|

Salut/Buna!

Am avut proces cu IPJ, am fost prins de radar in miscare pe 28.07. 2018 cu viteza de 127 km/h in afara localitatii cu limita de 90 km/h, eram incepator deci limita era de 70 km/h, prima sedinta am avut-o pe 13.11. 2018, am facut o cerere de amanare cauza, s-a amanat pana pe 5.02. 2019 care a fost iarasi amanata, intre timp am facut un an de experienta pe 18.12. 2018, urmatoarea sedinta a fost la data de 19.02. 2019, iarasi s-a amanat pronuntarea, 05.03. 2019. iarasi amanata, 19.03. 2019 si aceasta pronuntare a fost amanata pana pe 02.04. 2019 aceasta pronuntare "respinge plangerea petentului impotriva procesului verbal seria... din data de 28.07. 2018 in contradictoriu cu intimatul IPJ, ca neintemeiata.Numai cu drept de apel la Tribunalul " " in termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecatoria " ", sub sanctiunea nulitatii. Pronuntata la data de 02.04. 2019 prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, conform art 396 alin 2 cod procedura civila" tin sa mentionez ca domnii politisti care mi-au suspendat dreptul de conducere pentru 90 de zile, mi-au dat avertisment +suspendarea permisului. Comunicarea vine prin posta? Deja a trecut o luna jumatate de la sentinta, ce este de facut?

Multumesc!

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai gresit si nu trebuia sa mai faci plangere contraventionala si acum nu mai aveai probleme, ai fi terminat de mult perioada de suspendare a dreptului de a conduce.
Trebuie sa depui permisul de conducere si sa efectuezi suspendarea de 90 de zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioandelasal):

Comunicarea va ajunge acasa prin posta?
Am avut nevoie de permis pana in prezent si am nevoie si pe viitor, cam de el depind.De asta am facut contestatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru D123456789):

Ti-am spus ce este de facut, trebuie sa efectuezi perioada de suspendare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru D123456789):

Si de ce ai facut contestatie? a gresit aia cu ceva?
NU va inteleg si eu am platit fratilor amenzi la greu de circlatie dar cand esti vinovat platesti asta este...eu altceva as vrea sa fie amenzi in functie de salariul fiecaruia ca in tarile dezvoltate caci pentru mine 1000 de lei are o anumita valoare iar pentru un gigi becali este un suc la restaurant, asa ceva nu este de permis si nu este corect!
In rest asta este si cu militia, cum te prinde cum iti trag amenda...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inclină-te și admite că ai călcat pe bec (accelerație)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ati circula legal, nu v-ati mai plange atat! In primul rand ca in Romania sunt niste drumuri de rahat, gropi, denivelări, lipsa indicatoare, semafoare puține, nesimtiti ce te injura si te claxoneaza, flash-uri sa ii lasi cu 100 la ora in oras, sa te dai de pe banda si sa le faci loc. Si sa nu mai vorbim de rahaturile astea care se numesc autostrazi, care in tari ca Anglia sunt drumuri nationale. Personal, imi trebuie timp sa ma adaptez cand revin in Romania. Dar prostia si nesimtirea se platesc. Daca nu ai viteza si nu ai BMW/AUDI/MERCEDES intr-o saracie de tara, nu te numești "roman"!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru venividivici2017):

Mai oameni buni, eu am întrebat ceva, comunicarea v-a ajunge acasă prin posta sau nu? Nu știți sa citiți, nu mai răspundeți! Da știu trebuie sa stau perioada aia. Dar depind de permis, am greșit știu, asta e s-a întâmplat atunci, trebuia sa ajung cu niște cumpărături pentru o pomana, de obicei știam ca nu sta radar pe acolo deloc, iar atunci a fost, asta e, am greșit.
Răspundeți la întrebările pe care le-am pus, nu va mai dați cu părerea aiurea, cred ca voi sunteți sfinți și mergeți numai în limitele legale, fiți serioși!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,
Cate zile pierdute si cati bani ai dat sa umbli prin tribunale, ai depasit viteza cu 47 de km, 9 -20 puncte amenda, si 6 puncte penalizare (permisul nu se suspenda) in plus ei o sa tina cont cand ai facut fapta si inca erai începător.
După părerea mea trebuia sa plătești amenda, ieșeai mai ieftin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru C3ach1):

Daca mai calculezi odata, iese 57 km/h peste limita de 70 km/h ca incepator

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează