|

Salut, Recent am lucrat in Danemarca in constructii. Avand un salariu stabilit de 9euro pe ora + cazare. Cand am ajuns cazarea era mizera, lucram 10 ore, toate orele fiind platite cu 9 euro pe ora, nimic suplimentar si am ajuns sa slefuim vopsea toxica de pe pereti, am decis sa raman 1 luna pentru a nu ma intoarce fara bani. Dupa 1 luna cand am vrut sa plec patronul m-a dat afara din casa si nu am primit nici un ban. Am fost la politie, au spus ca nu au nici o legatura, m-am intors in Romania fara salariu. Are un rest de plata de aproximativ 1600 euro. Iar acum nu stiu ce sa fac, aveti vreun sfat? Stiu numele firmei si numele patronului/intermediarului nici macar nu s-a prezentat.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă poliția de acolo a spus că nu are nici o legătură, nimeni nu are nici o legătură.
Avand un salariu stabilit de 9euro pe ora + cazare.
Cum s-a stabilit acest salar, pe contract de angajare oficial sau pe vorbe între tine, intermediar și/sau patron. Dacă a fost totul pe vorbe, nimeni nu te poate ajuta cu nimic. El nu are nici un rest de plată pe care tu să îl poți dovedi cu ceva. Fără dovezi scrise nimeni nu te poate ajuta cu nimic.

2 răspunsuri:
| explică:

Dupa 2 saptamani aproximativ am semnat un contract de 3000 lei pe care abia ne-a lasat sa il citim si nu a oferit nici macar o copie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru claudiu00000000):

Dacă contractul era între voi și el, fără copie la voi, nu ai dovadă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează