|

Salut! De câteva zile 5-6 tigani pentru ca nu merita sa le spui romi, care au 10-11 ani se tot iau de mine... am așteptat să mă lovească pentru ca daca încep eu nu cred ca este legal dar imi este si frica sa ma descarc pe ei pentru ca am si probleme in familie dar faza e că fac mma de la 5 ani (acum am 15) si imi e frica ca ii "dezmembrez" pentru ca o dată ce încep nu mă mai pot controla dar am noroc ca sunt obisnuit sa spuport vorbe si chestii de genul iar așa mă pot controla. Dar azi m-au scuipat si au fugit si am spus că mâine daca fac la fel prind pe unul si ii bat până nu se mai respiră pentru ca este o bătaie de joc fata de mine de atata timp ma antreneze intens si dureros ca dupa toate asta sa sa ia niste obosiți de mine?

Chiar nu stiu cum sa rectionez pentru ca imi este frica sa nu fac alte greseli si sa regret.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asculta. Si eu am avut problema asta, ceva in gen, niste tigani nu ma lasau, in fine, sau si de curand, m-am certat cu un tigan si a inceput cu amenintari. I-am dat block si l-am lasat asa. Privitor strict la problema ta, gandeste-te ca romii isi aduc toate rudele, si nu o sa ai ce sa faci. Hm...ma gandesc ce ai putea sa faci, unde se iu de tine? Oarecum nu merita, poti aa il lovesti pe unu, cade si moare, pentru ca se da cu capul de asfalt. Nu e bine nici asa. Dar nici sa ii lasi... evita-i, mereu o sa intalnesti jeguri care te batjocoresc. Si? Trebuie sa ne luam la cutite cu ei? Vezi-ti de treaba ta, incearca sa-i eviti oarecum. Nu este buna nici bataia. Crede-ma ca multa lume a vrut sa ma bata etc, pana la urma s-au saturat si au incetat. Azi vor sa te bata pe tine, maine pe altul. Nu putem nici sa fim ca in jungla. Daca ma mai gandesc la ceva cu siguranta o sa scriu.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Dă-le să sară...
Ascultă asta și după du-te la ei!

https://www.youtube.com/watch?v=ZhL2-hWfE-k

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Il bati pe unul si gata. Ce inseamna sa nu te poti controla? Situatia nu e disperata pentru tine, ca sa iti pierzi contrulul, il prinzi pe unul si ii dai doua palme. Cred ca ar ajunge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru minrest):

Faza e că ori le dau sa le plângă mamele de milă dupa, ori nu le mai dau deloc pentru ca asa o sa vina si mai multi pentru ca spun că am dat așa doar de frica...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim1976):

Nu prea cred. Daca ii dai doua, simte ca poti da mult mai tare. Daca dai cu palma si ii tiuie urechile, isi da seama ce ar fi daca ai da cu pumnul. Sau ii dai un pumn in umar, si cand vede ca i-a amortit umarul, reconsidera situatia. Tu trebuie in primul rand sa privesti problema relaxat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca sportiv de contact e "ilegal", de fapt mai mult moral sa te bati pe strada unde cei mai mulți n-au nicio treaba cu acest sport, deci iti sunt inferiori. Iar un sportiv care se respecta, va cauta întotdeauna adversari mai buni ca el sau cel putin de calibrul lui. Poti baga putin frica in ei sau sa-i ignori, dar daca spui ca te-au scuipat inseamna ca nu prea le e frica de tine, deci ignoranța nu merge. Da-i 2 palme si un șut în cut la unu din ei sau la cati apuci si va fi suficient. Totusi, tu 15 si ei 10-11? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Rezumăte la al speria rău de tot pe unu din ei cu o schemă dinaia, dar nu-l omorâ sau să-l bagi in spital

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu i bate daca i bati i cheama pe ai mari (20-25 ani) si n.a. vin 20 deci nu? Pls funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează