| GamingSoloInRetea a întrebat:

Nu voi merge la vot pentru ca nu sunt de acord cu niciunul! Voi ce părere aveți?

196 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Să nu mergi la vot în situația de față este cea mai mare imbecilitate posibilă.

Este ca și cum ai avea de ales între o răceală și cancer și ai spune "nu aleg niciuna pentru că ambele sunt boli".

| Frank51 a răspuns:

În condițiile astea, poți bine mersi cu aceeași mentalitate să-ți părăsești soția/iubita, și țara. A nu fi de acord cu cineva și totuși să găsești solutia optimă face omul înțelept matur și deschis la minte.

| darrio2007 a răspuns:

Mergi si voteaza pe oricare. Votul tau conteaza.

| gabicoo a răspuns:

Este opțiunea ta. Dar dacă totuși te duci votează cu capul - pentru că în ultimul an românii au votat de regulă cu picioarele.

| Kiran a răspuns:

Este decizia si dreptul tau sa nu o faci si nu esti singurul.

| GamingSoloInRetea explică (pentru johnnny123):

Pai și de ce ma rog? Din 2000 încoace romanii votează raul mai mic! Eu m-am saturat de circul ăsta

| GamingSoloInRetea explică (pentru Kiran):

Corect! Nu vreau sa fiu responsabil de nimic

| gabicoo a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Totuși dacă te duci la vot ai dreptul să-i înjuri după.

| BlossomofBubbles a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Esti responsabil de rezultat si daca nu mergi!

| FreddieM a răspuns:

Zic ca nu-ti pasa de viitorul tau,al familiei si copiilor tai. Si dupa cum te prezinti,se pare ca vrei sa auzi din gura lor, promisiuni miraculoase.
Unul deja le-a oferit,dar s-au demonstrat rapid false si mincinoase.
Aici nu vorbim daca-ti place sau nu dintre cei doi.
Problema e ca ori iesim din *** asta, ori ne afundam de tot.
Si doar unul dintre ei iti ofera solutiile reale care pot restabili echilibrul, economic, social, educational.
Nu-i dificil de ales in baza evidentelor demonstrate de cei doi. E unica sansa pe care o mai avem de la Revoluție incoace.
Mergi la vot cu incredere, vom reuși si cu ajutorul tău.
Cheers

| johnnny123 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Tocmai am explicat "de ce". Pentru că de data asta diferența dintre răul "mai mic" și răul "mai mare" este enormă. Avem de ales între două direcții diametral opuse, una care duce către Europa și democrație, alta care duce către Rusia și dictatură.

Dacă nu ți se pare că alegerea este clară, atunci meriți să trăiești în dictatură.

Iar faptul că tu te-ai săturat de circ nu înseamnă că și circul s-a săturat de tine. De circ tot vei avea parte, indiferent că votezi sau nu. Dar depinde de tine dacă va fi un circ în care un magician îți scoate o monedă de după ureche sau un circ în care ești mâncat de lei.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa parerea mea este o decizie gresita.
Totusi Nicusor Dan este mai bun decat George Simion, chiar daca nu esti de acord cu el, desi nu stiu ce ii reprosezi.

| EliLeli a răspuns:

Că vrei atenție

| Zhr a răspuns:

Nicușor Dan: Pro Europa UE și NATO
George Simion: Ieșirea din UE NATO și intrarea în balamuc

| GamingSoloInRetea explică (pentru johnnny123):

Nu. Eu nu vreau sa intru in acest joc pe care îl jucați voi cu raul mai mic! Nu ma reprezinta nimic, de fapt nici nu prea îmi pasa de ce va fi cu România pentru ca o voi părăsi!

| GamingSoloInRetea explică (pentru BlossomofBubbles):

Nu sunt responsabil! Plec din țară și cu asta basta

| Kiran a răspuns (pentru Zhr):

De unde stii asta? Adica realizezi ca nu este usor sa iesi din ue si nato sau sa iti faci de cap ca presedinte intr-o tara semi-prezidentiala no?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Și atunci ce dracu mai pui întrebări aici... Nu mai bine pleci în liniște?

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Cred ca i se pare un cult sa convingi oamenii sa voteze intr-un anumit fel!

| GamingSoloInRetea explică (pentru LisaJulie):

Nu e adevărat! Doar ca oamenii sunt deja înjurați și urati pentru orice votează și eu nu vreau asta

| LisaJulie a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Dar de ce nu ai votat în primul tur ca acum sa fi mulțumit de candidati

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Kiran):

Nici nu e nevoie sa iesi din UE sa pierzi tot banii de la ei.
Plus cred ca uiti ca nu avem premier si presedintele are acum sanse mai mult ca oricand sa duca Romania in alegeri anticipate.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Daca vrei sa o parasesti, voteaza atunci ND! Nu de alta, dar daca iese GS s-ar putea sa nu prea te mai primeasca nimeni... sau sa nu te lase ai nostri sa pleci!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Kiran):

Intr-o tara in care PSD + AUR + SOS + POT au majoritate covirsitoare, nu va fi asa de greu.

| GamingSoloInRetea explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu vreau sa fiu implicat în nimic! Și unii și alții sunt disperați intr-un fel sa ma convinga

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Pai esti prin pasivitate. Daca tot ai pus intrebarea aici, e fiindca ai mai mult de un neuron functional. Cum am stabilit ca nu esti cretin, mai ramane sa dai dovada si ca esti inteligent. Chestia cu polarizarea celor doua tabere aka modul extrem in care vor sa te convinga unii sau altii e ca unii au fost terorizati si trepanati la maxim prin TikToace si tembeliziuni ca ne maninca vestul salbatic cu gay si atei si satanisti si globalisti, avand impresia ca aur/pot sau gs si cg nu ar avea treaba cu sistemul, iar ceilalti sunt terorizati de faptul ca ne-am putea intoarce cu 40 de ani in urma. Ba chiar mai mult, s-ar putea ajunge la o situatie in care sa disparem efectiv de pe harta (Ucraina pica, Ungaria si Serbia deja au semnat o alianta militara, Bulgaria o dau si ei pe rusofilie puternic, iar noi vom fi impartiti intre vecini, urmind ca Grecia si Turcia sa ramina izolate de restul Europei/NATO). E dreptul tau sa nu votezi sau sa pui stampila intre ei/cate 3 stampile pe fiecare, dar e si posibilitatea ca orice faci sa ti se sparga in cap. Nasol va fi si cu ND presedinte, nu asteapta nimeni sa curga miere si bere la robinet, dar e o mica-mare diferenta intre nasol/foarte nasol si catastrofal.
Nu zic voteaza ND, zic ca ar trebui sa mai pui o intrebare care sa sune "De ce sa votez cu x sau y?" si sa acorzi atentie raspunsurilor argumentate, nu celor care te iau de prost, gen "ND e cu Soros" sau "ND e evreu/GS e tig4n" si altele care nu au legatura cu nimic cu adevarat esential in speta de fata.
Sau lasa intrebarile si urmareste dezbaterea de la Euronews cu cei doi, apoi zi-ne cum ti s-a parut si mai ales cit ai rezistat.

| Kiran a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Atunci directia este deja scrisa cu sau fara votul poporului daca consideri asta

| EliLeli a răspuns (pentru Kiran):

Nici exemplul Ungariei nu este nemaipomenit.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Kiran):

Nu, fiindca pesedeii se vor misca dupa presedinte si udmr. Presedintele in viitorul apropiat va fi mai important ca niciodata.

| GamingSoloInRetea explică (pentru GabiDumitrescu):

Oricum ma vor injura pentru ce aleg!