| Gabriell_Luyss_1999 a întrebat:

Salut am și eu o întrebare dacă familia și-a pus copilul adoptat și nu s-a aflat în centrul adopției adică în cămin și au mers cu familia adoptiva și cu părinți biologiti să semneze la notariat niste acte cam care ar fi acelea și cam ce ar fi acelea și ia luat și buletinul no bate please ???? ????????

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai pus o intrebare complet neinteligibila si agramata.
Expune situatia de la inceput si cauta sa scrii cat de cat gramatical si inteligibil si posibil sa-ti dau un raspuns concret.
De altfel, in cazul adoptiei, nu sunt necesare acte de la notar, cu o singura exceptie, respectiv cand adoptator este o persoana necasatorie care este impreuna cu parintele necasatorit al minorului, ori tu spui ca adoptatorii sunt soti.
Ar mai putea fi o situatie posibila: viitorii adoptatori vreau sa plece cu minorul in strainatate si atunci este necesara declaratia autentica a parintilor minorului.

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru Ioandelasal):

Da daca nu este a părinților lui biologici și este de părinți adoptați de ei și cam ce ar fi in declarație scris și îmi cer scuze daca nu scriu cum trebuie așa scriu eu de obicei

| Ioandelasal a răspuns (pentru Gabriell_Luyss_1999):

Iar nu te inteleg. Cum parintii adoptatori au fost adoptati de parintii biologici?

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru Ioandelasal):

Părinți care a adoptat pentru copil au scris declarație nu părinți biologici

4 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Incerc sa inteleg ce vrei sa spui. Adoptie la notar? Cine bate pe cine? Si a cui e buletinul?