| Kamiichu a întrebat:

As vrea sa scriu o carte, vreau niste sfaturi ceva. Am citit in mare cam ce trebuie sa stii. As vrea sa pornesc de la o intamplare din viata mea dar nu stiu daca sunt destule informatii, mi-ar prinde bine ceva sfaturi si dupa ce termini de scris cartea unde o poti publica? Multumesc mult, funda si voturi!

3 răspunsuri:
| Teardrop a răspuns:

În primul rând îţi trebuie extreeeem de mult exerciţiu. O să vezi că, pe măsură ce crii, abilităţile ţi se vor îmbunătăţii tot mai mult şi mai mult. La un moment dat n-o să-ţi mai placă nimic din ce ai scris înainte, şi vei considera că...well...it sucks.

N-o să publici niciodată prima carte pe care o scrii, pentru că, la sfârşit, vei observa că nici ţie nu-ţi place, că nu eşti mulţumită. Probabil vei renunţa la ea, şi vei scrie alta, dacă încă o să-ţi mai placă să scrii.

Ca sfaturi de scriere în sine:
Recomand să faci un scurt rezumat la ce va conţine cartea, apoi să dezvolţi.
Să-ţi notezi undeva toate ideile, absolut toate descrierile au dialogurile care îţi vin pe moment.
Să nu te presezi prea tare. Când simţi că nu mai poţi scrie, ia o pauză, apoi apucă-te din nou.
Dacă n-o să-ţi mai placă nimic din ce ai scris, nu-ţi fie teamă s-o iei de la capăt.
Să ai mereu două copii la ce scrii, în caz că se întâmplă ceva: una în domeniul online(cel mai bine pe mail) şi pe un stick de memorie.

Succes

| gheorghe12345 a răspuns:

Daca vrei sa scrii o carte trebuie sa scrii ce simti si sa explici peisajele si multe figuri de stil dupa ce ai scris cartea ai putea sa o publici pe internet pe un blog daca ai asa ceva sau ai putea sa vorbesti cu ce i de la o biblioteca mare din orasul tau dupa ce ai terminat-o sa-mi dai si mie titlul cartii si mie sa o citesc.Multa Bafta

| Kamiichu explică (pentru gheorghe12345):

Multumesc mult, va dura ceva timp pana o voi termina, dar iti voi da titlul cartii big grin