|

Salut, ce părere aveți despre situația din Republica Moldova, e posibil începerea unui război civil sau intervenția Rusiei?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Parerea mea este ca nu va fi nici razboi civil si nici interventia Rusiei, nimeni nu va risca sa se ajunga in asemenea situatii.

| a răspuns (pentru Ioandelasal):

De acord. Este o furtună în pahar de apă, o luptă pentru putere între politicieni. Intervenția militară a Rusiei ar supăra foarte tare pe ceilalți iar măsurile de descurajare ar fi foarte deranjante pentru Rusia. Războiul civil, varianta armată nu se justifică, nu are cine să lupte în el.

| a răspuns:

E posibil orice că acolo de 30 de ani se tot fac experimente

părerea am mai zis-o aici: lovitură de stat dată de Dodon și Maia Sandu

| a răspuns:

Război civil: Nu! Eventual confruntări între forțele de ordine și protestarari. Așa cum s-a întâmplat la căderea lui Voronin în 2009!
Rusia e de mult stăpână în Republica Moldova. Guvernele lui Plahotniuc au incercat să limiteze influența rusă, dar din câte se vede au eșuat. Tov. Dodon a fost ales președinte iar acum această struțo cămilă (alianța dintre socialiștii vădit proruși și proeuropeni) nu va rezista. Maia Sandu va fi un util tovarăș de drum pentru socialiștii lui Dodon. Va obține sprijinul cancelariilor europene, iar la momemtul potrivit vor primi o cizmă în ceafă în cel mai pur stil sovietic!