Întrebare recomandată |

Salut! Acum 3 ani am absolvit un curs de masaj obținând o diplomă. De atunci am postat pe OLX si am prestat servicii de masaj la domiciliul clientului.Acum vreau sa-mi fac cărți de vizită si sa imi fac reclama la pagina de maseur pe Facebook însă nu știu daca pot avea probleme neavând PFA. Care ar fi cea mai buna soluție sa nu am probleme? Dau funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

PFA e cea mai la indemana solutie pentru a nu avea probleme si ai avea si avantaje pentru tine, pensie, asigurare sanatate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Am uitat să menționez ca pe lângă asta sunt deja angajat la o firma unde lucrez altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti avea probleme doar daca te reclama cineva. Daca vrei sa eviti orice risc fa PFA. Castigi mai putin dar nu ai probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este evaziune ceea ce faci, dar este destul de mica ca sa patesti ceva. Nu vreau sa te sfatuiesc sa continui asa, sub nicio forma, dar in principiu daca esti prins esti obligat sa platesti taxele retroactiv la tot ce se dovedeste ca ai lucrat, cu penalitatile de rigoare. Suma fiind sub un anumit cuantum (parca 10 mii eur) nu va fi facut dosar penal daca se achita. Dar are rost sa risti si sa traiesti cu stresul? In plus, cum ar fi daca toti amm decide sa nu platim taxe? Ce s-ar intampla cu bugetul de stat? De ce eu platesc si tu, de exemplu? Nu voi fi eu (eu fiind orice persoana) revoltata de acest lucru, si poate voi reactiona urat, denuntandu-te?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează