| LisaJulie a întrebat:

Va ajunge Nicușor Dan președinte? Nu îmi dau seama de ce susținerea pentru Elena Lasconi a scăzut atât de mult in sondaje! Unii spun ca Nicușor Dan nu are șanse așa mari pentru ca e independent!

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca are sanse prea mari, probabil ca nu va ajunge nici in turul 2.

| LisaJulie explică (pentru Ioandelasal):

Care dintre ei?

| Ioandelasal a răspuns (pentru LisaJulie):

Cel de care intrebai daca are sanse sa devina presedinte.
De altfel nu cred ca vreuare sanse, cred ca nici Lasconi nu va prinde turul 2, avand in vedere ca ambii se adreseaza cam aceluiasi electorat.

| LisaJulie explică (pentru Ioandelasal):

Și atunci cine va intra in turul 2?

| Ioandelasal a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu stiu, nu sunt mama Omida.
De altfel inca nu s-au depus toate candidaturile, dupa ce se vor stabili toti candidatii pot sa-mi exprim parerea cu mai multa sansa de corectitudine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cel mai probabil. Are acum cele mai mari sanse.
Sustinerea Elenei Lasconi e la cotele normale.
Nu a scazut. Asta sunt cifrele reale
A fost umflata cu pompa la primele alegeri din motive pe care le stim toti

| mihai69 a răspuns:

Dintre candidații înscriși anterior E. L. era cea mai ok din mai multe puncte de vedere.
Dar față de cei de acum... e cam spre mijlocul plutonului.

| relian a răspuns:

RO nu poate fi salvata de un presedinte, care practic nu face nimic, nu poate sa faca nimic, care nu are nici o putere. Dar romanii asa sunt ei, cred ca lucrurile se schimba dupa cum voteaza ei.
Romanii nu inteleg chestia asta cu presedintele, li s-a dat asa sa zica si ei ca voteaza pe cineva.De asta s-a lasat sa se voteze presedintele, ca oamenii, oile sa creada ca au si ei oarecare importanta, ca ei decid ce se va face prin cel ales.
Este ca si cum intr-o uzina, te las sa fii portat, crezind ca tu poti conduce uzina laughing
Romanii daca vor sa schimbe ceva sa aleaga nominal parlamentu, sa schimbe sistemul, atunci se poate schimba ceva, in bine sau in rau, in rest lucrurile raman pe aceiasi linie si la fel de linistite cum au fost si pana acum.
Ca ies o mina de oameni in strada, aia nici ei nu stiu pentru ce, aici chiar ca asa stau lucrurile, ies sa faca scandal pentru nimic, pentru un post de presedinte care de fapt nu ii ajuta cu nimic, ba dimpotriva le consuma din resurse, din buget, niste bani cheltuiti pe securitatea lui si pe plimbari, cam aia e tot ce face presedintele in RO.

Dar cine sa priceapa asta in RO, toti sunt inebuniti dupa posturi, ii intereseaza doar persoana lor, sa le fie lor bine, de aici si cursa asta pentru presedinte, stai la statiune 4 sau 8 ani, mai iei o spaga, mai cade un ciubuc laughing mai iti faci o relatie, cand pleci de acolo esti ceva mai bine ca atunci cand ai intrat, poti sa iti faci o afacere, poti sa nu mai muncesti ca inainte, sau poti face ceva bani mai usor.Plus pensie speciala, te doare la basca ce o sa se intimple cu populatia sau cu tara, tu vei avea pensie speciala laughing

| LisaJulie explică (pentru relian):

Cam ai dreptate cu chestia asta

| gabicoo a răspuns:

Pentru Românica cel mai bun ar fi Crin Antonescu - părerea mea.
Ideea generală este să votam în turul doi un pro european.

| FreddieM a răspuns (pentru gabicoo):

Ignori faptul ca face parte din aceeași clică mafiota care distruge țara sistematic de 35 de ani?
Cheers

| Holiday a răspuns (pentru FreddieM):

Tu pe cine sustii?

| gabicoo a răspuns (pentru FreddieM):

Votez orice pro european. În turul doi va fi un suveranist prorus și un pro european. Sunt dispus să o votez și pe Lasconi sau pe Nicușor Dan dacă intră în turul doi cu Simion sau Târziu sau alt extremist gen Georgescu sau Șoșoacă.

Pe Antonescu îl cunosc și simpatizez de multă vreme - cu toate că sunt simpatizant PSD.

Să fii iubit.

| LisaJulie explică (pentru gabicoo):

Mai bine îi interzic pe toti asa numiții,, suveranisti "! Sunt agitatori și amenință pe toata lumea! Mie nu mi se pare nedemocratic dacă i-ar interzice pentru scandalul pe care îl fac in prezent

Suveranisti adevărați nu sunt oricum, sunt doar niște măscărici! Ce au muncit ei pana acum și ce realizări au?

| Holiday a răspuns (pentru gabicoo):

Nu exista in lexicul limbii romane cuvantul "suveranist". Nici "suveranism". Sunt doar termeni inventati de mizeriile astea pentru ca suna bine.

| gabicoo a răspuns (pentru Holiday):

Recunosc - trebuia să pun suveranist între ghilimele.

Și din păcate în turul doi vom avea de ales între un pro european și un mizerabil filorus sau "suveranist" (între ghilimele).

Nu cred ca are sansa Gavrila, s-ar putea sa i se interzica candidatura lui Simion dupa ce a amenintat BEC

| Holiday a răspuns (pentru gabicoo):

Doar daca suntem indolenti. Daca prezenta la vot e mare, in special in orasele mari, e foarte posibil ca in turul doi sa nu fie niciun habauc.
Ce parere ai despre Ponta? Candideaza "pe bune", sau e pionul otravit, trimis de PSD sa ia voturi de la habauci? E clar ca el va lua voturi strict de la pesedintii susceptibili ca ar iesi din rand si ar vota "suveranisti", pentru ca nu le convine Antonescu, si de la cei care chiar ar vota suveranisti, dar nu le place Simion. E improbabil sa ia voturi de la votantii PNL, USR, sau a celorlalte partide pro europene, care nu au intrat in Parlament.

Eu locuiesc într-un oraș reședință de județ, oraș cu peste 100.000 de locuitori și ghici cine a ieșit în noiembrie pe primul loc: Georgescu, iar pe locul doi Simion - deci nu te baza pe voturile electoratului urban. Nu-ți mai spun și câți dușmani mi-am făcut din decembrie 2024 până acum din cauza lui Georgescu.

Referitor la Ponta: nu am avut niciodată încredere în el - deși sunt simpatizant PSD (și un om de stânga la modul general) nu am votat cu el în 2014 - mai corect nu am fost la vot la nici unul dintre tururile de scrutin de la prezidențiale. Acum joacă un rol bine stabilit - posibil să fie cum zici tu dar eu cred că în cazul lui sforile sunt trase de la Ankara și de la Beijing (mai multe detalii nu pot să dau).

| LisaJulie explică (pentru Holiday):

Nu cred ca Ponta mai are sanse ca acum 10 ani

| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai exact despre asta e vorba. Tocmai ca nu are, dar participa. Care-i scopul?

Poate daca nu va ajunge sa candideze niciun clovn, se va da el drept suveranist

| Frank51 a răspuns:

Greu de zis cine va ajunge în condițiile astea dinamice. Pare că lupta se va da între un candidat unic din partea partidelor și un candidat independent.

| minrest a răspuns:

Pe masura ce electoratul USR trece la Nicusor, scade Lasconi.

| Holiday a răspuns:

Polymarket il da in momentul asta pe ND favorit clar.

https://polymarket.com/......ion-winner

Elena Lasconi a fost votata pentru ca era cea mai buna optiune la momentul respectiv. Daca ar fi candidat ND atunci, situatia era aceeasi ca acum.

Măcar le va fi respinsa candidatura celor care incita la ura și război civil! Deja au spus ca îi resping candidatura lui Simion, lui Sosoaca nu i se va aproba candidatura, lui Georgescu i-a fost respinsa! Nu cred ca vom mai vedea,, suveranisti " la alegerile din mai

| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu cred ca va fi respinsa candidatura lui Simion.

Oricum, cuvintele "suveranism" si "suveranist" nu exista in lexicul limbii romane. Sunt termeni inventati de habaucii astia, pentru ca dau bine la analfabetii functional.

Astia sunt de fapt niste extremisti imbecili.

S-a vorbit mai demult despre respingerea candidaturii lui Simion odată cu Georgescu! Acum ca a trecut la amenințări și a chemat huligani in București, poate nu îl va mai lăsa nici pe el, putem totuși sa mai sperăm

Eu sunt surprinsa la cât de mult ameninta cum de nu ia nimeni nicio măsură și mai sunt in continuare in Parlament

| ReddY25 a răspuns:

Nu cred

| Dismally a răspuns:

Posibil, are sanse destul de mari. Elena Lasconi a facut un scor bun pentru ca principalii contracandidatii erau foarte slabi. Acum nu mai este cazul, Nicusor Dan si Crin Antonescu nu sunt Ciuca si Ciolacu. Lasconi nu mai are sanse sa ajunga in turul doi. Cred ca va fi Nicusor Dan cu Crin Antonescu sau candidatul "suveranistilor".

| siriusblack98 a răspuns:

Asta ne-ar mai lipsi sincer...El n-a fost in stare sa se descurce nici ca primar al capitalei.

| mihai69 a răspuns (pentru siriusblack98):

Ca să te poți „descurca" în funcția de primar, e nevoie să ai alături și Consiliul local. N. D. nu prea a avut acest sprijin, mai ales pentru proiecte care atingeau interese obscure.

| siriusblack98 a răspuns (pentru mihai69):

Fiecare cu parerea lui.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru siriusblack98):

Vezi ca vede suntserios asta laughing

| siriusblack98 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Ma are la block de ani de zile tot din diferenta de opinii, lasa-l sa vada.

| suntserios a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Am vazut, stiu ca sirius e un conspirationist cu ZERO argumente.
Drept dovada ca el mi-a dat block, nu eu lui. Si nu din diferente de opinii ci ca nu putea argumenta si cand nu a mai stiut ce sa zica... pac block.

| minrest a răspuns (pentru siriusblack98):

Ba se descurca foarte bine. Reabiliteaza reteaua de termoficare, e primul primar care face asta. Printre altele. Ai sa fi uimit cat de mult o sa il urce voturile din Bucuresti. Rar intalnesc pe cineva care nu e cu Nicusor.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Am văzut ca tu nu dai Block nimanui

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai normal ca nu dau.
Ar fi culmea sa dau dupa ce de ani de zile promovez pe aici democratie, progresism samd... sa nu dau dreptul unora sa ma injure si sa argumenze ceva cand au de zis.
Plus eu mereu iti pot sustine cu argumente afirmatiile asa ca nu trebuie sa pun nimanui pumnul in gura

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Vrei sa spui ca nu ai dat niciodată block la nimeni pe site? Chiar nimănui?

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nimănui. Niciodată.
Pot să susțin o discuție cu oricine iar când nu mai e rezonabila persoana nu ii mai răspund

| siriusblack98 a răspuns (pentru minrest):

Am vazut ce bine se descurca ca si eu tot din capitala sunt. Cred ca nu traim in acelasi Bucuresti amandoi.

| minrest a răspuns (pentru siriusblack98):

Chiar nu traim in acelasi Bucuresti amandoi, alt mediu, alti oameni, dar deocamdata, cel putin, Bucurestiul meu e destul de populat ca sa incline balanta in favoarea lui Nicusor; cat despre legionarii si rebelii atavisti care ar fi votat Calin Georgescu, sunt slab reprezentati in Bucuresti.

| siriusblack98 a răspuns (pentru minrest):

Ok, vedem la votare daca iti iese Nicusor.

| Invictusman2025 a răspuns:

Voi nu înțelegeți că nu mai poate salva nimeni Romania? Plecați de aici daca aveți ocazia, nu e de trăit! Și următorul președinte o sa ne *** și subjuge cum au făcut-o și precedenții! Ne fura prin rotație de 35 de ani! Chiar contează cine va fi? O sa vezi când o să se scumpească alimentele cu 30% daca va mai conta cine va fi ales, o sa murim de foame, o sa ajungem sa furam mâncare din magazine!

| LisaJulie explică (pentru Invictusman2025):

Nu prea ai pe cine vota dar ce sa facem? Nu putem pleca toți din țară!

| BitchInRedDress a răspuns (pentru LisaJulie):

Logic. Eu nici in vacanta nu am fost in alta tara, si astia cred ca va pleca toată Romania

| Invictusman2025 a răspuns (pentru LisaJulie):

In viitor e necesar. O sa te descurci oriunde te-ai duce sunt sigur. Tinerii cam pleacă toți, in sate sunt numai vârstnici. Mi se pare aiurea sa fii bătăia de joc in tara ta! Nepalezii și alții o sa fie mai privilegiați, vor primi mai mult respect decât ai noștri!

