|

Romania e singura "insula" (țară) proamericană într-o regiune de țări rusofile? Multi vecini ai noștri sunt prieteni mai degrabă cu Rusia decât cu U.S.A.Noi avem o relație proasta cu Rusia dat fiind faptul alianță noastră strâns legată cu U.S.A?(avem chiar baza militara americana aici și scut anti racheta american)

Daca Rusia ar ataca pe cineva din regiune cred că primii vizați suntem noi nu credeti mai ales că relațiile noastre cu Rusia sunt foarte proaste și mai avem și scutul ăla care nu le convine deloc rușilor.Si nici ce se întâmplă la Marea Neagra.Deci Romania are șanse să fie atacată de Rusia? Plus că așa a zis unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători români Ioan Istrate, că Rusia va ataca și va distruge jumate din Romania iar aliații noștri vor veni prea târziu să sară în ajutorul nostru.(așa e scris in cartea lui)

Și apropo, vouă nu vi se pare că Rusia e o țară prea agresiva și antipatica și urâcioasă? Plus că au și o istorie în care au fost de multe ori agresori nu că și-ar fi apărat țară.

Ce șanse există că Romania sa fie atacată de Rusia?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa stii ca sunt sanse foarte mari sa fim atacati, mai ales daca ar izbucni un conflict intre SUA si Rusia.
Si ca de obicei Americii nu ii va pasa si nu vor veni sa ne ajute prea repede

| a răspuns:

Și Ucraina e pro-americană pentru că americanii le-au promis că le vor aduce Crimeea înapoi de la Rusia. Dar ucrainenii ne urăsc și ne tratează românii din Ukraina drept sclavi.

Oricum România nu-i doar pro-americană, evreii care conduc SUA și-au plantat infiltrații în pozițiile de top din România, prin care să șantajeze politicienii să facă ce li se spune de către SUA, care și ea după cum am zis e condusă de aceiași evrei Rothschild, Rockefeller, George Soros și așa mai departe. Soros i-a finanțat lui Hillary Clinton campania electorală înainte de alegerile prezidențiale, nebuna care declara că dacă iese președinte, SUA va declara război Rusiei.

Apoi, rușii nu vor ataca „România", ci vor ataca bazele americane de pe teritoriul României, ceea ce este și logic. Tu ca stat dacă vrei să te aperi, ataci punctele cheie de unde ești atacat de alte state. Ataci baza de la Deveselu, nu ataci Ferentariul că doar nu de acolo vin rachetele spre tine. Apropo, în timp ce România e mare pro-americană, corporațiile americane (conduse de aceeași Rothschild și Rockefeller) ne fură petrolul și gazul din Marea Neagră fără să plătească niciun fel de impozit la stat, la fel tot prin șantajarea politiienilor care-s niște hoți și trădători de țară.