anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am nevoie de ajutorul vostru intr-o treaba.Am început să citesc o serie de cărți de la Camilla Läckberg.Am terminat primul si al doilea volum dar nu il gasesc pe al treilea online ma refer, ca sa cumpăr cartea nu prea am de unde acum, plus ca eu citesc seara mai mult si am nevoie de lumina aprinsă sa citesc si nu dorm singura si deranjează bla bla.
Cartea se numeste "Cioplitorul in piatra" autoarea cum am spus e Camilla Läckberg.
Chiar as vrea sa termin seria de volume fara sa sar peste anumite parti ca nu mai are farmec.
Dacă este cineva care o stie sau are răbdare sau pricepere mai mare decat mine sa mi-o găsească online va rog sa imi spuneti.
Am incercat pe siteuri cu carti online dar nu o gasesc. Oricum are vreo 7 volume cred si posibil sa nu le gasesc pe toate dar macar dupa volumul asta mai găsesc încă 3 si mai raman cu unul.

3 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns:

O am eu. Trimite-mi o adresă de e-mail în privat. Mă uit și de celelalte.

| Freya1 a răspuns (pentru Dalmore):

Ti-am tr.
Le-am citit primele două si am inceput ceva din a 4-a sa vad ce si cum dar nu prea am chef sa o citesc daca nu o stiu pe a 3-a.
Am găsit ceva si din celelalte dar nu le stiu exact ordinea.Cred ca pe ultima iară nu o gasesc.
Am citit "prințesa gheturilor","predicatorul", acum din cate am vazut urmează asta cu "cioplitorul in piatra" pe care nu o gasesc si pe urma "piaza rea" am găsit, am gasit "copilul german", "sirena" si nu stiu restul mai e una sau mai multe si nici ordinea.

| Dalmore a răspuns (pentru Freya1):

Mă uit mâine care e ordinea și dacă găsesc ceva îți trimit.