peste cap alegeri ca in 1947, sigur nu.
Sper sa ai dreptate. Eu n-am avut dreptate cand ma asteptam sa se valideze referendumul ala sinistru, asa ca sper sa ma insel si de data asta.
Nu e nevoie de mii de ruși ruși, e nevoie de mii de botaniști pe care să-i lucreze.
Nu mai e cazul. Știu si ei că s-au dus alegerile astea.
Eu sper sa nu mai avem parte de urangutani in politica. M-am cam saturat.
Din pacate perioada care urmeaza va eroda majoritatea si popularitatea presedintelui. Se prea poate sa ii convina lui GS sa piarda acum si sa rupa peste 5 ani din primul tur, dar totusi sper sa gaseasca ceva sa il incaltze justitia, insa nu acum, ca l-ar transforma in martir.
Îți zic deja care e următoarea lui conspirație: Big Brother. Pentru că trebuie făcut ceva în privința manipulării ruse, iar ND și Bolojan sunt chitiți sa o faca.
Mai, sunt mulți extremiști in Parlament. E greu sa treacă legi. A fost greu și până acum, au pus foarte multe piedici. Noi vedem doar președintele și prim ministrul, sunt in lumina reflectoarelor, dar legile se votează în parlament. Ii mai apuca și pe USR revolta si...cam aia e.
Acum au șansa să facă ceva. Chiar e o gura de aer ND și s-ar putea trezi la realitate partidele pro-UE.
Zici că voturile lui Ponta merg la Nicușor?
https://www.facebook.com/......aCj4MAF9l/
Postare de acum 3 zile pe pagina lui oficială.
Citez:
"Oare de ce ne crede Nicușor Dan pe toți tâmpiți?
Sau ne crede atât de furioși pe Simion, încât să nu ne
doară când vedem că susține o tâmpenie evidentă? Se
spunea că alegătorii lui Nicușor Dan sunt mai educaţi
⁃ atunci de ce folosește elemente de propagandă pe
care doar un idiot le-ar putea crede?
Cu siguranță unii votanți de-ai lui vor vota ND in turul 2 dar nu mulțumită lui Ponta.
O parte.
Criminalul de Ponta ar trebui sa fie in inchisoare, nu sa aiba pareri, in grijania mamii lui de nenorocit! Pentru cei ce au uitat - https://ioncoja.ro/......-panait-2/
O parte dar în postările lui nu am văzut să zică de votanții lui Simion că ar fi idioti sau că Simion ne cred tâmpiți. Alta nevăstuică și ăsta...
Multi ar trebui sa fie în închisoare.
As vrea să dispară mulți din oamenii politici
Nu știu cum poate cineva sa fie de partea lui Simion. E...
Pai sa plateasca pentru ce au facut nasol daca au facut, si asta pentru ca ar trebui sa fim egali in fata legii, nu pentru ca sunt oameni politici.
Nici eu, dar uite că sunt milioane...
Da, clar.
Oricum rezultatele din primul tur nu arata chiar adevărul. Au fost 42% din 53% cu drept de vot. Sub 4 milioane. Asta nu înseamnă că nu sunt pro Simion și din cei care nu s-au prezentat. Dar sunt mai puțini decât pro Nicușor.
Sper că valul de susținere publica pro ND pe care l-am văzut să se reflecte în alegeri.
Am greșit. Următoarea conspirație va fi că s-au fraudat voturile. Imediat după alegeri.
Asta daca iese cumva ND. Daca nu, vor incepe cu listele si vinatoarea de sorosisti din cauza carora era cit pe ce sa cistige ND...
Și asta cu sorosistii e de toată coma.
E, e, dar eu sunt sigur pe niste liste...
Ce părere să am?!
Votul este un DREPT AL CETATEANULUI, NU O OBLIGAȚIE!
Dacă dorești îți exercitii acest drept, dacă nu dorești, stai acasă! DAR!
Nu ai dreptul să te plângi ulterior! Nu ca și cum ai fi avut, dacă ai fi votat și ai făcut tu personal o greșeală fatală!
...
Iar în contextul celor 2 candidați, AMBII MI SE PAR O GREȘEALĂ FATALĂ PENTRU ROMÂNIA!
DAR AȘA ALEG MEREU ROMANII!
ROMANII IUBESC DRAMA!
Acum, bătălia se dă între smecherul de cartier / aka bătăușul clasei / amic al interlopilor / sandilăul inteligent și șarmant
P.S.( Dă bine pe poză!
) - George Simion și tocilarul clasei / tocilarul veșnic prostuț al clasei
/ dar cu realizări nebănuite!
Dovada vie căci cu prostie
, România avansează!
- Nicușor Dan.
Elemente de diferențiere REALE și DEFINITIVE între ei:
Unul e pro-rus mascat ( dar vrea ca România să rămână neutră! față de războiul din Ucraina, NU SPRIJINĂ SAU FINANȚEAZĂ UCRAINA IN RAZBOI! ) SPERĂM, PE VIITOR! NICI RUSIA! DAR! VREA UN ALT SUSȚINĂTOR PRO-RUS CA MÂNĂ SA DREAPTĂ! + E ACUZAT DE SPIONAJ!
CONCLUZIA! Nu baga MOMNENTAN!, cel puțin! Direct România în Război!
Celălalt e susținător înfocat al DREPTĂȚII! E 100% de partea Ucrainei! DAR! DOREȘTE CA ROMÂNIA SĂ SPRIJINE UCRAINA ÎN RĂZBOI! Asta, însemnând UN RĂZBOI IMINENT ÎMPOTRIVA RUSIEI!
Sau, mai bine zis! A Rusiei împotriva noastră!
ALEGE DACĂ POȚI ȘI AI CE!
DUMNEZEU CU ROMÂNIA!
Faptul că suntem în UE și NATO e tot ce mai tine Rusia la distanta. Sau crezi că Rusia nu își invadează aliatii? Crezi că Belarus mai e un stat independent? Crezi că noi am mai fi? Ar strica toate relațiile cu toti partenerii europeni (și nu numai) politici și economici și ne-ar parazita toate resursele.
Cât Romania e in Nato Rusia nu o sa ne invadeze. După ce adoptăm un guvern pro rus, se va face totul pentru a ieși. Și atunci e game over pentru noi.
Poveștile cu ND ne pune într-un război IMINENT, sunt 100% propaganda Georgiana și simionista.
Esti idiot sau te faci? Uite ca a raspuns VoidEternal in mare cam ce as fi raspuns eu. Germania si multi altii sustin Ucraina. Inseamna asta ca se baga direct in razboi? Iar razboiul Rusiei impotriva noastra a inceput din 1989, cu turistii rusi care au vegheat sa iasa iliescu presedinte, apoi cu nenorocitii din coalitia pentru familie, sustinuti tot de urs, cu razboiul hibrid online de prin 2014 incoace... Dumnezeu e perfect PENTRU CA NU EXISTA.
