| DanielDanny a întrebat:1. Cand trebuie sa merg cu carnetu de somaj la vizat? In tabel este o singura data, atunci trebuie sa merg?

2. Am pus dosarul în iulie, au trecut alea 60 zile de la absolvire, pe 1 octombrie am luat viza, pe care scrie prima data de 12 noiembrie, deci cand ar trebui sa intre primii bani? Intra in noiembrie pentru octombrie? (Mi-au explicat cei de la AJOFM dar nu prea am inteles)

2 răspunsuri:
| AvalohAlin a răspuns:

Banii (primii bani)o sa iti vina luna asta(cel mai probabil sau cel tarziu luna viitoare. Data la care trebuie sa te duci la vizat e singura aia data pe care o ai pe carnet, adica 12 noiembrie, apoi iti pune alta data(a doua, a treia si tot asa si atunci trebuie sa te duci)Eu ma duceam ch vreo 1-2 zile inainte de data scrisa, ca asa mi-a zis ca e mai bine.Vezi sa ai grija sa te duci mereu la vizat ca daca ratezi vreo data, intarzii sau nu este carnetul vizat o sa pierzi banii.Deci evita chestia asta.Mie mi-a venit un rest de doar 75 lei prima luna.Si apoi mi-a venit cate 250 de lei iar in ultima luna mi-a venit si restul care trebuia sa imi vina prima luna.Am vazut ca asa le-a venit la multi.
Succes! Numai bine!

| darrio2007 a răspuns:

Mergi pe 12 noiembrie, asa cum scrie acolo. Somajul iti vine dupa ce vizezi carnetul.