| Mmooaarro a întrebat:

Salut

Am 16 ani si vreau sa imi iau masina, si m-am gandit asa... am tot cautat bmw e46 simplu sau csl si am gasit unul super frumos, aproape nou, e csl. jante super frumoase. si eu trebuie sa ma incadrez in maxim 4600-4800 adica sa fie inmatriculata si acte si tot si mi-a spus tata ca dupa ce cumpar masina mai trebuie sa dau niste bani ca sa fac actele alea si..mai multe si. Acum nu e acasa ca sa il intreb asa ca va intreb pe voi.
Masina e inmatriculata in spania, si costa 3 mii de euro, cam cat m-ar costa ca sa o inmatriculez in Romania si sa fac si actele? M-am gandit ca sa cumpar o masina inmatriculata in alta tara dar masina sa fie buna, ca cele inmatriculate aici si bune, sunt cam scumpe.Cat m-ar costa sa o inmatriculez in Romania cu tot cu acte? astept raspunsuri serioase

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru a calcula taxa de poluare trebuie mai multe date. O poti calcula singur, introducand toate datele cerute aici: http://static.anaf.ro/......2012.html. Totusi, ma intreb ce vei face cu masina, nu poti obtine permis de conducere si nu o poti conduce legal in Romania pana la 18 ani. Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și până la 18 ani o mănâncă rugina, nu o poți conduce până la acea vârstă în conformitate cu legislația rutieră în vigoare!
Pa, pa.

| Mmooaarro explică (pentru Legiuitoarea):

Cum sa o manance rugina? ce o las in ploaie? Si stiu ca la 18 ani se ia permisu' crezi ca sunt asa prost? Am pus o intrebare foarte simpla! Daca nu stii sa raspunzi nu raspunde!