|

Salut!

Am si eu o mica problema...

Mi-a fost luat permisul pentru viteza pentru 90 de zile si am susținut acel test si am fost admis...acum e pe 30 de zile.

Am dat testul lună trecuta pe 13.

Asta înseamnă că acum pe 13 merg sa îl iau?

As vrea sa stiu de la cineva care a mai pățit asta sau care stie sigur...nu as vrea sa bat degeaba drumul pana la Slatina si sa zică că nu îl pot ridica pe data de 13

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Termenul redus de 30 de zile se socoteste de la data cand ai predat permisul de conducere sau de cand ai predat ori a expirat dovada cu drept de conducere si nu de la data cand ai sustinut testul.
Asa fiind socoteste cele 30 de zile de la data corespunzatoare situatiei tale, fara a lua in considerare data de pornire a termenului si data cand se implineste.
De ex. daca data de incepere a termenului a fost chiar 13 noiembrie atunci termenul se implineste pe 13 decembrie si ai putea reprimi permisul incepand cu 14 decembrie, doar ca aceasta este sambata, zi nelucratoare, astfel ca il poti reprimi doar incepand cu luni.

| a răspuns:

Il ridici la 30 zile de cand a fost suspendat, nu de cand ai dat testul

| a răspuns:

In urma ce ti s-a suspendat permisul 3 luni 15 zile ai voie sa mergi fara permis dar cu o autorizatie, dupa ce a expirat acea autorizatie poti sa mergi sa dai sala din nou si termenul scade de la 3 luni la o luna, in concluzie da o luna e