|

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu? Este adevarat ca Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu, asa cum am citit pe o retea de socializare? https://ello.co/precupetul/post/e3tq1iyd5p96yvavhswlmwAre Dodon dreptul sa faca asta? Ce poate sa faca Basescu in situatia asta?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa se pare, cel putin asta spune Dodon, vezi si aici:
http://www.ziare.com/......cu-1448780
Are dreptul sa faca asta, conform legii R.Moldova.
Nu cunosc detalii privind legislatia R.Moldova, cred ca decizia poate fi atacata in justitie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da este adevarat, a semnat decretul de retragere a cetateniei si are si dreptul sa faca asta.

Basescu nu poate decat sa il dea in judecata, asa cum a si zis ca o va face si sa demonstreze ca s au respectat toate procedurile legale in obtinerea cetateniei

oricum un subiect prea putin important pentru romanii de rand

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si ce ne intereseaza, e treaba lor, asa o fi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Stirea este aici https://ello.co/precupetul/post/e3tq1iyd5p96yvavhswlmw

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca Dodon poate declansa procesul, doar Basescu a devenit cetatean prin alta procedura decat cea obisnuita. Ce poate sa faca Basescu? Sa obtina un avantaj politic din asta, si chiar asta va face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca Basescu a obtinut cetatenia ilegal, deci odata ce esti cetatean legal si nu ai facut nimic, nu vad cum ar putea sa ti se retraga cetatenia.Dar in Republica Moldova orice este posibil asa ca nu-i de mirare daca iau retraso.Aia is dusi cu pluta, nu inteleg daca cineva obtine prin lege ceva vii tu si anulezi, ce a rezolvat prin asta eu nu vad. Daca era vorba de bani de averi stiu si eu ziceai da frate ma aleg cu bani cu ceva.Asa ce faci te faci de ras aia faci.Voi ati vazut pe careva statele alea dezvoltate, universitati si asa mai departe sa-i retraga lu Ceausescu vreo medalie vreo chestie? Nu stiu poate or fi fost si nu stiu eu, dar nu-i frumos, nu se face asa ceva, daca faci asta deja iti pierzi credibilitatea.Dar cand au fost vreodata rusii credibili sa fim seriosi.Nu vedeti ce zic ei de tezaur, ca ce pe vremea aia rusia era tarsita, deci a schimbat cpnducerea gata la revedere.Pai asta e tara, astia is oameni? Ce inceredere mai poti avea intr-un sta de genul asta? Un om a primit ceva probabil ca asa sa considerat la timpul ala, acum vii tu cu alte idei ca nu sa procedat bine si retragi, aia e magarie.Deci probabil rusnacu asta,ca dupa nume e rusnac face legea cum doreste acolo,taie si spinzura ca asa is rusii asa inteleg ei democratia,adica la ei e doar cu numele,ca de fapt ei au fost mereu doar dictatura.Un idiot in viata, deci RO ar trebuie sa stea cit mai departe de cretinii astia de rusi, trebuie sa stam cit mai aproape de americani, sa fim prieteni cu aia, ca europenii is ca si rusii, azi impotriva lor mine cu ei.Bine or sa sara multi sa zica unde au fost americanii dupa ultimu razboi? Pai au fost, doar ca altii au tras sforile aici la noi Anglia franta, americanii probabil nau avut prea multe de spus, apoi noi am fost dusmanii lor, si desi dusmani ei din cate am inteles tot au incercat ceva.Scuze ca o luai pe aratura dar dodon radon ce o fi ala e dus de acasa, e clara unde se indreapta republica asta moldova, adica spre dezastru, spre rusia.Ro ar fi...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, dupa legile lor are dreptul sa o retraga. Dar, as vrea sa-l vad daca ii va obliga pe basarabeni sa renunte la cetatenia romana. Ne maninca suficiente fonduri, incepind cu pensionarii lor care, toti, si-au transferat dosarele in Romania. In judetele vecine cu RM la Casele de Pensii sunt mai multe dosare de peste Prut decat din acele judete. Si mai sunt si alte categorii de "capuse".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează