|

Vreau sa fac proiect cu fonduri europene, stie cineva daca pot sa si lucrez in acelasi timp?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Vrei sa faci proiect pentru cineva care acceseaza fonduri europene? Proiectul in sine pentru cineva? Sau ai deja proiectul, si te pregatesti sa aplici? Ca sunt doua lucruri diferite. Da ca sa poti aplica pentru fonduri europene, iti trebuie bani, iti trebuie un proiect care il cumperi de la o firma, ca nu poti sa il scrii tu pe foaie cu pixulaughing))
Ma rog, studiu de fezabilitate, care la fel, se cumpara si ala, ca nu poti sa zici tu, "mda, ma gandesc ca afacerea asta, va produce profit de 50 60%, (prin absurd), si ca locatia are vad si nu stiu ce. Nu poti face tu lucruile astea, trebuie sa apelezi la o companie privata. Cat despre fonduri, sa spunem ca vrei sa faci o sera, ai teren extravilan si te-ai hotarat sa iti faci o sera de rosii.
Trebuie sa vii cu jumatate din valoarea proiectului, sau sau pui gaj pe casa, sau cum sa zic, sa garantezi cu ceva, masina, casa mamei casa tatalui, si sa si ai la dispozitie cel putin 2-3 ani, sa astepti.
Poti sa lucrezi lejer pana cand astepti, si te chinui cu dosare peste dosare, si formalitati, si etc.

| a răspuns:

Da, sigur

| a răspuns:

Da, poți să și lucrezi. Trebuie doar să îți gestionezi bine timpul. happy

| a răspuns:

Eventual poti sa lucrezi part-time, sa ai timp si de una, si de alta. Mai putin timp liber, mai multi bani. Tu decizi.

| a răspuns:

Din păcate la noi în țară chiar dacă vei reusi să obții fonduri europene, nu-ți va merge afacerea, deoarece Romănia nu este deloc un mediu bun pentru afaceri.
Şi 2 la mână, ca să iei fonduri europene vei avea nevoie de pile şi relații. va trebui să câstigi atenția diferitelor persoane prin jntermediul cadourilor şi miteim