Nimeni nu vrea sa sprijinim Ucraina mai mult decat o sprijinim deja, iar asta nu duce la nici un razboi. Pe unde vrei sa te atace Rusia? Cu ce trupe? De ce nu ataca Polonia sau statele baltice, care sprijina Ucraina mult mai mult decat noi? Cat vreme suntem in NATO, nu ne ataca nimeni. Daca, pe de alta parte, ne scoate cineva din NATO, este altceva.
Adevărat Grăiești!
Dar există acești MARI DE TOT 2 de DAR...
1) Nicușor Dan chiar dacă a fost probabil un matematician de elită/ profesor matematician de elită! de departe se vede că nu a fost cel mai deștept din ograda școlii, per sei! ...
Deci, nu va fi cu siguranță nici cel mai deștept din " Ograda Parlamentului " sau a președinției...
Dar, PROBABIL VA FII AJUTAT!
SPERĂM DE CINEVA MULT MAI INTELIGENT DECÂT DUMNEALUI!
2) România ar trebui să ajute LIMITAT Ucraina!
#FĂRĂ ARME!
Mâncare, găzduire, materiale de strictă nevesitate, DA! dar fără a ajuta cu muniție și armament! Sau, chiar dacă o face, cea mai mare GREȘEALĂ, DEPARTE! ESTE DE A TRIMITE SOLDAȚI ROMÂNI CARE SĂ MOARĂ PE FRONTUL UCRAINEI FOLOSIND ACEL ARMAMENT!
ROMÂNIA TREBUIE SĂ AJUTE!
DAR!
TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ NEUTRĂ FAȚĂ DE RĂZBOI!
Implicarea / Întra-ajutorarea cu arme și soldați trimiși pe front contravine direct ideii de într-ajutorare a țărilor!
Dar mai ales a ideii de NEUTRALITATE!
De fapt, România ( și orice altă țară din lume )! ar trebui:
-să-și valorifice propriile interese! ( asta, însemnând că nu sprijină ARMAT NICIO PARTE A RĂZBOIULUI! CĂ NU SACRIFICĂ DE POMANĂ VIETIILE OAMENILOR DIN PROPRIILE TARI! TAMAN PENTRU A CREEA UN CONFLICT MULT MAI MARE! LA NIVEL PLANETAR! ȘI NU PENTRU A OPRII DEFINITIV ACEST RAZBOI! )
Eu sunt o persoană foarte PACIFISTĂ!
Dacă ajuți cu mâncare, îmbrăcăminte, materiale sanitare o țară aflată sub asediu și în conflict cu o alta, înseamnă că ești un Bun Samaritean!
O țară NEUTRĂ față de războiul în cauză!
Dacă ajuți cu armament și soldați, înseamnă nu că susții o țară! Ci că te implici ACTIV ÎN CONFLICTUL DINTRE CELE 2 TARI RIVALE!
ROMANIA TREBUIE SĂ SPRIJINE UCRAINA!
( Pentru că trebuie să sprijine MEREU DREPTATEA! )
... DAR RĂMÂNÂND TOTAL NEUTRĂ FAȚĂ DE CONFLICT!
Și atunci DA!, Asta înseamnă!
Idioată!
Și uite că i-am răspuns lui VoidEternal! PRECIZÂND ȘI APĂRÂND PAREREA MEA, PACIFISTĂ! ( Pe care nu mi-o schimb, btw! )
Părere care, aplicată, ar avea ca finalitate 0 victime!
Căci, un conflict armat e precum un foc scăpat de sub control! Cu cât apar mai mulți susținători ( indiferent de tabăra pe care o preferă! ), APAR ȘI TOT MAI MULTE VICTIME COLATERALE!
" Iar razboiul Rusiei impotriva noastra a inceput din 1989, cu turistii rusi care au vegheat sa iasa iliescu presedinte, apoi cu nenorocitii din coalitia pentru familie, sustinuti tot de urs, cu razboiul hibrid online de prin 2014 incoace... Dumnezeu e perfect PENTRU CA NU EXISTA. "
Revoluția din 1989 a fost coordonată și a avut ca cauză! ÎNTR-ADEVĂR! ( ȘI ) "FACTORI EXTERNI"!
Ce vrei să zici însă cu " apoi cu nenorocitii din coalitia pentru familie, sustinuti tot de urs "?! Ce legătură au toate astea cu subiectul în dezbatere?!
Sau cu " cu razboiul hibrid online de prin 2014 incoace "?!
" Dumnezeu e perfect PENTRU CA NU EXISTA. "
Permite-mi SĂ TE CONTRAZIC!
EL EXISTĂ!
PRECUM NOI DOI EXISTĂM!
Bănuiesc că în existența mea crezi, deși nu m-ai văzut Niciodată?! Nu?!
Știți de ce unii nu credeți în existența lui Dumnezeu?
Pentru că unii NU ÎL VEDEȚI ÎN TOT CE A CREEAT!
Nici puricele care stă și se hrănește de pe spatele Elefantului nu crede în existența acestuia!
Nu a zis nimeni că va trimite trupe în Ucraina. Cât despre inteligența lui ND, nu știu ce vrei sa zici că s-ar vedea sau nu s-ar vedea de departe, este printre puținii politicieni care nu a da constant dovezi de prostie. Cine ar fi acea persoana mult mai inteligentă decât el care să-l ajute? Vreun laureat la premiul Nobel? Vreun doctor docent? Oricum cu GS nici nu încape comparație. E ca de la repetent la olimpic. Tu pari cam in cealaltă luntre dacă e sa fiu sincer.
NU SUNT ÎN NICIO LUNTRE!
Eu nu urmăresc să țin parte vreunei părți , nici să ader / urmez o anume turmă sau ideologie!
În special! Nu doar pentru simplul fapt " că ar fi la modă! "
EU GÂNDESC INDEPENDENT! Out of the box! ȘI INCERC INTODEAUNA SA GANDESC LIMPEDE PENTRU MINE, PENTRU BINELE MEU PERSONAL ȘI PENTRU BINELE SI BUNUL DEMERS AL ÎNTREGII ȚĂRI!
Urăsc " efectul de turmă "! În special dacă turma se hrănește cu prostie!
Și, chiar dacă urăsc cumplit prostia! Urăsc și mai mult șmecheria de vagabont și tupeul arogant al unora ce se pretind a fi " rafinați " sau de o anume " elită "!
Deci te enervează aroganta elitistă dar în același timp zici că:
- Ambele tabere sunt turme care se hrănesc cu prostie.
- Tu gândești independent și limpede.
- Urăști cumplit prostia
- Nu faci ceva doar pentru că ar fi la moda (în concepția ta).
Incepi sa te prinzi sau vrei să-ți transcriu definiția ironiei? Sau poate a ipocriziei?
Ți se pare moda sa votezi?
Neutralitatea e un lux și a fost întotdeauna. Uneori ni-l permitem alteori nu. Iar sa pretinzi că esti mai deșteaptă și specială decât aproape toată țara, e definiția tupeului arogant care te deranjează așa de tare. Și vrei sa te plasezi exact ca o elită din moment ce elita e procentul ăla mic cu inteligenta superioară. Poate ar trebui sa vorbim și de analfabetismul funcțional. Sau de efectul Dunning-Kruger.
În fine, au fost destule comentarii despre ce înseamnă să nu votezi.
POATE DACA ERAU SCRISE ASA LE ÎNȚELEGEAI SI TU...
Pace.
Amuzant, hai ca poti sa imi arunci si pariul lui Pascal in freza.
Avind in vedere ce se intampla mai recent, ai putea fi un bot. Dar cel mai probabil esti om. Legat de dumbniedzau... e tragi-comic cum lumea se da lovita daca cineva face misto ca ei cred in asa ceva, dar daca le zici ca tu crezi in Odin sau Zeus, fac si ei misto la rindul lor. Paradoxal, nu?
Daca nu faci legatura intre ce se intampla la noi online si ce e in Ucraina pe front... da-i cu dumbniedzau si cu pacifismul in continuare. Doar ca rugaciunile nu opresc rachetele sau dronele.
Asa, idioata. Crezi ca ucrainenii nu voiau pace? Crezi ca ei au fost timpiti si au atacat o tara mai mare de 20 de ori ca ei, teoretic a doua forta militara de pe planeta? Crezi ca astia care sustinem Ucraina neconditionat vrem sa moara ucraineni sau rusi? Cum vezi tu finalul acestui razboi NEDECLARAT? Deci mizerabilii de rusi nu au declarat formal razboi Ucrainei, tocmai pentru ca s-ar inflama societatea un pic mai mult decat e. Trimit carne de tun de pe la naiba din praznic, nu din orasele mari. E ca si cum noi am invada Bulgaria si am trimite predominant etnici unguri pe front.
Ai face bine sa mai studiezi un pic ce se intampla pe acolo. Daca cineva sare la tine si incepe sa te loveasca, dai si tu. Daca cineva iti intra in casa si iti ocupa bucataria, nu vii sa il intrebi daca are nevoie de o fata de masa curata, ci ii rupi capul. Chestii de bun-simt.
Legat de coalitia pentru familie, ca vad ca pari nelamurita - https://www.vice.com/......u-familie/
"Deci te enervează aroganta elitistă dar în același timp zici că: "
Să le luăm și analizăm pe rând!
"- Ambele tabere sunt turme care se hrănesc cu prostie. "
Nu am zis asta ... deși, Da, am zis asta!
De fapt ce am zis eu:
Nu cred că e o simplă observație, DOAR A MEA! dar românilor le place să voteze " doar pentru simplul motiv că au drept la vot! "
( Iar unora ar trebui să li se Anuleze! )
Iar când zic asta, cu anularea ( ), mă refer evident la acel mare segment al populației care isi ia informațiile necesare de pe canale culturale gen KanalD
, l-ar vota încă pe Dan Diaconescu sau pe Vadim, dacă ambii ar mai putea candida
...
Cât despre Alegerile Prezidențiale în cauză, adică lupta dintre Nicușor Dan și Simion Georgescu, putini au fost capabili să voteze un candidat sau altul după o analiză complexă asupra celor 2 candidați!
Românul votează " pe simpatii"!
Să iasă favoritul meu, nu " altul"!
DESIGUR! NU AM SPUS CĂ ABSOLUT TOȚI ROMÂNII GÂNDESC/ AU ACEASTĂ MOD " complex" DE ANALIZĂ! DAR UNII, O AU!
De ex, îmi spunea cineva ( culmea, un creștin foarte devotat! ) că ar trebui să-l votez pe George Simeon deoarece Nicușor Dan nu ar fi deloc familist din moment ce nu și-a oficializat căsătoria în 20 de ani!
Iar când i-am spus că George Simeon a dat acest răspuns
https://youtube.com/shorts/wGvk0m-sZOQ?feature=shared
Atenție! Se pune accentul în întrebare pe " se naște homosexual "!
Știi ce a zis creștinul în cauză?!
Că nu se poate așa ceva!
Că e trucat videoul 100%! Căci, citez " Simeon nu pote fi gay din moment ce e căsătorit și are 1 copil! "
Deci, aspecte de genul acesta sunt cele mai importante pentru alegeri!
Adio alte analize! Hai să spălăm hainele în public!
"- Tu gândești independent și limpede."
EU ANALIZEZ! FAC COMPARATII!
Nu m-am declarat vreo savantă!
Și doar oamenii cu diplome au voie să fie putini mai deștepți decât o coadă de matură în Țara asta?!
Nu vă înțeleg logica!
" - Urăști cumplit prostia "
Asta, Da!
Dar și mai mult urăsc smekeria/ aka vagavonteala ieftină!
A se face diferența clară între termenul " smecherie " și " inteligență "!
Cei doi termeni nu sunt mereu sinonime!
"- Nu faci ceva doar pentru că ar fi la moda (în concepția ta)."
Nu am fost NICIODATĂ de acord cu o idee DOAR PENTRU SIMPLUL MOTIV CĂ IDEEEA ACEEA E POPULARĂ ȘI PE GUSTUL / BUZELE TUTUROR!
Chiar cu riscul de a fi un " Gică Contra ", RĂMÂN LA IDEIILE ȘI CONCEPȚIILE MELE!
Îmi schimb o idee/ părere doar în cazul când cineva aduce un ARGUMENT INFAILIBIL ȘI TOTAL ADEVĂRAT ÎN FAVOAREA LUI!
"Ți se pare moda sa votezi? "
Votul nu e " o modă "!
E un drept pentru care unii au luptat cu prețul vieții!
Dar nu e nici o obligație!
Dacă cei doi candidați nu te reprezintă sau nu sunt deloc ceea ce trebuie?!
"Neutralitatea e un lux și a fost întotdeauna. Uneori ni-l permitem alteori nu."
Subscriu!
"Iar sa pretinzi că esti mai deșteaptă și specială decât aproape toată țara, e definiția tupeului arogant care te deranjează așa de tare. Și vrei sa te plasezi exact ca o elită din moment ce elita e procentul ăla mic cu inteligenta superioară. Poate ar trebui sa vorbim și de analfabetismul funcțional. Sau de efectul Dunning-Kruger."
CE SPUNEAM EU! SI UNDE AJUNGI TU! AMUZANT!
Eu mă plasam la mijloc, nu pentru că sunt sau mă vedeam mai "ești mai deșteaptă și specială decât aproape toată țara " - ci pentru că nu știam ce să aleg între pro- rusul Simionică și pro- Ucraina Nicușor!
Eram în cumpănă!
Mare cumpănă!
Dar serios vorbind, am rezolvat-o și am VOTAT! SI NU MI-AM ANULAT VOTUL! ( Ceea ce voiam la început să fac! )
Doar VIITORUL îmi va spune dacă am ales bine!
"Poate ar trebui sa vorbim și de analfabetismul funcțional. Sau de efectul Dunning-Kruger. "
Analfabetismul funcțional se aplică la cei care știu citi! Dar nu știu și analiza complex ceea ce au citit!
Nu știu compara două "texte " diferite!
PACE ȘI ȚIE!
ȘI MULȚUMESC DE EXPLICAȚII!
FOARTE EDUCATIV!
Avind in vedere ce se intampla mai recent, ai putea fi un bot. Dar cel mai probabil esti om.
Botii nu cred în Dumnezeu!
"Legat de dumbniedzau... e tragi-comic cum lumea se da lovita daca cineva face misto ca ei cred in asa ceva, dar daca le zici ca tu crezi in Odin sau Zeus, fac si ei misto la rindul lor. Paradoxal, nu? "
DUMNEZEU!
Cuvântul Dumnezeu este format din cuvintele Dumne + Zeu care vine de la Dominus Deus= Stăpânul Zeilor.
Asta relatează clar că prima dată a fost Dumnezeu, apoi creațiile Sale ( sau mă rog, imaginația omului! )
Creația nu poate râde de Creatorul său, Craterul însă poate râde de creația Sa!
Pacifismul oprește un război la scară planetară! Cel puțin iocamdată! Pentru un scurt moment!
Apoi, va începe din TOATE direcțiile un Al Treilea Război Mondial!
Dacă Ucrainei I se vor trimite arme, la fel și Rusiei! Dacă Ucrainei I se vor alia soldați pe front din diverse State, la fel și Rusiei!
Dacă Ucraina va avea aliații ei, la fel și Rusia!
...
În acel MOMENT, DA!
AI DREPTATE!
DOAR DUMNEZEU ȘI RUGĂCIUNILE NE VOR PUTEA SALVA!
( Dar tu se pare nu crezi în El! Sper să îl întâlnești ÎNAINTE de astfel de momente! )
DAR PÂNĂ ATUNCI!
ȘI PACIFISMUL FUNCȚIONEAZĂ!
Exact așa gândesc și eu!
Căci știu clar cine e " Victima" în acest caz și cine " Teroristul"!
Dar eu cred & SPER! DA SPER! CĂCI SPERANȚA MOARE ULTIMA!
( știu că pare o prostie, probabil în ochii tăi! )
...dar sper ca conflictul între Rusia și Ucraina să aibă o încheiere STRICT între cele 2 țări, fără alți implicați! Alte victime colaterale!
Indiferent de rezultat! Totuși, ÎNTOTDEAUNA VICTIMA TREBUIE! SĂ CÂȘTIGE!
De aceea suportul pentru victimă e ABSOLUT NORMAL!
NORMAL, DAR PACIFIST!
"Legat de coalitia pentru familie, ca vad ca pari nelamurita - https://www.vice.com/......u-familie/ "
Sincer! :), chiar nu știam ce legătură există între Rusia și Coaliția Pentru Familie! :)
Mulțumesc pentru lămuriri! / lamurire! :)
P.S. Totuși, nu văd NIMIC foarte greșit în asta!
Tu vezi?!
Da, deci putem ride de orice zeu, pentru ca TOTI sunt creatia omului. A unora mai smecheri ca toti din jurul lor in perioada respectiva, desigur.
Pai in ce nu vezi nimic gresit? Foarte pe scurt -
0. Polarizarea societatii si distragerea atentiei de la lucrurile cu adevarat importante.
1. Niste zeci de milioane de euro aruncate pe geam.
2. Un referendum care indiferent de rezultat nu ar fi schimbat absolut nimic.
3. Exercitiu de manipulare a maselor autohtone pentru tovarasii de la Moscova. Majoritatea celor ce au votat la mizeria aia de referendum au votat cu aur/cg/gs.
Acum vezi intreaga imagine mai clar?
Ucraina are nevoie de arme pentru a rezista pana ce Rusia face implozie. Strainii care lupta VOLUNTARI pentru Ucraina sunt niste mii, destui au si murit, inclusiv americani si englezi, plus vreo doi romani din cate stiu. Sa nu uitam ca de partea Rusiei au fost nord coreeni trimisi acolo in mod oficial, deci e cumva razboi mondial deja.
La noi rusii opereaza de zeci de ani, iar nebunia asta cu capete de topor din politica gen gs e citamai atacul hibrid. E important sa le-o dam in bot in continuare in planul asta, sa ajutam Ucraina, si poate totul se va termina.
Multe, multe vorbe dar fara idei clare.
Cand ti-am pus liniutele eu nu contraziceam ce era trecut in liniutele respective. Incercam sa-ti arat ca zici ca urasti elita dar te raportezi la intreaga situatie in care suntem cu superioritate, urand "turmele" de parca adevarul tau e mai bun. Asta face cel care se crede mai presus de toti deci un ELITIST.
Nu stiu cum sa-ti explic mai clar si daca nu intelegi... regret.
Eu am spus cu totul altceva! ...
Sau voiam să spun cu totul altceva! ( dar tu ai interpretat probabil în mod greșit răspunsul meu?! )
?!
Biblia, dacă nu știi este cartea " de căpătâi" a credinței creștine și totodată una dintre cele mai complexe ( ca și conținut) cărți care există, dar și cea mai răspândită și rasfoită Carte din întreaga lume!
Multe secte au încercat de-a lungul timpului să copieze sau să schimbe conținutul și contextul Bibliei, dar după cum bine vezi, nu le-a prea reușit!
Bine, unora le-a reușit!
Depinde, însă și la ce te referi prin REUȘITĂ!
https://youtu.be/5QWG4MjgDwY?feature=shared
Așa se întâmplă de obicei când copiezi, dar nu te pricepi deloc să faci fake-uri calumea!
Rezultat: Mare Nebunie!
https://youtu.be/bSICKAXh4J8?feature=shared
Și ce să vezi?!
Chiar și oamenii aparent normali și educați, cad victime uneori!
https://youtu.be/cHFkVTcH41c?feature=shared
Dar culmea! Cad victime unor fake-uri prea fake pentru a fi măcar analizate și băgate în seamă!
De ce zic ceea ce zic?
Simplu!
Lumea se bazează pe două tipuri de ADEVĂRURI! Și anume Adevăruri Subiective și Adevăruri Obiective!
Bănuiesc că tu înțelegi cei doi termeni! Dar îi voi explica pentru cei care e posibil să nu-i înțeleagă:
https://dexonline.ro/definitie/subiectiv
https://dexonline.ro/definitie/obiectiv
Credințele unei persoane SUNT ÎNTOTDEAUNA REALITĂȚI SUBIECTIVE!
Căci, credința / credințele religioase la modul general sunt greu sau imposibil de demonstrat că sunt și Reale!
Apoi, mai au și o mare Diversitate! Deci, TOTUL TREBUIE ANALIZAT CU OBIECTIVITATE!
Totuși, DILEMA! Constă chiar în acest simplu/e fapt/e!
NIMENI NU A PUTUT VREODATĂ SĂ DEMONSTREZE ÎN MOD OBIECTIV APARIȚIA UNIVERSULUI, ȘI A OMULUI PE PĂMÂNT!
EVOLUȚIA SPECIILOR CHIAR DACĂ E CONSIDERATĂ ȘTIINȚĂ LA ORA ACTUALĂ! NU E DEMONSTRATĂ 100%!
ȘI MAI ALES NU E DEMONSTRATĂ 100% ÎNTR-UN MOD OBIECTIV!
DECI, CREDINTELE SI TEORIA BIG BANG! ( DA! TEORIE! ) AU TOTUȘI CEVA SURPRINZĂTOR , ÎN COMUN! AMBELE SUNT SUBIECTIVE! ȘI AMBELE SUNT SIMPLE TEORII, NEDOVEDITE PE DEPLIN ÎNCĂ! CHIAR DACĂ, POARTĂ OFICIAL NUMELE DE " ȘTIINȚA " LAMURITOARE!
CAPISI?!
Uite cum o Teorie NEDEMONSTRATA PE DEPLIN PÂNĂ ASTĂZI, devine Știință! Pentru nepricepuți!
Prin REPETIȚIE!
Televiziunea repetă o idee mai ceva ca popa predica la biserică!
https://youtu.be/ub747pprmJ8?feature=shared
Omul fără idei proprii... va fi cel mai predispus să prelueze o idee ( sau Teorie , în acest caz ) ( precum propagarea credințelor, așa și a Teoriilor... evoluției
instant & automat!
FIECARE OM ARE NEVOIA SĂ-ȘI EXPLICE CUMVA APARIȚIA SA PE ACEST PĂMÂNT!
ȘI POATE, SĂ O EXPLICE SI ALTORA!
0. Polarizarea societatii si distragerea atentiei de la lucrurile cu adevarat importante.
Mda...
1. Niste zeci de milioane de euro aruncate pe geam.
Adevărat!
Dar...
Nu sunt chiar bani aruncați pe geam!
Uite AICI!
UNDE ACEST REFERENDUM VOIA ȘI INTENTIONA CA SOCIETATEA CARE L-AR FI VOTAT, SĂ NU AJUNGĂ POSIBIL NICIODATĂ!
https://youtu.be/eFbjXjld1J8?feature=shared
https://youtu.be/ILiCpzgdj5s?feature=shared
https://youtu.be/TBJGgCHgf5w?feature=shared
Deși e Amuzant! EREAL IN ALTE STATE! DECI, TRAGIC! : (
https://youtube.com/shorts/2T0MbMKfpQk?feature=shared
https://youtu.be/r00xvXvGBtw?feature=shared
SPER CĂ NU ASTA, ÎNSEAMNĂ PENTRU TINE EVOLUȚIA!
2. Un referendum care indiferent de rezultat nu ar fi schimbat absolut nimic.
TOTAL GREȘIT!
AR FI SCHIMBAT CEVA!
AR FI FĂCUT, POSIBIL, OAMENII SĂ FIE OBLIGAȚI MĂCAR SĂ DEA/ LASE IMPRESIA CĂ SUNT NORMALI! ȘI CIVILIZAȚI!
https://youtu.be/3nMJjGiQq0M?feature=shared
https://youtu.be/lLbIH2_FaYk?feature=shared
Poate vom ajunge și în România, peste ceva timp la acest nivel!
Că tot spunem că nu Evoluează Țara!
Apoi, românii sunt veșnic mai inventivi decât restul popoarelor! Poate vom fi în Prime Time Breaking News cu Ceva Inovator peste ani!
3. Exercitiu de manipulare a maselor autohtone pentru tovarasii de la Moscova. Majoritatea celor ce au votat la mizeria aia de referendum au votat cu aur/cg/gs.
Și eu care credeam că liderii noștri religioși s-au gândit în sfârșit la ceva așa complex!
Mare dezamăgire!
" Majoritatea celor ce au votat la mizeria aia de referendum au votat cu aur/cg/gs. "
George Simion e posibil gay!
Sau, uite cum răspunde pe la subiect
https://youtube.com/shorts/GYCz4LvePzE?feature=shared
ATENȚIE! Accentul se pune pe aspectul " SE NAȘTE "!
Iar el se dădea mare creștin pupand niște moaste înainte de alegeri! Gesturi preluate de la Lasconi!
Toți, vor să joace în toate taberele!
" Acum vezi intreaga imagine mai clar? "
Eu văd!
Dar nu înțeleg cum oamenii ar putea vota așa ceva!
https://youtu.be/qlmmVWj6j7Q?feature=shared
Acum de ce amenință voalat poporul român?!
ȘI SĂ NU CREZI CUMVA CĂ AM CEVA CU MULTITUDINEA DE CULORI ALE CURCUBEULUI! :)))
DE FAPT, MIE IMI SUNT DRAGI OAMENII " CU PROBLEMUTE "!
Evident, depinde cât de mari sunt problemutele pe care le au! :)
Părerea mea despre ei o ai aici, în aceste întrebări/ răspunsuri
https://www.tpu.ro/......-viata-eu/
" La noi rusii opereaza de zeci de ani, iar nebunia asta cu capete de topor din politica gen gs e citamai atacul hibrid. E important sa le-o dam in bot in continuare in planul asta, sa ajutam Ucraina, si poate totul se va termina. "
Calul Troian!
Biblia complexa ca si continut? Nu ai citit Asimov sau Herbert, clar. Si vezi ce alte scrieri a plagiat biblia...
De ce ar fi "cu problemute" persoanele gay? Atita vreme cit ei isi vad de treaba lor, cred ca problemuta e la cei ce cred ca ei sunt perfecti.
Referendumul nu schimba constitutia! Iti aduci aminte ala cu 300 de parlamentari? Si cu ce ma deranjeaza pe mine cine cu cine se casatoreste CIVIL? Ca religios chiar nu ma intereseaza. Vrei sa te casatoresti cu un stilp de telegraf? Plateste taxa de casatorie, fa-o. Care e problema? Gindeste-te ca nu exista parteneriat civil in Romania nici pentru cuplurile hetero!
Nu ma intereseaza teorii nedemonstrate. Sint interesante sau ridicole, depinde de caz, dar avem probleme mai la indemina in momentul asta. Mai exact cum sa facem sa incepem sa colonizam alte planete si sa nu ne autodistrugem naibii inainte de asta. Va veni si un moment cand vom cunoaste de unde venim, dar momentan inca sintem mici ca si civilizatie...
Da, Biblia este destul de complexă și destul de clară pentru cei cărora iubesc conținutul ei!
Destul de interesantă și îndoielnică pentru sceptici!
Și total eronată, din orice punct de vedere pentru atei și sataniști sau alte tipuri de opozanți!
" Nu ai citit Asimov sau Herbert, clar. "
Nu, nu am citit!
Recunosc!
... Dar acum, am să o iau ca pe o provocare! ( Pentru a-mi îmbunătăți cunoștințele mele generale, despre VIAȚĂ!
)
MULȚUMESC!
Totuși, am și eu o întrebare pentru tine!
TU AI CITIT VREODATĂ BIBLIA COMPLET, CAP- COADĂ?! SINCER!
Vezi tu, Biblia, este una dintre acele cărți pe care :
dacă zici CĂ EȘTI CREȘTIN ȘI CREDINȚA TA SE BAZEAZĂ PE CONTINUTUL ACESTEI CĂRȚI! - ATUNCI!
E PRACTIC IMPOSIBIL SĂ NU O FI CITIT COMPLECT, MĂCAR ODATĂ ÎN VIAȚA TA DE CREȘTIN!
DACĂ NU AI FACUT-O!
MINȚI!
ȘI EȘTI DE-AL SATANEI!
Dar românilor le place să se prefacă că cunosc TOTUL, NESTUDIIND NIMIC!
Toți sunt MARI CREȘTINI! PÂNĂ LA INTREBAREA DE BARAJ! " Ai citit vreodată Biblia? " ȘI LA RĂSPUNSUL SINCER DAR HALUCINANT! De obicei!
Văzusem un clip mai demult în care cineva întreba oamenii pe stradă dacă sunt creștini,
iar dacă răspunsul era da îi întreba dacă știu un verset din Biblie ( pentru un anumit premiu! ) sau dacă au citit Biblia vreodată iar răspunsul în majoritatea cazurilor era nu la ambele întrebări!
Sau, și mai amuzant!
Eminescu și Creangă autori ai Bibliei!
TIPIC ROMANESC!
https://youtu.be/B9qvPMa13p4?feature=shared
Deci, întrebarea rămâne!
Sincer, tu ai răsfoit măcar PUȚIN Biblia?!
Căci și pentru a o combate, TREBUIE MAI INTAI SĂ O FI CITIT!
ALTFEL... CE COMBAȚI?!
Sau ești dintr-o GAȘCĂ cu românii credincioși, care CRED TOTUL, DEȘII NU AU CITIT ( NU MAI ZIC DE VĂZUT/ ANALIZAT ) NIMIC?! : ))
Nu zic că toate persoanele din sfera LGBT ar avea " problemuțe "! Unii sunt oameni PERFECT NORMALI! UNII SUNT CHIAR ȘI ECHILIBRAȚI!
DAR! o mare majoritate, sau MAREA MAJORITATE, LE AU!
ȘI E 100% DOVEDIT!
DE CATRE ORICE OM ÎNTREG LA CAP SI RATIONAL ACEST FAPT!
DE FAPT, CHIAR EI O DOVEDESC PRIN CEEA CE AFIRMĂ CĂ AU MARI " PROBLEMUȚE"!
DAR ȘI PRIN MODUL CUM O SPUN!
SAU CHIAR PRIN MODUL CUM SE MANIFESTĂ, UNEORI!
Repet! NU TOȚILE AU! Dar unii, GARANTAT!
Exemple concrete :
https://youtube.com/shorts/Xc4OvKYLSMk?feature=shared
Sau cumva, și tu ești convins că un BĂRBAT ( fie el CIS, eu prefer termenul Original! Fie Trans! )... ARE MENSTRUAȚIE?! SAU AR TREBUII SĂ O AIBĂ?!
ĂȘTIA ȚI SE PAR ȚIE A FI OAMENI NORMALI?!
PE CE PLANETĂ?!
Sau
https://youtu.be/r00xvXvGBtw?feature=shared
Pare Amuzant! ... Dar REALITATEA E CĂ CHESTIILE ĂSTEA SUNT REALE ȘI IAU AMPLOARE PE PLANETA NOASTRĂ!
https://youtu.be/3WQqBHJ3SeU?feature=shared
https://youtube.com/shorts/LT-a7kiEEoE?feature=shared
Sau NEBUNIA!, " Ce NAIBA e o femeie?! " Aparent nimeni pe planeta asta nu știe răspunsul la această întrebare complicată!
Desigur, nimeni înafara de bărbații ce s-au născut bărbați biologic dar se pretind a fi femeiuțe!
Nebunesc, NU?!
Sau, confuzia între GEN ȘI PERSONALITĂȚI MULTIPLE! Sau alte boli asociate! Altfel, nu-mi explic!
https://youtu.be/xCSpQ7nefIU?feature=shared
De ce sunt atât de mirați că suntem needucați în privința asta (?! ), CÂND EI, LIDERII ȘI SUSȚINĂTORII COMUNITATII LGBT! - NU AU RĂSPUNSURI CLARE ȘI COERENTE LA PROPRIILE ÎNTREBĂRI ȘI NELĂMURIRI!
Sau, cel mai dureros!
https://youtube.com/shorts/CMq_Fe8B2tg?feature=shared
COPII MUTILAȚI PE VIAȚĂ DE NEBUNIA GÂNDIRII PROGRESISTE! ȘI DE O DECIZIE PROASTĂ, DE MOMENT! CU CONSECINȚE PENTRU TOT RESTUL VIEȚII, ÎNSĂ!
NU ȚI SE PAR ABSOLUT NEBUNEȘTI ACESTE... NEBUNII?!
Dilelile woke nu reprezinta comunitatea gay. Eu unul daca as fi pe invers m-as delimita de timpeniile astea. Legat de dilii, zicea un psihiatru ca sunt vreo 6 milioane de romani care ar fi diagnosticati daca s-ar lua treaba in serios. Vreo 2 milioane cu depresie medie-serioasa.
"Atita vreme cit ei isi vad de treaba lor, cred ca problemuta e la cei ce cred ca ei sunt perfecti. "
NIMENI NU SE CREDE PERFECT, CĂCI CLAR NIMENI NU POATE FI!
Cel puțin NOT IN THIS DAYS!
TOTUȘI, UNII EMANĂ NEBUNIE PRIN TOȚI PORIȘORII LOR!
" Atita vreme cit ei isi vad de treaba lor "
Întrebare!
https://youtu.be/lX-1jwGgGsM?feature=shared
Cine ți se pare ție că nu își vede de treabă? În acest context! ( Încă doar prin America posibil, încă ) Dar avansam! Și prosperam în PROSTIE!
E clara daca ai probleme majore de logica sau o dai pe wishful thinking. Numai daca o iei de la geneza si ce ai dupa aia... gen avem pe adam eva si doi copchii, dupa care dintr-o data unul se duce in satul vecin sa isi ia nevasta. Joac-o pe asta!
Am rasfoit biblia pe la 14 ani, dupa ce halisem Jules Verne, fratii Grimm si o gramada de alte basme, Asimov si Herbert la greu. Mi s-a parut amuzanta pana m-am simtit luat de prost. Biblia e buna daca nu citesti si chestii cu adevarat ample si scrise bine.
Citeva chestii amuzante...
1. Dumnezeu condamna incestul, dar in acelasi timp il incurajeaza.
2. Copiii trebuie sa sufere pentru pacatele parintilor, dar in acelasi timp nu.
3. Nimeni nu l-a vazut/nu il poate vedea pe barbos, dar s-a aratat unora si altora.
4. Matei 24:34. Hai ca e fun asta. Trebuie sa gasim acum pe aia care au vreo 2000 de ani ca varsta si inca asteapta apocalipsa...
"A thorough reading and understanding of the Bible is the surest path to atheism."
— Donald Morgan
Perfect, superior fiindca... ceva, in nici un caz ceva logic. Nebunie emana intreaga rasa umana, nu cred ca e rezervata celor gay, ascultatorilor de manele sau metal, veganilor sau mincatorilor de carne de camila.
Astia cu pronumele mi se par de toata jena. Da-i in spanac, sunt americanii prosti. La fel cum mai sunt pe la noi astia care se dau ofensati. Esti ceva? Asuma-ti! Eu ascult metal, ma pis^ cu bolta pe religie cu accent pe godporatia ortodoxa, sunt ochelarist. Misto-uri cu satanisti si alte de-astea? Ma doare la trei metri in fata!
