|

Salutare, câte rânduri de numere roșii pot scoate în 2019? Am avut un rând de numere pentru o lună scoase și mi-au expirat. Merci frumos!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In prezent inmatricularea provizorie nu este pentru cate 30 de zile, poti s-o faci, de la inceput, pe maximum 90 de zile, asa ca o mai poti face pe 60 de zile.
Conform Ordinului MAI nr. 1501/2006, privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii şi eliberarea autorizaţiei de circulaţie provizorie sau pentru probe a vehiculelor
cu md. si compl. ulterioare, citez:
"ART. 15.(1)Până la înmatriculare, serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor competente potrivit art. 1 alin. (2) autorizează provizoriu circulaţia autovehiculelor şi a remorcilor neînmatriculate.
(2)Autorizaţia de circulaţie provizorie se emite pentru o perioadă de maximum 90 de zile sau pentru perioade mai scurte, care, cumulat, nu pot depăşi 90 de zile. Valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie nu poate depăşi data la care expiră asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule.
(3) Perioada de 90 de zile prevăzută la alin. (2) nu se aplică în cazul vehiculelor aflate în situaţia prevăzută la art. 7 alin. (4) şi (5).
(4) Autorizaţia de circulaţie provizorie dă dreptul titularului acesteia de a circula numai pe teritoriul României."  

| explică (pentru Ioandelasal):

Așadar pot să-mi scot încă un rând de numere!?

| a răspuns (pentru Capota):

Am spus foarte clar ca poti, la fel scrie foarte clar in prevederile citate. Ce n-ai inteles?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai poti sa ai numere rosii de 2 ori adica pentru inca 60 de zile deoarece numarul maxim de zile este de 90.