| A1ina a întrebat:

Voi sunteți așa bogați și mulțumiți de situația din țară (inflație, politicieni preocupați doar de buzunarele lor ) de nu organizați un protest? Alimentarea cu 1 leu la benzinărie și plecatul din țară nu sunt forme de protest.

25 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Inflatia oricum e la nivel global. Legat de nemerniciile pe care le fac politicienii... vezi ce s-a intimplat in 2018. Nu ai cu cine, majoritatea sunt bugetari sau privati care traiesc in bula lor. Cei care resimt cu adevarat situatia nasoala nu au bani sa treaca strada, dar sa isi permita sa mearga la un protest serios.

| A1ina explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu e la nivel global intenția de a sărăci populația. Se găsesc soluții pentru cei care n-au bani să treacă strada.

| Holiday a răspuns:

Degeaba protesteaza romanul, daca e needucat si puturos. De altfel conducatorii Romaniei sunt exact oglinda poporului. Ca sa mearga lucrurile cum trebuie, e necesar ca romanii sa aiba educatie si chef de munca. Altfel nimeni nu ii poate scoate din mocirla. Mai nou exista cretini care ar vrea sa schimbe ceva ce merge rau, cu ceva mult mai rau. Vorbesc aici de hauristi, sosocari si de sustinatorii altor cretinatati de genul asta.

| A1ina explică (pentru Holiday):

Conducătorii nu sunt oglinda poporului pentru că în popor sunt și cetățeni care nu i-au votat. Și nu protestează degeaba.

| Holiday a răspuns (pentru A1ina):

Cine nu voteaza e si mai imbecil. Si repet, problema Romaniei e ca 90% dintre cetateni sunt needucati (inclusiv financiar), puturosi si total nepregatiti profesional. De unde bunastare in situatia asta? Cand astia vor scadea macar sub 50%, va incepe sa se schimbe situatia.

| A1ina explică (pentru Holiday):

Au făcut copii, deci nu scade numărul lor.

| Brizbriz a răspuns:

Da, sunt bogat al dracu', am un harem de 72... foste virgine, un castel si imi pierd vremea pe TPU

| jupiter2478 a răspuns:

În alte țări, a mai scăzut prețul la carburanți, la noi e într-o continuă creștere. Scumpire care nu este justificată și nici nu ar putea fi legal.

| A1ina explică (pentru jupiter2478):

Bun. Și de ce nu ieșim la protest?

| jupiter2478 a răspuns (pentru A1ina):

Eu îi îndemn pe ceilalți să ia măsuri. Dar le e frică că vai nu știu ce s-ar întâmpla.
Pe vremea lui Dragnea, când era la putere PSD "ciuma roșie", atunci s-a putut nu?
Evident, oamenii s-au ales gazați că mna.
Atât îl duce capul pe boșorogul ăla, o dat ordin la jandarmi să se ducă să le dea cu spray în ochi, în nări, pe unde apucă, da și ei dobitoci, nu s-au gândit că poate omul e alergic și mai leșină pe acolo.
De aia, e frica asta de a ieși în stradă, dar dacă nu riscăm, nu câștigăm.

| A1ina explică (pentru jupiter2478):

Manipularea prin frică. Ai auzit de așa ceva?

| pupperino a răspuns:

Nu sunt bogat. Dar traiesc decent. Nu am de ce sa organizez protest, zic mersi ca nu e mai rau. Plecatul din tara nu e un protest, e o nevoie disperata si nu e de judecat. Eu am reusit sa am un salariu bun pentru ca parintii mei au investit in viitorul meu. Nu toata lumea a fost atat de norocoasa. Protestele nu rezolva niciodata nimic, noi mentalitatea o avem praf.

| A1ina explică (pentru pupperino):

Ba rezolva probleme protestele.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru pupperino):

Lamureste-ne te rog o chestie - ca ce lucrezi, iti place sau ai fost fortat/asta ai vazut ca se practica in familie si e banos, cum te-ai angajat? A, si intrebare aditionala - ai in vedere schimbarea acestui job? De ce da/nu? Final, intrebare bonus - ce te-ar putea face sa pleci din tara? Nu includem chestii extreme gen razboi.

| A1ina explică (pentru GabiDumitrescu):

Eu vorbesc de protest aici, nu îți dau situația mea.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru A1ina):

Nici nu te intrebasem pe tine ceva, ci pe @pupperino. Populatia de la noi saraceste si datorita lipsei de educatie economica. Oare citi au facut ceva in ultimii 10-15 ani, dintre cei care mai pun cate un ban deoparte, in afara de a ii baga ca imbecilii intr-un cont bancar cu o dobinda net inferioara inflatiei pentru cea mai mare parte a perioadei asteia? Exact. Despre asta e vorba. Legat de aia care nu au bani sa treaca strada, nu se gasesc solutii autentice, pentru ca guvernantii de la noi NICIODATA nu au luat masuri pentru stimularea IMM-urilor. USR, de exemplu, bate apa in piua cu proiectul de eliminare a taxelor pe salariul minim de vreo 5 ani. Au facut frumos si studiu de impact, tot ce trebuie. DE MAI BINE DE 5 ANI! Nu, nu e vina lor ca nu s-a implementat, ci vina jegurilor de pesedei si penelei ca nu au luat in serios propunerea asta. La fel si marirea alocatiilor, USR o propusese cu vreo 4 ani inainte sa se adopte. De ce nu au fost sustinuti de mizerabilii astialalti? Pentru ca hotaririle aparent pozitive se iau doar cand au si impact electoral, eventual daca se poate impact negativ in bugetul celor ce vin dupa tine, atunci cand esti sigur ca o sa pierzi alegerile.

| A1ina explică (pentru GabiDumitrescu):

Da,n-am fost atentă, scuze.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru A1ina):

Nu e bai, noi sa fim sanatosi. happy

| jupiter2478 a răspuns (pentru pupperino):

Nu avem noi mentalitatea praf, o au ăia care ne conduc, care au funcții deosebite deoarece au avut pile. Îs analfabeți, agramți, mulți fără o bază economică, care votează niște legi doar ca să se bage și ei în seamă, să pară că își fac treaba.
Nu se gândesc la binele celorlalți.
La noi mita și delapidarea e la ordinea zilei.

| jupiter2478 a răspuns (pentru pupperino):

Păi dacă cu vorba bună nu se poate, le atragi atenția că nu e bine ce fac, ce opțiuni îți mai rămân? Să le dai în cap, că altfel n-ai încotro.

| pupperino a răspuns (pentru jupiter2478):

Asta e exact mentalitatea de care zicea. Niciodata nu suntem noi de vina, sunt altii. Noi ii alegem pe cei ce ne conduc. Daca sunt analfabeti, agramati, fara baza economica e pentru ca ne reflecta pe noi.

| A1ina explică (pentru pupperino):

Care noi? Eu nu l-am ales pe Iohannis.

| A1ina explică (pentru pupperino):

Dacă sunt agramați fără bază economică e pentru ca așa i-au făcut mamele lor iar profesorii le-au dat note din burtă și nu i-a interesat de ei. Deci nu reflectă pe nimeni.

| adinaTPU a răspuns:

Am auzit ca urmeaza acum protestul soferilor, merg sa alimentez cu 50 bani big grin