|

Ahm. daca ma puteti ajuta am un profesor de matematica care lasa absolut toti "baieti" din clasa corigenti. daca o sa reusesc sa iau corigenta trec a 7 -a ce pot invata la mate(Nu sunt prea bun, am nevoie de sfaturi). Dau si funda.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

La matematica trebuei sa faci zeci si sute de exercitii si probleme, ca sa fii bun, deci, extremd e multe ore petrecute cu cartea si caietul d ematematica.

In ce priveste exigenta profesorului, se poate contesta corijenta si se poate ere comisie la ora de corijenta, dar asta inseaman ca trebuie sa stii dumnezeieste matematica aia, ca altfel de fata cu comisia te poate pica si ramai repetent intr-a 7-a vreo cativa ani la rand, pana pui mana sa inveti serios.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta pe net materia de corigenta la clasa a 7-a pe anul 2016-2017 si fa-ti un plan. Cauta pe Youtube exercitii si explicarea lor daca nu iti permiti meditati. Foloseste Brainly e foarte bun pentru teme si ajutor la materi la care nu te pricepi. Daca nu stii cum e la corigenta ai 2 probe cu o pauza intre ele cea in scris si cea orala. La oral de pune la tabla si iti da 3 exercitii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Invata tot ce s-a predat in clasa a 7-a pentru ca vei avea nevoie mai incolo. Daca nu intelegi ce se preda in manual/culegere cauta pe net.
Fa un rezumat al fiecarei lectii, o sa te ajute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează