"Realizarile" lui "Mucusor Ban": https://evz.ro/dosare-penale-nicusor-dan.html
Teoretic, da. Practic, il vreau pe Nicusor primarul Bucurestiului, sa nu imi mai vina sa dinamitez orasul ala cand ajung acolo. Ca presedinte, cineva doxat pe zona asta care nu are deja o functie publica utila. Gen Paleologu, dar nu stiu daca va candida din nou.
Matematica e simplă:
Cel mai votabil în turul 1 este fără îndoială Nicușor dan, după care urmează Elena Lasconi, apoi Crin Antonescu.
În turul al doilea, oricine vs Nicușor dan = Nicușor dan.
Oricine vs lasconi = lasconi(excludem Nicușor dan)
Apoi urmează ceilalți: oricine în afară de Nicușor dan și Elena lasconi vs crin Antonescu = crin Antonescu
La alte scenarii nu mă gândesc.
Eu votez ND.
Eu întotdeauna am votat și voi vota omul mai inteligent, pro-european, patriot, dacă e și independent cu atât mai bine.Cum zicea Banciu: Dacă toată lumea ar vota cum votez eu, am fi departe...
Lumea dacă s-ar lua măcar după factorul inteligență, am fi bine, dar constat că mulți văd o inteligență extraordinară în persoana cuiva care spune că Blaga și Eminescu sunt interziși și apa nu e H20, ori într-un golan ca Simion care habar nu are istorie, gramatică, engleză, nimic.Să nu ai rădăcini rusești și să votezi asemenea susținători ai țării care ne-a invadat și făcut cel mai mult rău în toată istoria țării noastre mi se pare culmea prostiei, nu pot să găsesc o mai mare prostie decât asta.
Îi înțeleg pe cei care votează candidați ca Ponta, Crin și ceilalți care mai sunt pentru că mulți sunt susținători ai partidelor sau nu își doresc o schimbare și sunt mulțumiți cu vechile partide.Nu e cel mai înțelept lucru, dar înțeleg. Însă să votezi pro-ruși independenți sau Aur, Sos și Pot înseamnă că nu ai absolut nimic în cap, ori că nu dorești binele țării.
Din fericire da. Insa tare mi-ar fi supararea sa iasa Simion presedinte. Se zvoneste ca l-ar pune pe CG prim ministru. Ceea ce e mult mai rau decat daca ar fi ajuns el presedinte.
Oricum lasand asta la o parte, de data asta am in minte deocamdata doi candidati potriviti pentru postul asta.
Cred ca voi merge pe varianta Nicușor Dan deoarece este mai capabil ca Elena Lasconi
Nicusor.
Eu zic ca ma reprezinta bine un om inteligent, olimpic si care e foarte serios in ceea ce face.
Una e sa fii olimpic la matematica si cu totul alta este sa fii un bun gospodar/diplomat.
Pai omul a demostrat deja ca stie cu ce se mananca administratia locala.
Serios? Ai vazut Bucurestiul? Asculti stirile? Mie mi se pare ca a facut mai putin decat precedentii. Ca se lauda, e alta poveste. Priveste realitatea.
Nu ca am vazut Bucurestiul, da chiar traiesc in el.
Si am trait si pe vremea lui Firea si a lui Oprescu.
Banui ca tu nu ai calcat prin Bucuresti in ultima vreme.
km de tevi de termoficare schimbate de Nicusor in 4 ani cat nu au schimbat Oprescu si Firea in 12 ani.
Reabilitat 2 parcuri mari din Bucuresti - tineretuilui si cismigiu insa cei rau intentionati dau vina pe el ca Herastraul e in halul in care e... de parca un parc se degradeaza brusc in 4 ani
Un lucru foarte important sunt finantele primariei la care Nicusor a munci vreo 2 ani ca sa deblocheze fonduri, sa plateasca datorii si sa reduca cheltuieli... spre deosebire de duamna care plates excursii in Grecia si concerte cu Dorian Popa
Dar da, nu a facut nimic. Acum cand esti anti el ce sa zici, doar nu o sa dai argumente pe cifre cum ar trebui nu?
Nici eu nu am. Chiar ma intrebam cat de gras e ciolanul ala de se bat toti pe el. Nici unul dintre toti nu e destul de convingator ca va face treaba buna. Cu acuzatii la adresa altora abia ma conving ca ei sunt si mai nepotriviti.
Observ ca multi au raspuns totusi intr-un fel sau altul cu varianta "e mai bun decat altii".
In concluzie, nimeni nu corespunde asteptarilor voastre.
Asta e cel mai rău, nu ai pe cine dar totuși trebuie votat cineva. Mai aștept
Pe cine?
Nu amcerut nume, ci daca aveti incredere totala in cineva.
cedrea923 întreabă: