|

Salut peste 3 sapt vreau sa dau sala ( scoala de soferi) si m-am apucat de invatat cartea legislatia ce pastile sunt bune pentru concentrare si o mai buna invatare si o memorie din cate am citit pe net Lecitina este adevarat? Imi recomandati ceva?

Dau Funda.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Lecitina si memoplus sunt foarte bune, dar incep sa aiba efect dupa 6 saptamani ed administrare. Nu trebuie insa sa iti faci nici o grija, cartea de legislatie este mica si usoara, o vei invata in maxim o saptamana la perfectie cu minim efort si fara nici un supliment (e joaca de copii, daca iti iei concediu si stai numai pe ea, o stii pe dinafara in 3 zile)

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar daca pana la varsta asta tu nu ai invata nimic o sa ai probleme cu invatatul legislatiei sau daca esti lenes. Si daca esti lenes nu rezolvi nimic cu pasile iar daca nu ai invatat nimic o sa-ti trebuiasca mai mult decat pastile ca sa inveti cum sa inveti la varsta ta...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E usor, trebuie doar sa repeti de mai multe ori dupa ce ai invatat logic, cat de cat. si eu recomand sa faci chestionare, asa fixezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă memoplus. O sa te ajute foarte mult. Sa le iei de mâine, ele își fac efectul cam după 2-3 săptămâni. Și în dimineața când dai sala, cere o pastila de stres la farmacie, chiar o sa te ajute!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite, eu iti dau un sfat, nu prea are legatura cu intrebarea dar iti zic, sa faci chestionare, cunosc 3 persoane care au luat sala fara sa deschida cartea, au facut doar chestionare. te ajuta mult mai mult decat sa citesti cartea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează