|

Salut TPU! Sunt in clasa a XII si am 18 ani deja de prin februarie. Pentru alocație am depus hârtiile alea la secretariat atunci am primit pana ce am luat vacanță. Dupa nu am primit. Am aflat ca pe perioada verii nu primim deoarece statul trebuie sa fie sigur ca tu mai mergi la scoala, ceea ce este corect si ca o vom primi retroactiv dupa ce depunem din nou hartiile alea la secretariat. Zis si facut. Acum cateva zile trebuia sa intre alocatia pe card insa mie nu mi-a intrat dar restul colegilor aflați in aceeasi situatie cu mine le-a intrat. Oare de ce?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu noi iti putem da raspunsul corect. Intereseza-te la liceu, daca ti-au trimis actele si apoi, daca le-au trimis, la Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala din judetul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intreaba profesorul căruia i ai dat actele de ce nu ai primit alocația pana acum. Dacă e nevoie, ii poti cere un tabel in care e trecut numele tau, ce practic atestă că faci anul școlar si ca meriți alocația, si te duci cu această fișă la ajpis (Agentia Județeană pentru Plăți și Inspecție Sociala) a județului tau, si rezolvi cu ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează