|

Un prieten are mâine traseul și are o întrebare, de exemplu se afla pe o strada cu sens unic de pe care trebuie sa pătrundă pe alta strada cu doua sensuri, pe strada cu sens unic are stop, fiind și o trecere de pietoni la capătul acesteia, vizibilitate pentru a trece este redusă, din cauza caselor din stânga si dreapta, deci trebuie sa ajungă pe trecere sa se asigure, deci ca trebui sa oprească mașina pe trecere, este legal asta? Polițistul îl va sancționa?

13 răspunsuri:
| a răspuns:

Se pătrunde până vei avea vizibilitate.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Fi-ti subiectivi la ce intreaba omul asta, "Daca masina e pe trecere e ilegal?" Nu omule nu e ilegal daca in acel moment nu s-a angajat in trecere nici un pieton.Mergi pana te poti asigura corespunzator din ambele sensuri. Daca ai trecere de pietoni si stop imediat dupa, nu e obligatoriu sa opresti in dreptul trecerii, trebuie sa opresti in dreptul stopului, nu al trecerii, in cazul in care nu ai vizibilitate atunci treci de stop pana ai vizibilitate, daca ai vizibilitate la stop te opresti la stop, la trecere te opresti doar daca trece un pieton.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Gaard_Soren_1973):

Tu gandesti? Nu m-am referit sa opresti masina si sa pleci, cand ai stop opresti in dreptul stopului nu al trecerii, te rog mai invata legislatie

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Gaard_Soren_1973):

Omule, ai trecere de pieton si dupa ai stop, te asiguri la trecere dupa care opresti in dreptul stopului, daca se intampla ca exact trecerea de pietoni sa fie exact langa stop daca opresti pe ea sa te asiguri nu patesti nimic, e perfect normal, daca tu opresti la stop in dreptul trecerii cum dracu vezi intersectia?

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Gaard_Soren_1973):

Eu vorbesc strict de ce patesti daca te vede "organul" la traseu daca opresti acolo sa te asiguri, nu ti zice nimic.

| explică (pentru Gaard_Soren_1973):

Se pare ca dacă nu exista vizibilitate înainte de trecere de pietoni, poți intra pe trecerea de pietoni, sa opresti in caz ca vine mașina, nu zice polițistul nimic, e logic, dar doar dacă nu exista vizibilitate înainte de trecerea de pietoni

| explică:

Dacă pui gând rau unui om, ești doar un simplu obosit Ce nu valorezi nici măcar 2 lei, in loc sa dai un sfat, spui ca "pica" bravo omule, ești tare, dar tot degrabă ești și fără valoare ca familia ta, O zi buna și tie!

| a răspuns:

Intra in intersectie cu viteza redusa, pana cand acesta are vizibilitate buna. Sa nu iasa cu toata masina.