Trăim mai bine ca acum 20 de ani! Nu la nivelul de trai din vest dar oricum este ceva

O sa vedem cand explodează inflația în toată Europa daca o sa trăim bine. Ți-am zis! Multi o să fure mâncare din magazine sa poată supraviețui, nu mai e mult! Acum 20 de ani aveai loc de muncă asigurat acum vine gheorghe care are nepotisme și îți ia locul de munca happy

Criza a fost și in 2008 și am trecut peste ea! Eu sunt pozitiva

kiss bine scumpi, mă bucur!

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru Invictusman2025):

Esti prea pesimist, buba nu e la presedinte ci la guvern, insa presedintele poate ghida guvernul. Zi mersi ca nu esti in state. Desteptul de acolo a bagat economia in recesiune cu prostiile lui.

| relian a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Eu sunt in state, despre ce economie si ce recesiune vorbesti? Bati cimpii, cunosti politica, ca vintu, ca si vremea, tot ce spui este de la radio sant si ce ti se arata, nimic nu-i din mintea ta.

Eu sunt aici si nu vad schimbari, economia este bagata undeva nu de Trump, deja economia dar nu doar a SUA vorbim aici la nivel global este in cadere de cand cu covidu nu de la Trump sau alte povesti.
Votbeste cand esti la locul faptei si vezi ca se intampla ceva, sa fii tu martor nu ce auzi de la altii, ori ce cred altii.

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru relian):

Verifica indicele Dow Jones, SP 500, Nasdaq, Nasdaq 100.....de 4 zile sunt in scadere datorita politicii pompieristice a maretului conducator. Gresesc?

| relian a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Nu gresesti, bati cimpii.Nu va mai luati du-te toate rahaturile. Iara daca te uti la ce rahat maninca unia, verifica la nivel mondial. Logic daca se intampla la nivel global, US no urca in sus.
Dar astea nu tine de politicile marelui conducator, nu stiam ca esti mare economist, doar ca stai pe TPU, asa de tare ce esti.
Toata lumea se duce in jos, nimeni nu urca, toata lumea urca, nu se duce mai nimeni in jos.
Este rau in SUA, in RO sau alte pariti e si mai rau si tot asa.

| GulubuntzBudulush a răspuns:

Probabil că nu.

| BitchInRedDress a răspuns:

Elena lasconi e mai capabila decat parlitul ala. Se teme si sa vorbească

| BitchInRedDress a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Plus ca arata si bine happy

Parlitul ala e doctor in matematica la Sorbona si olimpic international la matematica, primar al unuia din cele mai mari orase din Europa, doxa de legislatie, bun administrator... greu sa zici ca e mai capabila Lasconi ca el.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru suntserios):

De crin Antonescu ce părere ai

Proasta.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru suntserios):

Tot el mai bine decat sosoaca

| LisaJulie explică (pentru BitchInRedDress):

Nu va fi lasata sa candideze!

Nu au lasat-o atunci nu o lasă nici acum

| BitchInRedDress a răspuns (pentru LisaJulie):

Superb

Nu cred ca îl mai lasă nici pe George Simion sa candideze după instigarile la violență! Deja au spus mai demult ca vor interzice candidatura lui

| chironescu a răspuns:

Nicușor pare să aibă șanse mari în fața lui Crinn antonescu. Oricum, ar fi frumos un tur 2 între ei, fără georgilieni de tipul Simion. Atunci chiar ar fi o dezbatere adevărată, nu circ.

| colegiulcarolct a răspuns:

Salut,nu! Domnul Georgscu presedintele si inparatul romîniei de drept!