" Ca religios chiar nu ma intereseaza ".
Tu nu ești religios! ( Parcă așa zisei?!
)
Deci!
https://youtu.be/tXE7DLRGGAg?feature=shared
( Sper că înțelegi engleza! )
"Vrei sa te casatoresti cu un stilp de telegraf? Plateste taxa de casatorie, fa-o. Care e problema? "
Probleme e, DE CE OBLIGI OAMENII SĂ PARTICIPE LA NUNTA TA, IAR DACĂ EVIDENT REFUZĂ INDIFERENT DE CAUZĂ! FIE SUNT DAȚI ÎN JUDECATĂ, FIE AJUNG DIRECT LA ÎNCHISOARE!
?!
Sunt Extrem de multe asfel de cazuri în America ( Pe bine "ȚARA TUTUROR POSIBILITĂȚILOR! )
Asa e cand nu folosesc "diacitrice" si e citamai diferenta. "Ca religios" e una, si "Că religios" e cu totul alta. Desigur ca ma refeream la situatziunea a doua.
Inteleg, lol. Daca legea iti permite sa refuzi clientii, indiferent de motiv, no problem. La astia difera de la stat la stat.
Gindeste-te ca in america au fost cazuri de hoti care au dat in judecata pe aia carora le-au spart casa ca se taiasera in ceva si au cistigat despagubiri apoi. Sau parinte idiot, se duce in magazin, copilul propriu trage raft peste el, si da in judecata magazinul. Si cistiga, desigur.
"Elitist" este echivalentul unei INTELIGENTE PESTE MEDIE! O INTELIGENȚĂ! CU ADEVĂRAT! SUPERIOARĂ!
EU NU AM PRETINS NICIODATĂ ASTA!
Nu am pretins niciodată că aș fi vreo savantă sau o persoană cu o inteligență la superlativ!
UNDE am afirmat eu așa ceva?!
Eu am afirmat că votul meu& ALEGEREA MEA s-a bazat STRICT pe o ANALIZĂ ( destul de complexă, cred ) a celor doi candidați!
O analiză OBIECTIVĂ, adică, fără a deveni vreun " fan" a niciunuia dintre cei 2 candidați, și CLAR fără a arunca cu " hate" asupra nimănui!
ASTA ÎNSEAMNĂ, ÎN CONCEPȚIA MEA OBIECTIVITATEA!
" Incercam sa-ti arat ca zici ca urasti elita dar te raportezi la intreaga situatie in care suntem cu superioritate, urand "turmele" de parca adevarul tau e mai bun. Asta face cel care se crede mai presus de toti deci un ELITIST. "
Ura e un cuvânt foarte puternic!
Nu "urăsc" pe nimeni!
Nici nu "iubesc" pe nimeni!
Toți îmi sunt , adică INDIFERENȚI, la o adică!
Doar ceea ce mă afectează PERSONAL, OAMENII DRAGI DIN JURUL MEU, SAU ȚARA MEA, acele lucruri sau oameni pot să zic că nu îmi plac sau că le detest/ urăsc!
Iar ceea ce cu adevărat nu suport este prostia sau nebunia prezentată maselor ca " inteligență la superlativ" sau șmecheria și vagabonțeala de 2 bani prezentată drept " curaj, bărbăție de a salva Țara"!
Astea da! MĂ ENERVEAZĂ!
( De obicei, EXTREMELE mă enervează! )
Iar Adevărul meu...
Singurul și Unicul meu Adevăr Adevărat!
Ei bine,
CRED CĂ TOȚI AR TREBUII SĂ FIM CAPABILI SĂ NE FOLOSIM CEREBELUL DACĂ CHIAR DORIM SĂ IEȘIM DIN C*CAT!
Mai ales, că toți suntem dotați cu unul!
"Nu stiu cum sa-ti explic mai clar si daca nu intelegi... regret."
Și eu regret că nu ai înțeles ce am spun până acum! Adică, ai înțeles anumite idei ale mele greșit!
Ți-aș explica mai pe larg!
... dar poate va fi tot degeaba?
Deci, de ce să nu îl și folosim?!
Cam așa va arăta viitorul
Un om în vârsta doreste să emigreze.
La completarea formalitatilor, este întrebat de catre functionarul român:
— Care este motivul domnule?
— Datorită homosexualitatii …
— Cum asa?
— Pai, demult, se pedepsea chiar cu moartea, după aceea pe vremea comunismului cu inchisoarea, iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez până nu devine obligatorie!
"Nu ma intereseaza teorii nedemonstrate. Sint interesante sau ridicole, depinde de caz "
Crezi că extratereștrii ar putea fi o posibilă cauză a apariției vieții pe Pământ?!
Ei de unde au apărut?!
"dar avem probleme mai la indemina in momentul asta. Mai exact cum sa facem sa incepem sa colonizam alte planete si sa nu ne autodistrugem naibii inainte de asta. "
Crezi că omul a ajuns într-adevăr pe Lună?
Dacă da, de ce AZI NU MAI E POSIBIL ACEST PAS?!
"Va veni si un moment cand vom cunoaste de unde venim, dar momentan inca sintem mici ca si civilizatie...
Sper că nu ești vreun super- fan filme SF!
Dar dacă tot pomeneai de extratereștrii ...
https://youtu.be/vHZquCUSSbU?feature=shared
In stadiul in care ne aflam, e foarte misto sa stam la povesti pe ipoteze, dar e si o actiune care consuma energie inutil. Am putea fi un experiment al unei rase superioare? Desigur! Ar fi si ceva dovezi in sensul asta, vezi Nazca, Insula Pastelui, piramidele egiptene. Totusi, "de unde au aparut si extraterestii astia" e o intrebare care momentan e fara raspuns. Sau, simplu, "din alta galaxie" dar vei plusa apoi cu "si pe ei cine i-a facut" sau ceva similar. Care ar fi fara raspuns momentan, desigur.
Da, omul a ajuns pe luna. A fost un efort extraordinar propulsat de interese politice si geostrategice. Acum e posibil, dar nu isi asuma nimeni costurile imense implicate. In caz ca nu stiai, exista planuri in sensul asta si cel mai probabil urmatoarea aselenizare o va face China. Au un program spatial in derulare fantastic, si din pacate nu prea apare mai nimic in presa de larg consum pe tema asta. Daca te intereseaza, te poti documenta.
Sint fan carti SF, mai mult. Am si publicat vreo doua scriituri din sfera asta. Momentan nu prea mai urmaresc nici seriale/filme, nici nu prea apuc sa citesc mare lucru...
Buuun de tot omu' cu extraterestrii!
E veche gluma, dar devine trista. Nu de alta, dar e absolut halucinant ca romanii sa considere posibila homosexualitate sau necredinta unui politician mai grave si periculoase decat incompetenta si coruptibilitatea...
Teoriile științifice nu pot fi demonstrate (decat la matematica). Teoriile științifice nu pot fi adevarate. Google K.R. Popper.
Cum zic americanii: proof is for math and whisky.
"Crezi că omul a ajuns într-adevăr pe Lună?" este o intrebare care tine de psihiatrie (e simptom de paranoia).
" Am putea fi un experiment al unei rase superioare? "
Dacă, să presupunem, omenirea ar fi într-adevăr produsul unui experiment al unei rase superioare- întrebarea logică e : CARE E GENEZA ACELEI RASE SUPERIOARE?!
Sau și ei au apărut tot printr-un experiment?
"Desigur! Ar fi si ceva dovezi in sensul asta, vezi Nazca, Insula Pastelui, piramidele egiptene. Totusi, "de unde au aparut si extraterestii astia" e o intrebare care momentan e fara raspuns. Sau, simplu, "din alta galaxie" dar vei plusa apoi cu "si pe ei cine i-a facut" sau ceva similar. Care ar fi fara raspuns momentan, desigur."
De fapt, ai dreptate, într-adevăr extratereștrii există.
Ei se numesc demoni și, la fel ca noi au fost creați de Dumnezeu, precum scrie în Biblie!
Ciudat e, că omul preferă orice altă explicație, însă niciodată nu îl acceptă deloc pe Dumnezeu ca pe o posibilă explicație a ceea ce vedem în jur!
Imediat ce AI va ajunge la putere șise va îmbunătăți, fiecare pământean va ajunge să aibă extraterestrul sau pokemonul propriu!
Deci, nu m-ar mira deloc să avem "dovezi" al existentei lor!
Aici ai dreptate!
De aceea e la modă acum să fii creștin, înainte de alegeri!
Totuși, e adevărată gluma!
În trecut s-a pedepsit cu moartea, apoi cu închisoarea, acum oamenii din comunitatea colorată sărbătoresc în plină stradă, fără chiloți!
DOAR EI AU ACEST DREPT! De aici, nu va fi mult până vom fi obligați să participăm! Ca să nu fim declarați homofobi!
Ce anume vrei să spui?!
Pai cum ziceam, sintem prea mici sa ne batem capul cu dilema "Cine e creatorul creatorului" de pe acum.
Te mai agati mult de stupizenia aia de colectie de povesti manipulatoare amestecate cu istorie reala?
La moda? Crestini pe bune daca sunt 10% din aia care se declara asa. Si nu ma refer la mers la biserica sau tinut posturi si alte prostii, ci la cum ar trebui sa se comporte daca ar urma sfaturile biblice ale timplarului crucificat.
Legat de marsuri, fabulezi cit cuprinde. Cind a fost ultima parada gay? Eu nici nu stiu. Nu ma intereseaza. La fel cum sunt adunaturile alea anuale anti-avort unde nu vezi oameni pro-viata, ci habotnici anti-alegerile altora. Nu, nu sustin avortul, ci EDUCATIA pentru a nu se ajunge acolo. Iar daca din pacate se ajunge, atunci e alegerea femeii in chestiune, nu a altora care "stiu mai bine" ca asa au citit intr-o carte de povesti.
Da, pentru că se prea poate ca "stupizenia aia de colectie de povesti manipulatoare amestecate cu istorie reala ", sa fie în fapt ADEVĂRATA ISTORIE A GENESEI UNIVERSULUI SI OMENIRII!
Mai mult, și cu o Revelație despre Sfârșit!
Ca tot ziceai de manipulare!
https://youtu.be/SI3RWFZQ_RE?feature=shared
"La moda? Crestini pe bune daca sunt 10% din aia care se declara asa. Si nu ma refer la mers la biserica sau tinut posturi si alte prostii, ci la cum ar trebui sa se comporte daca ar urma sfaturile biblice ale timplarului crucificat."
Aici, ai dreptate! Din păcate, la capitole precum moralitate si credință cad creștinii!
https://youtu.be/c-QSOX7AGQI?feature=shared
La povestea cu avortul,
consider că avortul e o crimă! O crimă oribilă! Cea mai oribilă! Totuși, o și mai mare crimă e aceea când un copil ajunge să își ia propria viață din cauza faptului că nu e acceptat, ingrijt, iubit!
În centrele de plasament am auzit foarte adesea de asemenea cazuri!
Deci, nu încurajez avortul CLAR!
Dar cazuri în care copiii ajung victime în propriile familii sunt foarte grăitoare! STRIGATOARE LA CER!
Eu cred că, toți ar trebui să susțină viața implicandu-se și financiar, nu doar vocal!
Dacă te interesează protejarea vieții fetusului, clar te preocupa și protejarea vieții și demnității unui OM!
DECI, OBLIGAȚIA DE A DARUII CEVA PENTRU ACEEA VIAȚA PE CARE DORESTI SĂ O PROTEJEZI!
De acord cu tine privind avortul, e o crima, insa e o crima si mai mare sa aduci pe lume un copil care apoi se va chinui din motive medicale sau de tratament nasol din partea celor ce ar trebui sa aiba grija de el. Nu vad cum ar putea cineva sa incurajeze avortul in vreun fel. Incurajez CONSTIENTIZAREA a ceea ce face el unei femei, fizic si psihic, si educatia sexuala cit mai bine facuta. Dar vai, nu se poate sa vb de asa ceva cu copiii, ca daca le spui, dupa aia... e o logica atit de retarda, incit e ca si cum ai spune ca daca le predai studentilor la fizica despre bombe atomice, se vor apuca sa faca de-astea in timpul liber. Sau ca daca spui cuiva despre droguri si efectele lor, se vor apuca sa incerce.
Legat de implicare financiara, daca banii aruncati in religie s-ar duce in educatie, n-ar mai fi nici saracie si nici atitea mame adolescentine si femei mature care folosesc avortul in loc de sterilet/contraconceptionale/orice altceva.
Ce istorie? Copiata dupa altele de genul si adaugata ceva istorie a poporului evreu pe acolo? Tu cit ai citit despre alte religii, in special alea care au predatat crestinismul?
Foarte bine daca este strict alegerea ta daca votezi sau nu, sau cu cine votezi, nu permite nimanui sa iti ia dreupt de a decide, gen cum fac alti experti pe aici ca ala e mai bun sau celalalt e mai rau. Strict decizia ta. Bafta
În condițiile în care ai postat că îl susții pe Simion iar faptul că nehotărâții nu ies la vot e clar în beneficiul taberei tale, degeaba o arzi tu cu "nu permite nimănui să-ți ia acest drept".Ca să vezi unde era spiritul civic și grija pentru drepturile omului... Sunt profund mișcat... (de atâta ipocrizie).
Nici eu nu votez prietene, si nu il sustin dar cred ca intre cei doi el ar fi alegerea mai buna sau cum va place voua sa ziceti raul mai mic. Nu imi pasa nici de ND nici de Simion, daca ar fi dupa mine ponta ar trebui sa fie presedinte.restul e cancan... hai pace voua ca de luni sa vva impacati cu prieteni si familia ca asa v-au tulburat alegerile astea.
Hai, zi-ne un pic de Ponta ce capabil e! https://ioncoja.ro/......-panait-2/
musiclover23 întreabă:
Maree1 întreabă:
Lazarggg întreabă: